Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ANLARSIN Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun Kanatlarımız dokunarak uçalım İnsanlardan buz gibi soğudum İşte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın.. Cahit Kulebi anlarsın sen..biliyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ANLARSIN Bir gece habersiz bize gel Merdivenler gıcırdamasın Öyle yorgunum ki hiç sorma Sen halimden anlarsın Sabahlara kadar oturup konuşalım Kimse duymasın Mavi bir gökyüzümüz olsun Kanatlarımız dokunarak uçalım İnsanlardan buz gibi soğudum İşte yalnız sen varsın Öyle halsizim ki hiç sorma Anlarsın.. Cahit Kulebi anlarsın sen..biliyorum.. seni ben anlamazsam kim anlar iğde dalım anladım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 bu şiir ikimize... Acılara Tutunmak Kavuşmak özgürlükse Özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık Yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi Akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmıştık Mutluluk mavi çocuk Oynardı bahçemizde Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimiz de O yuvasız çalıkuşu Bense kafeste kanarya O dolaşmış daldan dala Savurmuş yüreğini Ben bölmüşüm yüreğimi Başkaldıran dizelere Aramakmış oysa sevmek Özlemekmiş oysa sevmek Bulup bulup yitirmekmiş Düşsel bir oyuncağı Yalanmış hepsi yalan Yalanmış hepsi yalan Sevmek diye birşey vardı Sevmek diye birşey yokmuş Acı çektim günlerce Acı çektim susarak Şu kısacık konutlukta Deprem kargaşasında Yaşadım birkaç bin yıl Acılara tutunarak Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimiz de Acılardan arta kalan İşte bu bakışlarmış Kuğu diye gözlerimde Gün batımı bulutlarmış Yalanmış hepsi yalan Yalanmış hepsi yalan Savrulup gitmek varmış Ayrı yörüngelerde Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Abla siz yine şiirlerle çizmişiniz kafayı boş kalmaya görün hemen şiir alışverişine başlıyosunuz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 biz şiir severiz siyahx napalım, olmazsa olmuyor... herkesin bir hobisi var bizimki şiir... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ne o kıskandın sanırsam siyahx ..biz şiirlerle anlaşıyoruz varmı itirazın?.. Sardunyam Acılara Tutunmak en sevdiğim şiir-şarkılardan biridir.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 biz şiir severiz siyahx napalım, olmazsa olmuyor... herkesin bir hobisi var bizimki şiir... De get abla ya siz ne anlarsınız şiirden şiirmiş hıh Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 sana de get seni gidi antiromantik seni, gene cani ruhun kabardı sanırsam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 uzun zamandır cenk edemedi ya..iyice hırslandı o.. bünyede ifrazat yapıyo kanımca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ne o kıskandın sanırsam siyahx ..biz şiirlerle anlaşıyoruz varmı itirazın?.. Sardunyam Acılara Tutunmak en sevdiğim şiir-şarkılardan biridir.. Neyini kıskancam be sizin dandik şiirlerinizin başka türlü anlaşma yeteneğiniz yok sanırsam kapasite meselesi yani sana de get seni gidi antiromantik seni, gene cani ruhun kabardı sanırsam sankim sen çok romantiksin abla duyanda seni romantik sanacak töbe töbe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ben romantikim tabiki, o senin kuruntun, sert görünüşümün altında bir romantik gizlidir onu herkes göremez... görmesi gereken görür... evet Diloşum canı sıkılmış bunun, kafası bulanık sataşacak ve cenk edecek birini arıyor... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ben romantikim tabiki, o senin kuruntun, sert görünüşümün altında bir romantik gizlidir onu herkes göremez... görmesi gereken görür... evet Diloşum canı sıkılmış bunun, kafası bulanık sataşacak ve cenk edecek birini arıyor... Evet doğru diyon kimse göremiyo zaten abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 bilen bilir ve gören görür sen tasalanma... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Şu aralar çok seviyorum bu şarkıyı sana hediyem olsun bidenem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 teşekkür ederim canem beğendim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 uyumam, uyku zaman kaybıdır şunun şurasında kaç zaman daha yaşarım bilmiyorum ki, inşallah az yaşarım bu arada... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 uyumam, uyku zaman kaybıdır şunun şurasında kaç zaman daha yaşarım bilmiyorum ki, inşallah az yaşarım bu arada... inşallah uzun ve çok mutlu bir hayatın olur canem seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayri düstüm bu garip bir veda olacak cünkü aslinda hep icimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin söylenecek söz yok gidiyorum ben hoscakal hoscakal hoscakal hoscakal..! ben bir kisrak gibi gelmisim dünyaya sahlanip kosmak icimde var hoscakal biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir tasirim dünyayi sirtimda her dil benim dilimdir ama söylenecek söz yok gidiyorum ben hoscakal hoscakal hoscakal hoscakal ben bir kisrak gibi gelmisim dünyaya sahlanip gitmek icimde var hoscakal....!! bu bizim şarkımız olsun dostum bidenem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 inşallah uzun ve çok mutlu bir hayatın olur canem seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayri düstüm bu garip bir veda olacak cünkü aslinda hep icimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin söylenecek söz yok gidiyorum ben hoscakal hoscakal hoscakal hoscakal..! ben bir kisrak gibi gelmisim dünyaya sahlanip kosmak icimde var hoscakal biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir tasirim dünyayi sirtimda her dil benim dilimdir ama söylenecek söz yok gidiyorum ben hoscakal hoscakal hoscakal hoscakal ben bir kisrak gibi gelmisim dünyaya sahlanip gitmek icimde var hoscakal....!! bu bizim şarkımız olsun dostum bidenem... oldu bile, ama sen "hoşçakal" ma olur mu hayatımdan... bu arada dibimdir... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 oldu bile, ama sen "hoşçakal" ma olur mu hayatımdan... bu arada dibimdir... sende sakın hoşçakalma.. de get evimdir Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 sende sakın hoşçakalma.. de get evimdir yirim seni, orda bir ev var uzakta o ev benim evimdir gitmesemde kalmasamda o evvv benim dibimdir :lol: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yirim seni, orda bir ev var uzakta o ev benim evimdir gitmesemde kalmasamda o evvv benim dibimdir :lol: günaydın canımıniçi.. eveeeet..şimdi anlaşıldı espri malzemesi..dibindir ha! ...şarkınızın sözleri çok güzelmiş.. kim söylüyor bunu? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 günaydın canımıniçi.. eveeeet..şimdi anlaşıldı espri malzemesi..dibindir ha! ...şarkınızın sözleri çok güzelmiş.. kim söylüyor bunu? günaydın bitanem, Şebnem Ferah söylüyor... Ben tıpkı sağır duymaz uydurur misali, evimi dibim yaptım aneyyy Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 günaydın bitanem, Şebnem Ferah söylüyor... Ben tıpkı sağır duymaz uydurur misali, evimi dibim yaptım aneyyy olsun bidenem..şarkıya yepyeni bir boyut kazandırmışsın fenamı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.