Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 madem ha....içinden gelmeyen şeyi yapma..... mademsiz buda sana gelsin.. Demedim ki Bu kenti sevdim dedim Benim olsun demedim ki Sevdim dedimse akşam kızıllığını Gönlüm gibi akıp giden şu çayı Şu ormanı şu denizi şu dağı Benim olsun demedim ki Vuruldumsa gözlerinin gül bahçesine Yürek çizen şimşeklerse kaçamak bakışları İşte buna sevmek derler dedimse Çattımsa acıların en güzeline Yedirdimse uykuları o tatlı kuşa Benim olsun demedim ki Bu akşam kankırmızı şarap istiyor canım Bu akşam dünyanın bütün şarkılarını Bu akşam dünyanın bütün özlemlerini Bu akşam beni yalnız bırakın Bu akşam yalnızca onu düşüneceğim Onu ve kendimi yalnızca Hasan Hüseyin Korkmazgil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 madem dedim içimden gelmese yazmazdım... madem dedim çünkü içimden geldi. madem dedim çünkü madem sen yazmışsın bende yazayım dedim... madem dedim demez olaymışım... ne mademmiş bu??? valla ne yaparsan yap SENİ SEVİYORUM... sınıyormusun beni??? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ağlama be kıyamam ben severim fırtınanın her türlüsünü ormanlar uğultulu sular dalgalı severim filizkıran fırtınası'nı kırıp kanatmıyorsa sevincin türküsünü nerde benim baharım dalım yaprağım nerde gece çökmüş üstüne kerpiçsel yalnızlığın sanki kaplan pençesinde bir manda böğürtüsü ne kuş kalmış ne çiçek ne kırmızı ne yeşil sapsarı karanlıkta yerler bahar ölüsü Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Arzular başka şey Hatıralar başka.. Güneşi görmeyen şehirde, Söyle, nasıl yaşanır? Orhan Veli Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 diloşum hoşgeldin canımmm, frozenim cadısı çok üzdün beni ama alacağın olsun senin... Tam Olamayacağım Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmazdı beni Kendimi zor günlerin insanı görürdüm Hiç bir güçlüğün beni YIKAMAYACAĞINI düşünürdüm. Oysa şimdi yarımım. Yani SEN! Böylesine uzakken Anladım, Ben hiç bir zaman TAM OLAMAYACAĞIM...! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tabi ben üzülmem nede olsa kalpsizim körler sağırlar birbirini ağırlar...buyrun devam edin............................................. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 aplacımmm... gelmişkenn bişiler yasıyım dedim... bu aralar derslerin yoğunluğundan fazla giremiyorumm da... canımıniçi inşallah iyisindir... hayattın inşallah kalbin kadarr güsell akıyodur... bir hal hatır soriyim dedim.... seni seviyorumm aplacımm... kendine iyi bak.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tabi ben üzülmem nede olsa kalpsizim körler sağırlar birbirini ağırlar...buyrun devam edin............................................. sana kim kalpsiz dedi Allahım ya çıldıracağım şimdi az kaldı... aplacımmm...gelmişkenn bişiler yasıyım dedim... bu aralar derslerin yoğunluğundan fazla giremiyorumm da... canımıniçi inşallah iyisindir... hayattın inşallah kalbin kadarr güsell akıyodur... bir hal hatır soriyim dedim.... seni seviyorumm aplacımm... kendine iyi bak.... hoşgeldin canım minexim ben iyiyim ya sen nasılsın. bu frozen cadısı ile başetmeye çalışıyorum.(şimdi başetme meselesinede takar ya hadi hayırlısı) derslerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum canım her zaman uğra bende seni seviyorum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 demek başetmeye çalışıyorsun haaaaaaaaaaa ne diyim ben sana ne diyim başetme o zaman kaç git nolucak... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tabi ben üzülmem nede olsa kalpsizim körler sağırlar birbirini ağırlar...buyrun devam edin............................................. hımmm... o kör lafı bana gelmiştir malumunuz düello ve sağ göz olayı bu durumda sağırda sen oluyosun sardunyam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 nasılda biliyorlar kendilerini Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 evet kulaklarım ağır işitir oldu bu aralar alzemer belirtileri gösteriyorum herşeyi unutuyorum bir şeyi unutamıyorum... Tamamdır ben oldum arkadaşlar... ne olduğumu sormayın... siz annadınız onu!!! Kendinize ilk defa güldüğünüz gün büyümeye başladınız demektir... Ethel Barrymore Henüz kanıtlanmamış bir şeye inanmak, yaşamınızı ona adamak... geleceği açık tutmanın tek yoludur... Lillian Smıth Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 nasılda biliyorlar kendilerini biz bizi biliriz canım meraklanma sen... ama seni de biliriz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 evet kulaklarım ağır işitir oldu bu aralar alzemer belirtileri gösteriyorum herşeyi unutuyorum bir şeyi unutamıyorum... Tamamdır ben oldum arkadaşlar... ne olduğumu sormayın... siz annadınız onu!!! Kendinize ilk defa güldüğünüz gün büyümeye başladınız demektir... Ethel Barrymore Henüz kanıtlanmamış bir şeye inanmak, yaşamınızı ona adamak... geleceği açık tutmanın tek yoludur... Lillian Smıth evet...olmuşsun sen...anladım ben onu...ama güzel bişey olmuşsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 evet...olmuşsun sen...anladım ben onu...ama güzel bişey olmuşsun oldumda güzel bişey mi oldum onu bilmiyorum diloşum... galiba tam deli oldum ben... aman doktor canım doktor derdime bir çare... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 araları sen doldur tahmin edersin herhal Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben tahmin raporumuyum o kadar şeyi nasıl tahmin edeyim tahmin edemediklerim tahminlerimi geçer ayol Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 işte ispatı anlayan anlar artıkın benim hizmetim buraya kadar.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben baya bi tahmin ettim,tecrubeliyim frozenin mimiklerinde Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tercümeyi alalım o zaman sevgili leyla... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 su kadarini soyleyeyim,tehdit (kurukafa) iceriyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 işte ispatı anlayan anlar artıkın benim hizmetim buraya kadar.. hayırdır CIA ajanımısın sen ne hizmeti bu? tahmin edemediğimin ispatımı... tebrik ederim hakkatten başardın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 hayırdır CIA ajanımısın sen ne hizmeti bu? tahmin edemediğimin ispatımı... tebrik ederim hakkatten başardın anlaşıldı buraya kadarmış... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 herşey buraya kadarmıymış gidiyormusun? nereye gidiyorsun? mossatlamı anlaşacaksın... illaki elime düşersin cadı... illaki... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 illaki düşerim dimi.. bak ben sana bir filimde dinlediğim kızın kardeşine okuduğu şiiri yazıyorum...bir ablama birde sana gelsin... Kalbini yanımda taşıyorum Seni kalbimde taşıyorum Ve hiç şüphem yokki nereye gidersem gideyim Sen de benimle geliyorsun Ve bir başıma yaptığım herşeyi aslında Sen de benimle yapıyorsun Kaderden korkmuyorum Çünkü sen benim kaderimsin Dünyayı istemem Çünkü güzelim Benim dünyam sensin Gerçeğimsin... İşte kimsenin bilmediği derin sırrım İşte köklerin kökü, göklerin göğü Ve hayat denen gökler ve kökler Ruhun alabileceğinden daha çok büyüyebilen Aklın saklayabileceğinden Bu yıldızları birbirinden ayrı tutabilen mucize Kalbini yanımda taşıyorum ve seni kalbimde taşıyorum... EE Cummings Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.