Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bu da senin için... tahmin et bakalım bu karikatürü görünce kimi hatırladım Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 bu da senin için... tahmin et bakalım bu karikatürü görünce kimi hatırladım Aaaaaaaaaaaaa ben... Canım benim... Seni seviyorum gloria... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Aaaaaaaaaaaaa ben... Canım benim... Seni seviyorum gloria... canımmcımm abicigimmmm benimmm Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 selam yaşıtım naber,hanı aynı anda doğduk dıye yaşıtım demişdin ne gülmüşdük.kal sağlıcakla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 dünya tatlısı arkadaşım,sen bıtanesın.herşey gönlunce olsunn hep gül.iyi tatıller Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 dünya tatlısı arkadaşım,sen bıtanesın.herşey gönlunce olsunn hep gül.iyi tatıller Sen çok iyisin.. Canım benim iyi tatiller.. Herşey gönlünce olsun olurmu.. Bizleri unutma oraralarda... Sende benim için birtanesin... Sağlıcakla, umutla, mutlulukla, sevgiyle, yüreklice, umut dolu ve her zaman üzerinde taşıdığın o inanılmaz kişiliğininin onuruyla kal... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Dipnot... Merhaba arkadaşım, nasılsın? Görüştüğümüzden beri hayatındaki herşey yolundadır umarım... Yanında kendimi rahat hissettiğim güvendiğim arkadaşım, teşekkür ederim herşey için... En kısa zamanda yeni bir toplantıda buluşmayı istiyorum... Görüşürüz... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Dipnot... Merhaba arkadaşım, nasılsın? Görüştüğümüzden beri hayatındaki herşey yolundadır umarım... Yanında kendimi rahat hissettiğim güvendiğim arkadaşım, teşekkür ederim herşey için... En kısa zamanda yeni bir toplantıda buluşmayı istiyorum... Görüşürüz... Canım sardunyam... Duygu ve düşünceleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim... Bunu sizler gibi güçlü, kararlı, kişilikli, sevgi dolu, üretken, paylaşımcı, yapıcı ve onurlu kişilikle yoğrulmuş birinden duymak bizleri hak ediyor olmanın mutluluğundan öte biracık mahcup ediyor olması hoşgörürsünü de göstereceğinizden hiç kuşkum yok... İyiki varsın... Sevgi ve saygılarımla... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Sabah ezanlarıyla uçurduğum güvercinler geliyor aklıma dünyamızın daha hayata küsmemiş çocuklarının ak bakışları akranlarına illa ki hatıralarımda çemberle beraber çevrilen hayatlar horoz şekeri leblebi tozu dişlerimde bir unutulmaz ağrıyla keçi boynuzu çıkrıkçılar yokuşunda ilk düşüşüm anafartalar çarşısında kayboluşum dahası Hacıbayram’da ikindi vakti ağlayan gözlerimi silen dervişin elleri durdurun bir imkan varsa sonsuzluğa giden bütün güvercinleri gök yüzünün kurak düşlerinin kurgucusuyum içimde derin bir kuyu çocukluğumdan düştüğüm yolların esaretinden kurtaramıyorum kendimi ne zaman dönsem memleketten günebakanlar boynunu bükerdi yollara sonra Ankara bir güneş gibi parlardı ufukta umudumdu aşklarım ben ise mağrur gururlu dahası vedasız çekip gitmelerden keyif alırdım aklımsa inadına camlarına yaslı otobüslerin ardında kalanlara takılırdı paçalı güvercinler hep evlerine dönerler çekiktir kanatları eyvah çekiyor da inadından eyvallah demiyor mazlumun katili ahkam kesiyor durmadan hakim mizanı bozuk terazilerin başında vebali var kırmızı kiremitlerin yerini alan intizar kömürün isiyle daha da karardı bu kış kuş gribinden korkuyor cahil kıt akıl aç bırakıyorlar kuşları bu nasıl intikam balkonuma sayısız güvercinler aldım yüreğime sınırsız kanatlar taktılar esnaf sağdan soldan bakıp gizlice gülüyor hele biri var berber benden hınzır güvercinlerin şairi yüreğini de doyur diyip diyip gülüyor işte halimiz sisle kaplanıyor şehrin üstü bu mevsim hep böyledir Ankara puslu hasret ciğer yakıyor daraltıyor nefesi mecburen alıyor veriyoruz yapmadan hesabı bir tek Tanrı biliyor olup bitenleri çarpıyor bölüyor çıkartıyoruz faydası yok acının bahanesine sarılmak acizlerin işi bize direndikçe kazanılan hayat lazım gönderdiğim bütün güvercinler ulaşamadan menziline öldüler tek tek kasketin düşmeden başından deniz dolanmadan ayaklarına ve güvercinler babam güvercinler masumdurlar ne günahları varsa at vebalini benim boynuma Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Kahramanıma; Bir Roman Kahramanı Çadırımın üstüne yağmur yağıyor, Saros körfezinden rüzgâr esiyordu, Ve ben, bir roman kahramanı, Ot yatağın içinde, İkinci dünya harbinde Başucumda zeytinyağı yakarak Mevzuumu yaşamaya çalışıyordu Bu şehirde Başlayıp Kimbilir nerde, Kimbilir ne gün bitecek mevzuumu. Canım Abim, seni çok seviyorum Orhan Veli Kanık Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Sevgili Dipnot Ziyaretinize karşılık vermek istedim. siz hem insan olarak hem forumda gösterdiğiniz kişilik olarak benim saygımı kazandınız. gerçekleri anlatma çabanız ve sabrınız muhteşem sizde yalnız değilsiniz. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Sevgili DipnotZiyaretinize karşılık vermek istedim. siz hem insan olarak hem forumda gösterdiğiniz kişilik olarak benim saygımı kazandınız. gerçekleri anlatma çabanız ve sabrınız muhteşem sizde yalnız değilsiniz. Cok teşekkür ederim sevgili BlackCADY... Güzel şeyler yazmışsın ve bunların %1 ni hakkedebilyosam ne mutlu bana... Saygılar... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Merhaba.. Sayın DİPNOT.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Merhaba.. Sayın DİPNOT.. Merhabalar sayın ErdalAktaş... Teşekkürler... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yılların yaprak misali döküldüğü, sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun Dipnot Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... bayramın mübarek olsun Dipnot Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar... Sizlerinde bayramını kutlar; sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim... Hepinize sevgiler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.