Φ fantastico Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 arkadaşlar bu kitabı okuduktan sonra kadınların ne acayip varlıklar oldüğünü düşünmeye başladım.Biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu Aacaba kadınlar da bizim için aynı şeyleri mi düşünüyor.. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 şaka bir tarafa aslında herkesin okuması gereken bir kitap kadın yada erkek..neden mi? ndeni şu;günlük yaşantımızda hepimiz birilerini anlamıyoruz yada anlaşılmadığımızı düşünüyoruz, annemiz babamız kız kardeşimiz abimiz sevgilimiz ve hayatımızdaki bir çok kadın yada erkek.. sosyal yaşantımız kadın-erkek ilişkileri üzerine kurulmuş asma köprülere benzer...bir taraf diğerine bağlıdır hep ,hassas dengeler üzerine kurulmuş bir düzeneğin üzerinde birbirlerini tanımaya çalışan iki insan veya insanlar.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 sen kendi kendine yazmaya başlamadan aray gireeyim dedim.. yazarı kim abi bu kitabın yapacağım en son şey insanı kitaplardn tanımaya çalışmak olur yaklaşma biçiminde ibaret ilişkiler ve bir insanın yazarın yani yaklaşma biçimi beni ilgilrndirmiyor.. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 sen kendi kendine yazmaya başlamadan aray gireeyim dedim.. yazarı kim abi bu kitabın yapacağım en son şey insanı kitaplardn tanımaya çalışmak olur yaklaşma biçiminde ibaret ilişkiler ve bir insanın yazarın yani yaklaşma biçimi beni ilgilrndirmiyor.. yazar john gray ..bu kitabı yazarken eşinden bayağı yardım almış.. bu arada sevgili kardeşim iyki araya girdin yoksa bu forumdan şuphelenmeye başlardım herhalde ..herkes birilerinin kankisi bu forumda diye falan düşünmeye başlamıştım.. hha birde abi kardeş muhabbetine girmeyelim istersen malum (anlamadıyson boşver senle alakası yok ) sevgili Dogville yaklaşma biçiminde ibaret ilişkiler ve bir insanın yazarın yani yaklaşma biçimi beni ilgilrndirmiyor.. doğrudur ..her okuduğumuz kitabın yazarından etkilenme gibi bir durum söz konusu olamaz.önemli olan bize ne katkı sağladığıdır .. sevgili dogville aslında ben bu başlığı havadan sudan konular formunda atmıştım, fakat admin başlığı buraya yollamış.başlatmak istediğim sudan bir mesele idi.fakat iş ciddiye binde Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 abi dediğin şey ağız alışkanlığı vardır ya öyle kalıplı konuşan ***** kızlar işte onlardan biriyim bu cümleyi yazdımya intihar yakındır ya bi avbi demişim işte sorun oldu bak baka hala uzatıyorum biri beni durdursun son okuduğun kitap ne hayır üstündeki etki neymiş ona karar vericem.. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 abi dediğin şey ağız alışkanlığı vardır ya öyle kalıplı konuşan ***** kızlar işte onlardan biriyim bu cümleyi yazdımya intihar yakındır ya bi avbi demişim işte sorun oldu bak baka hala uzatıyorum biri beni durdursun son okuduğun kitap ne hayır üstündeki etki neymiş ona karar vericem.. anladım .sen bakma bana intihar edecek ne var canım aaa sen durdurmak mesele hakketten abi demen sorun değil yaw sonokuduğum kitap mesneviden hikayeler . ben öyle kolay etkilenmem ayrıca ve şaşırmam bunuda nerden çıkardın ki yahu Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 mesneviden hikayeler okuyunca mevlanadan soğudunmu hep tasavvufa bağlamaz o Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 mesneviden hikayeler okuyunca mevlanadan soğudunmu hep tasavvufa bağlamaz o yaw ne alakası var kızım ya hepten uçtun sen ya kafan ii mi senin.kitabıın adı mesneviden hikayeler.. kitap içinde hikayeler var sonra anlatırım sana istersen yahu Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 yaw ne alakası var kızım ya hepten uçtun sen ya kafan ii mi senin.kitabıın adı mesneviden hikayeler.. kitap içinde hikayeler var sonra anlatırım sana istersen yahu bana abi deme diyo kendi kızım diyor mesneviden hikayeler ne biliyim her şeyi bilmek zorundamıyım oley ya bilmediğim bi şey çıktı oh be.. megolamanlık zirvede anlayacağı.. şimdi bi tehlike var fantastiko başlığın burda kalır belki yazılarımızı kaldırırlar tüh ya hava atacaktım sana Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bana abi deme diyo kendi kızım diyor mesneviden hikayeler ne biliyim her şeyi bilmek zorundamıyım oley ya bilmediğim bi şey çıktı oh be.. megolamanlık zirvede anlayacağı.. şimdi bi tehlike var fantastiko başlığın burda kalır belki yazılarımızı kaldırırlar tüh ya hava atacaktım sana olbilir Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 olbilir sen ille başlığım burda kalmasın diyorsun öylemi ya burda kalırsa sana çok mu koyar neyse bak senin yüzünden mesneviden hikayeleri araştırasım geliyor ama yapmak istemiyorum artık bir şey öğrenmek istemiyorum.. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 artık bi önemi yok kalsada olur kalmasa da o kitabı araştırmana gerek yok sen tek başına zaten bi araştırma konusu oluşturuyorsun.senle ilgili bir tez hazırlayım diyorum Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 TARTIŞMANIZI BÖLMEK GİBİ OLMASINDA, OKUMAK İSTERİM BU KİTABI.. BİRAZ DAHA BİLGİ VERİRMİSİN KİTAP HAKKINDA.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 yaa......bende çok merak ettim....... neler var bu kitapta........ Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Selam Arkadaşlar, kusuruma bakmayın , fazla ilgilenemedim, askıdaydım o yüzden "Bu kitap; Kadınların ve Erkeklerin , birbirleriyle olan ilişkilerine farklı yaklaşımlarını sergiliyor.Jhon Gray kişilerin aşk mektupları tekniğiyle duygularını daha kolay ve dürüstçe açıklayabileceklerini öne sürüyor.." Arka kapaktan bir alıntı yaptım... Tabiki kitabın içeriğinde bu yaklaşımların nelerden kaynaklandığı, bir olay karşısındaki tepki farklılıklarını ve bakış açılarını algılayabilmemeizi ve her iki tarafında birbirini tanıma ve anlayabilme tekniklerini öğreten bir kitap, bu kitabı okuduğunuzda evet yaa! diyebileceğinizden emin olabilirsiniz.. Tabi bu arada bir kadına nasıl yaklaşılır nasıl ikna edilir, yada bir erkeğe nasıl yaklaşılması gerektiğinden, Yani yaklaşma biçimlerinden bahsediyor kısaca,, Baştada belirttiğim gibi, hepimiz bu ilşkiler yumağının bir ortasındayız..Ailemiz, sevgilimiz, arkadaşlarımız hep bu ilişkiler yumağının bir parçası.. İki taraf içinde faydalı bir kitap, en azından Kadın Ve ERkek arasındaki farklılıkları belirlememiz açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.. Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.