Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 4 gedik 5 eksik dedik ya .. güzel çocuk herşey muhtesem akıllı uslu tatlı vs vs ama sonucta onu o yapan birazda varlığı görünüşü kendisi dimi. yanımda oldukkkça büyük duruyor 10 yıla kdr iyce çöker mi ben hep yanında ''çıtır kız almış ****** adama bak'' edasında durmak istemıyorum yaa.............. benim için önemli bakış açıma baglı fln olaylarına girmeyelim sizin için ne farkederdi kendinize göre tartın ölçünnnn ben size güvenıyorum çokk şimdiden yorumlarınıza teşekkürler. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 tamam ben karar verdim sen uslanmaz bir ****** bu arkadaş aldatan ve içen mi,yoksa yeni bir zatı muhteremmi.? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 tamam ben karar verdim sen uslanmaz bir delisin bu arkadaş aldatan ve içen mi,yoksa yeni bir zatı muhteremmi.? Hepsi aynı tatlım ya aldatması ve içmesi umrum değil açıkcası yapılmıycak şeyler değil doğal karşılıyorum ben içsin nolcak aldatsın nolcak daha çıkmıyoruz kocaman adam ihtıyacları olacak gitsin naparsa yapsın benim için önemli olan görünüşlerimiz uyumlarımız şu aşamada göbeğini eritse ne biliyim daha ne yapılır ki. çok tatlı çok iyi biri melek g ibi davranıyor bana Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 hem ben size o konuda bşr sakınca yok görunusu hususunda ne düşünüyorsunuz dıyorum sendaha bana neler dıyorsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ben meliskoo olsam aradaki yaş farkınıda umursamam hem yalancı olmasının ne önemi var hem ayrıca yanında çıtır durmanın nesi kötü önemli olan bana iyi davranması.. bak meliskoo sadece hayatımda biri olsun nasıl olursa olsun diyorsun,bu belki şimdi canını acıtmıyordur ama şu andaki gibi birisiyle evlendiğinde gerçekler sana çok acı gelebilir,şimdi sana iyi davranıyor olabilir ama bunun devam garantisi varmı sence. 1-aldatıyor :aldatmayan erkek var meliskoo 2-içiyor :kişilikte yaptığı bozuklukları biliyorsundur heralde 3-yalan söylüyor.: güvenemeyeceğin bir ilişki sağlıklı olmaz 4-senden büyük :bunun bir önemi yok. sanırım istediğin cevap 4. şıktı ama ben aşk meşk işlerinde tavsiye vermediğim halde senin yazdıkların beni üzdü ve belirtmek istedim tabi anlayana. sevgiler. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 tamam ben karar verdim sen uslanmaz bir delisin Meliskoo evlendiğin günü görebilmek ümidiyle yaşıyorum şu dünyada Ama tabi aradığın doğru insanı bulduğunda Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 4 gedik 5 eksik dedik ya .. güzel çocuk herşey muhtesem akıllı uslu tatlı vs vs ama sonucta onu o yapan birazda varlığı görünüşü kendisi dimi. yanımda oldukkkça büyük duruyor 10 yıla kdr iyce çöker mi ben hep yanında ''çıtır kız almış hayvan adama bak'' edasında durmak istemıyorum yaa.............. benim için önemli bakış açıma baglı fln olaylarına girmeyelim sizin için ne farkederdi kendinize göre tartın ölçünnnn ben size güvenıyorum çokk şimdiden yorumlarınıza teşekkürler. vah vah!!! kolay gelsin Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ben meliskoo olsam aradaki yaş farkınıda umursamam hem yalancı olmasının ne önemi var hem ayrıca yanında çıtır durmanın nesi kötü önemli olan bana iyi davranması.. bak meliskoo sadece hayatımda biri olsun nasıl olursa olsun diyorsun,bu belki şimdi canını acıtmıyordur ama şu andaki gibi birisiyle evlendiğinde gerçekler sana çok acı gelebilir,şimdi sana iyi davranıyor olabilir ama bunun devam garantisi varmı sence. 1-aldatıyor :aldatmayan erkek var meliskoo 2-içiyor :kişilikte yaptığı bozuklukları biliyorsundur heralde 3-yalan söylüyor.: güvenemeyeceğin bir ilişki sağlıklı olmaz 4-senden büyük :bunun bir önemi yok. sanırım istediğin cevap 4. şıktı ama ben aşk meşk işlerinde tavsiye vermediğim halde senin yazdıkların beni üzdü ve belirtmek istedim tabi anlayana. sevgiler. daha güzel anlatılamazdı bence frozen süpersin ben aralarında 10 yaştan fazla olupta yıllarca çok güzel geçinen bir sürü çift gördüm ama senin bunu ne kadar umursadığında önemli tabi ama diğerleri çok ağır şeyler bi gün bunları kaldırmak çok zor gelir sana Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ben meliskoo olsam aradaki yaş farkınıda umursamam hem yalancı olmasının ne önemi var hem ayrıca yanında çıtır durmanın nesi kötü önemli olan bana iyi davranması.. bak meliskoo sadece hayatımda biri olsun nasıl olursa olsun diyorsun,bu belki şimdi canını acıtmıyordur ama şu andaki gibi birisiyle evlendiğinde gerçekler sana çok acı gelebilir,şimdi sana iyi davranıyor olabilir ama bunun devam garantisi varmı sence. 1-aldatıyor :aldatmayan erkek var meliskoo 2-içiyor :kişilikte yaptığı bozuklukları biliyorsundur heralde 3-yalan söylüyor.: güvenemeyeceğin bir ilişki sağlıklı olmaz 4-senden büyük :bunun bir önemi yok. sanırım istediğin cevap 4. şıktı ama ben aşk meşk işlerinde tavsiye vermediğim halde senin yazdıkların beni üzdü ve belirtmek istedim tabi anlayana. sevgiler. çok güzel anlatmışsın gerçekten.ama benim düşünceme göre meliskonun bu söylediklerini anlaması bazı şeyleri yaşayınca mümkün olacak...biz insanlar tecrübe etmeden malesef anlamıyoruz. herşey senin için güzel olsun inşallah meliskocum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ya meliskoo yaşın ne önemi var Allah aşkına. arkadaşlar böyle basit mevzular için topic açmayın lütfen meliskoo sen o kadar genç ve diri görünüyosun ki senin yanında kim olsa yaşlı görünecek deyip üstümden başımdan yağ damlatarak gireyim mevzuya eğer ben bu arkadaşla mutlu olabilirmiyim diye düşüneceksen haklısın derim. ancak ikimiz yan yana iken elalem ne der diye düşüneceksen doğru insandan çok uzaksın derim. farzedelim senin pek sevmediğin birisi ile birliktesin ve elalem bunu onayladı. hatta meliskoo ile x şahsı birbirine ne kadar yakışıyo diye gıpta ile bakıyo. peki aradan yıllar yıllar geçince çok sevmediğin için mutsuz olursan ne olcak. elalem mi kurtaracak seni. hayır. o yüzden aradığın kişiyi kendini mutlu etmek için ara, elalemi değil. belki hatırlarsın bende buna yakın bir topic açmıştım (bu arada senin bu topic benimkini gölgede bıraktı. gözümden kaçtı sanma ). ilk başta yürütemedik. fakat kendimizden kaynaklanan sebeplerle. elalemin yüzünden değil. sonra yeniden denedik. ve şu anda birbirimizden nefret ediyoz. bilmiyorum niye ama herkesin ki böyle olcak diye bir kaide yok tabi. umarım siz başarırsınız. zira doğru insan feryatların ankara'ya kadar gelmeye başladı Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 burada hiçkimseyi, ve tabi sevgili meliskoo seni de tanımıyorum. ne kadar ciddiye alırsın düşüncelerimi bilmem ama elalem ne der diyip içinden geldiği gibi yaşamıyor, hep birilerinin yönlemdirmesine, fikirlerine saplanıyorsan bi psikoloğa git derim. espri falan yapmak değil amacım. ben bu konuda (elalem ne der) o kadar sıkıntı yaşadım ki. ne var yani senden büyük biriyle bi şeyler var diye. kendine güvenemiyorsun bence. ben elalem ne der diyip yarıda bıraktığım, başlayıp tadamadığım bir çok şeyin üzüntüsü ve acısıyla gecelerde gözlerim dolarken o elalem bütün ******* ve rahatlığıyla derin bir uyku çekiyodu. boş ver şu elalemi. ben beceremedim sen bari boş ver... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Arkadaşlar öncelikle mükemmel olduğunuzu belirtmek isterim grejuva demiş ki büyük olsun varsın olsun canım ya olsun varsın hakıkaten o konu ok eski sevgilimle herkes bize imreniyordu ben diyordum ki keşke yakısıklı olmayıversındi de mutlu ediverseydi mutluluk herseyden önemlı bı ılıskıde emre_s benim diri vücuduma ve muhtesemliğime değinmiş tesekkurler canım benim yas farkı onemli değil baskalarının gözüne gözüne girmesi biraz asab bozucu insanlar babası yasında adamla evlenmiş dememelri de onemli ben bi onu düşünüyorum bide çıtırlara elveda diyeceğimi düşünüyorum direk yaslı adam modunda takılıcaz.. Gece Yağmuru işallah canım evlenıcem frozen aldatmıs etmıs bılmıyorum gercek olmayabılır gercekse haklısın çok fena içki içiyo olması aldatıyo olması da fena hepimizi böyle düşündürdü gayet zorlu bir durum hadı arkadaslar eldeki mevcut kıt kaynakları verimli kullanalım da karımızı maksimize edelim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gece Yağmuru işallah canım evlenıcem Umarım ben ve diğer arkadaşlarım bu mutlu güne nail olabiliriz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Evliligi kurtarmanin en iyi yolu onu bitirmektir... Ideal evlilik iliskisi, her iki insanin da yasamini sürdürmesi için bu iliskiye muhtaç olmadigi zaman kurulandir... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Umarım ben ve diğer arkadaşlarım bu mutlu güne nail olabiliriz Isırırım bak seni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Isırırım bak seni Isırmak mı Kıs sen bi bul şu aradığın doğru insanı Bak o zaman ısırabilirsin Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 emre_s benim diri vücuduma ve muhtesemliğime değinmiş tesekkurler canım benim yas farkı onemli değil baskalarının gözüne gözüne girmesi biraz asab bozucu insanlar babası yasında adamla evlenmiş dememelri de onemli ben bi onu düşünüyorum bide çıtırlara elveda diyeceğimi düşünüyorum direk yaslı adam modunda takılıcaz.. demek diri vücuduna değindim öylemi birde şu çıtırlara elveda diyeceğim lafı benim kafama takıldı. ya biz bu terimi erkeler arasında kullanırdık ama kızların da böyle düşündüğünü bilmezdim. yani bana çıtır gözüyle bakan bi kız varmıdır acaba valla hoşuma gitti bu iş. daha neler öğrencez bakem. ahaha. ben de çıtırım ya ne güzel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.