Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl Ben sevgilimle brezilyada latin cafe'de romantik bir ortamda olmak isterdim.:! Baş başa sadece o ve ben nasıl sizce iyi bir fikirmi???
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar iyi fikir değil galiba olsun hayal di zaten başka bişe düşünürüz bizde hehehehehe
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl iyi fikir değil galiba olsun hayal di zaten başka bişe düşünürüz bizde hehehehehe ben yanlız tek başıma anamurda olmak isterdim.. niyesi yok özel.
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar ben yanlız tek başıma anamurda olmak isterdim.. niyesi yok özel. Çok güzelllll valla iyi bir fikir...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Çok güzelllll valla iyi bir fikir... Anamuru bilirmisin gittin mi hiç?
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Anamuru bilirmisin gittin mi hiç? Bir bilgim yok anamur hakkında ama neden güsel dedim biliyormusun tek başına kafa dinlersin diye özgürce...
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Abimle olmak isterdim. nerde olduğu önemli değil Ama istemekle olmuyor . Herşey Allah'ın izniyle oluyor !
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl beni anlayabilen(anladığım) ve sevdiğim bir kadınla İspanya ya tatile gitmek isterdim..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl ben suanda datcadakı cıktıımla sahılde oturmus denızı ızlıo olmak ısterdım off offf:(
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl Su anda oldugum yer cok güzel, hep burda olmak isterim... ama türkiyede olsam fena olmazdi.
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl Sakin ve kafamı dinleyebileceğim her yer olabilirdi bizim burada biraz fazla gürültü varda!!!
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Hiçbir kimsenin olmadığı ormanlık yüksek, sessiz sakin biryerde olmak isterdim.
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Çok uzaklarda ve ve aman işte kimse olmasa da olur Tabi ya birileri olupta ne olucak ben olsam yeterli ...Benide götürrrrrrrr...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Çok uzaklarda ve ve aman işte kimse olmasa da olur götürmiycenmiiiii
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Jennifer Lopez'le birlikte nerde olursa olsun hiç fark etmez ÇOooooOOOkkkk haklısın yerin ne önemi var öle birinin yanında!!!!
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yalnızlıkla sessiz bir yerde olmak isterdim ama sadece bir süreliğine
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yalnızlıkla sessiz bir yerde olmak isterdim ama sadece bir süreliğine bir sürede olsa yanlızlık iyi değildir
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl mecburi yalnızlık elbette iyi değildir ama ben azda olsa seviyom yalnızlığı... şimdi tavşan adası midilli arası ağ çekmek isterdim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.