Φ seramonia Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 arkadaşım bu bölume ne yazmam gerekiyor paki yazdıklarım forumlarda çıkacakmı ilk defa kayıt oldum yazıyorum bişeyler ama benım merak ettiğim hani eskiden dinozorlar varmış mılyonlarca yıl önce hani düşünüyorumda bu hayvanların sonu gelmiş acaba zamanla bız ınsanlarında akıbetı bu dinozorlaramı benzeyecek. sızlerden bu konu hakkında bı acıklama beklıyorum . Alıntı
Φ seramonia Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 ben diğer arkadaşlarla burdanmı ırtıbat kuracagım herkes benı gorüyormu aloov Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 Admin Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 Gördüğüm kadarıyla öğrenmişsin nasıl ileti gönderileceğini.... Ayrıca hoşgeldiniz... iyi eğlenceler... Alıntı
Φ fullfilmlerhd Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2015 güzel bir yaklaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.