Misafir güzelim Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Bu başlığı görünce kendi kilomu paylaşmak istedim,zayıf veya kilolu muyum söyleyin arkadaşlar:Boyum 1.75 ve kilom 53...Sizce zayıf mıyım,kilolu mu?Bana göre iyi geliyor yani normal görünüyorum,sizin de fikrinizi almak istedim. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Bu başlığı görünce kendi kilomu paylaşmak istedim,zayıf veya kilolu muyum söyleyin arkadaşlar:Boyum 1.75 ve kilom 53...Sizce zayıf mıyım,kilolu mu?Bana göre iyi geliyor yani normal görünüyorum,sizin de fikrinizi almak istedim. bence iyi kilon normal yani komik resimlerdeki safinaz gibi olmada Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kesinlikle öyle değilim,dediğim gibi bana göre normal ama bir bilene soralım değil mi?? Alıntı
Φ SkymooN34 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 kişisel görüsüm bir bayan boy ortalamasina göre uzunsun.. ve boyuna gore kilonda biraz düsük gibi geldi.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Bu başlığı görünce kendi kilomu paylaşmak istedim,zayıf veya kilolu muyum söyleyin arkadaşlar:Boyum 1.75 ve kilom 53...Sizce zayıf mıyım,kilolu mu?Bana göre iyi geliyor yani normal görünüyorum,sizin de fikrinizi almak istedim. size iyi dedim ama siz zayıflık riski içeriyormusunuz araştırdım buldum sizde bakın isterseniz http://www.mutfakkedisi.com/vucut-kutle-orani.php Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Normalmişim Zayıf dienler utansın Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 biraz zayıfmışım,kilo almayı başarabilirsem daha ideal kilom olacak galiba,ilginize teşekkür ederim ... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 biraz zayıfmışım,kilo almayı başarabilirsem daha ideal kilom olacak galiba,ilginize teşekkür ederim ... rica ederim insanlara doğru bilgiler verebiliyorsam ne mutlu bana Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Veriyorsunuz,emin olun ve mutlu olun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Merhaba arkadaşlar BEN 1.68 BOYDA 40 KİLOYUM VE KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM KİLO ALMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM BİLEMİYORUM HER TÜRLÜ YOLU DENEDİM FAKAT OL MU YOOORRR mrb su naz valla elimden gelse de benden sana aktarabilsek kesin çözüm...! evlen kesinlikle katılıyorum zayıf olduğunu düşünen bayanlara söylüyorum evlenin ve hamile kalın Bu başlığı görünce kendi kilomu paylaşmak istedim,zayıf veya kilolu muyum söyleyin arkadaşlar:Boyum 1.75 ve kilom 53...Sizce zayıf mıyım,kilolu mu?Bana göre iyi geliyor yani normal görünüyorum,sizin de fikrinizi almak istedim. sevgili güzelim, bence senin boyunda olmak, senin kilonda olmak isteyen bir sürü bayan vardır, o yüzden gayet normalsin bence bu arada bende orta derecede şişman çıktım ama benim bir bahanem var Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Sevgili MİNEU,hayatının,doğacak çocuğunla çok daha güzel ve huzurlu geçmesini diliyorum.Umarım hep mutlu olursunuz.. Alıntı
Φ pulse Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 merhaba arkadaşlar. ben de zayıflıktan yakınıyorum. bu başlığın tamamını okudum ve tavsiye edilenlerin pek çoğunu da denemiştim önceden, fakat pek bir faydası olmadı. bu günlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. orada verilecek diyet ve bir takım takviyelerle kilo almak kolaylaşıyor ve kısa zamanda sonuca ulaşıyormuş. bilgisi ya da konuyla ilgili fikri olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim şey; orada verilecek "takviyelerin" -ki sanıyorum tıbbi olmasa da yine de kimyasal içerikli bir takım katkı maddeleri- ne kadar sağlıklı olduğu? kilo alalım derken zayıf olduğu için beğenmediğimiz vücudumuzdan da olmayalım da... ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 kısss candıdeye sor o bılır bu ısı. ben bılmıyom acaba kılom kac ? Alıntı
Φ eXeCuT!0NeR Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 slm arkadaslar.. yazılarınızı okudum bide ben yaziim dedim benim boyum 1.88 kilom 54.. artık qercekten takıntı haline qeldi yhani kilo almak icin her yolu denedim ama bi turlu alamadım. bide qun icinde fazla yemek yiyemiorm ben d.hane faln.. bulk die bi ilac war onuda doktor alma dedi ileride problem olur dedi. cok sinir bozucu bi durum yhaa normalde yuz hatlarım faln yhani yakısıklı diyebiliriz kendimi ovmeyi sevmem ama:S kızlar inceyim diye cıkmak istemio yhani acıkcası.. herkeste dio ne kadar incesin faln zaten o zaman morel bile warsa 0 a inio direkmen.. hepinize tsk ederim kib arkadaslar :S Alıntı
Φ huysuzum Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 110 kiloyum ödünç istermisin Alıntı
Φ huysuzum Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kilo almak istiyorum fakat yemeklerle demimde aburcubur hamur işleri tatlılarla pek aram yok nerdeyse her yolu denedim en son sigarayı bıraktım günde 2 paket içiyodum ve 44 e düşmüştüm şuan 52 kiloyum ve 4 kilo daha istiyorum kilo almanın pratik ve kolay bir yolu yokmu?ltfn cvp yazın tşkr Alıntı
Φ hayatsu Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 merhaba arkadaşlar benimde sorunum kilo alamamak ve iştahımın hiç olmaması...bi türlü çözüm bulamadım...32 yaşındayım ve 3 oğlum var ama yinede kilo alamadım ...hani derler ya evlenince yada çocuğu olunca kilo alırsın diye o da yok nasıl alacam bilmiyommm yiyebilsem olacakta o da olmuyor..kilo almayı başaranların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Kilo almak isteyen forumdaşlarımız ''Yeter,sağlıksız da olsa kilo almak istiyorum artık,biraz etli butlu,daha güzel daha yakışıklı görünmek istiyorum.'' diyorlarsa şayet,onlara önerebileceğim başlıca şey mayonezdir.Ben mayonezi sofradan eksik etmeyerek 10 kiloya yakın aldım diyebilirim.Yine diyorum,sağlıksız bir kilo alıştı bu,ancak belirteyim ki yaşım genç ve çok kolay kilo alabilen biri de değilimdir aslında.Benim yerimde bir bayan olsa sonuç ne türlü olur bilmem.Sonuçta tabi ki kilo almak olanağı,bünyeden bünyeye çok farklılıklar gösteriyor. Mayonez katılarak yenebilecek her türlü yemeği yiyorum.Favorim makarnanın yanında rus salatasıdır.Bence bu ikili insana zorla kilo aldırır ama sürekli yiyip de hala kilo alamıyorsa bir bünye,tahminim o bünyenin ciddi şekilde enerji sarfiyatı var demektir.O zaman da bu kontrol altına alınmalı. Bugün için,açıkçası ben kilo vermek istesem de veremez duruma geldim gibi.Umarım kilo alır ama benim gibi olmazsınız. Alıntı
Φ Lézard Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Selam herkese.Yeni üyeyim. Benim de kilo alamama problemim var.3 öğünü düzenli olarak alıyorum.1,5 sene fitness yaptım,protein ve karbonhidrat tozları içtim ama olmadı. Lütfen birisi bir şey tavsiye etsin.Kendimden utanıyorum.Şimdi utanılacak ne var diyebilirsiniz ama hakikaten,millet sizinle bu konuda dalga geçiyorsa utanmam gayet doğal. Nasıl hallolur bu problem? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 arkadaslar kılo almak yerıne saglıklıbır bedene sahıp olmak daha mantıklı degıl mı. nedır bu sısmanlık zayıflık olayı bosverın arkadaslar sız bedenınızın ruhunuzla ahengıne bakın. Alıntı
Φ crunch Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 merhaba ilk önce konu başlığı ve ilgi için herkese teşekkürler benim de problemim kilo boyum: 1,75 kilom: 55 çok zayıfım bunu herkes dile getiriyor artık kız arkadaşım filan da olmuyor .. bu yaz tatilnde önümüzdeki iki ay içerisinde min. 6 7 max. 10 kilo almam lazım bana da bu konuda yardımcı olabilcek olan var mı ????? Alıntı
Φ blade165165 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 slm arkadaşlar yeni üye oldum boy 1,69 kilom ise 50 biraz kilo almak istiyorum yardımcı olursanız çooooooooooooooooooooooooooooooooook sevinirim Alıntı
Φ blade165165 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 merhaba ilk önce konu başlığı ve ilgi için herkese teşekkürler benim de problemim kilo boyum: 1,75 kilom: 55 çok zayıfım bunu herkes dile getiriyor artık kız arkadaşım filan da olmuyor .. bu yaz tatilnde önümüzdeki iki ay içerisinde min. 6 7 max. 10 kilo almam lazım bana da bu konuda yardımcı olabilcek olan var mı ????? Alıntı
Φ blade165165 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 slm crunch ya kilo hepimizin sorunu ben 45 kiloydum 2 ay önce şimdi 50 kiloyumda ama dahada almadım uykuzusluktan dolayı önceler yerdim yatardım şimdi günde en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve de kilo alamıyorum çok zoruma gidiyor açıkçası Alıntı
Φ colgulu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Bilenler yazsın lütfen merak ediyorum ne kadar kısa sürede ne kadar fazla kilo alabiliriz ki ? sütün içine nişasta ve bal koy bak nasıl kilo alınıyo ben denedim ve sonuç süper öneririm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.