Φ arman Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Bilenler yazsın lütfen merak ediyorum ne kadar kısa sürede ne kadar fazla kilo alabiliriz ki ? Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 sen de benim gibi zayıfsın anlaşılan...gerçi ben bu aralar fazlasıyla aldım ama şimdi de vermeye uğraşıyorum... kilo almanın en kolay yolu yemek arasında su içmek...en az 2 bardak ve öğün atlamamak...bi de çikolatayla aran iyi olacak...1 ayda en az 3 kilo garanti...dene ve gör... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 bol bol hamur isi yemek, fazla ilintili olmamak, bol bol uyumak, fazla hareket etmemek, özellikle fast food tikmak... bir hafta bu diet planini uygula, 3 kilo garanti, hatta sen oldugun icin bi kiyak yapiim, 4 olsun Alıntı
Φ **Tarayıcı** Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Kardeş eczanelerde Bulk adlı protein tabletleri satılıyordu bir aralar,onla haftada bir kilo kadar alabilirsin...bize hocalar spor salonunda kilo alıp,kas yapmak için spora başlamadan bir saat önce bir yumurtayı ve balı 250 gram kadar soğuk sütle mikserde karıştırıp için diyorlardı,biraz mide bulandırabilir ilk başta ama işe yarar...hamurişi,fast food göbek yapar,mutlu ama göbekli bir adam olursun... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 ALATURKA BU ÇOCUK senin diyeti uygularsa bu defada kalp krizinden gider valla ama niyeee bak bol bol uyumak ve fazla ilintili olmamak gerektigini belirtmistim sayin Marcus, asil kalp krizine yol acan nedenler bunlardir,sen beni dinle ben bisey biliorum da yaziorum .... ben sahsen yazdigim dieti aynen uyguluyorum, gerci kilo alamadím henüz ama napim beyin cok calisinca cok da KJ yakiorum kahretmesin Alıntı
Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Bilenler yazsın lütfen merak ediyorum ne kadar kısa sürede ne kadar fazla kilo alabiliriz ki ? [email protected] msn adresimede size yardımcı olabilirim Alıntı
Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Bilenler yazsın lütfen merak ediyorum ne kadar kısa sürede ne kadar fazla kilo alabiliriz ki ? shapworks duydun mu?Hiçkimse ne kadar kilo alabileceğini söyleyemez.Ama ben bu ürünlerle kilo alabileceğini mutlaka sonuç alabileceğini biliyorum. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 bulk u muzla beraber iç.ama önce mide sorununu çözmen lazım.bir de evlenmeni tavsiye ederim Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 bir de evlenmeni tavsiye ederim ben şişman değilim kas onlar Alıntı
Φ anka^ Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ben kilo almak istiyorum yiyorum yiyorum bi türlü olmuyor ne yapmam gerek Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 sen de benim gibi zayıfsın anlaşılan...gerçi ben bu aralar fazlasıyla aldım ama şimdi de vermeye uğraşıyorum... kilo almanın en kolay yolu yemek arasında su içmek...en az 2 bardak ve öğün atlamamak...bi de çikolatayla aran iyi olacak...1 ayda en az 3 kilo garanti...dene ve gör... KESİNLİKLE HAYIR DİYORUM SU AZ İÇECEKSİN KİLO İÇİN BEN DAHA YENİ ÖGRENDİM BEN YEMEK ARASINDA COK SU İÇTİGİM İÇİN KİLO ALAMIYORUM Alıntı
Φ ayça Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Örnek bir şişmanlama diyeti: SABAH 2 orta dilim ekmek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz veya kaşar peynir, 4-5 adet zeytin, 2 yemek kaşığı kadar pekmez veya reçel, domates, salatalık, biber. ARA 1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmez ile), 5 adet tuzlu bisküvi, 1 adet meyve. ÖĞLE 1 kase domates çorbası (kaşarlı), 1 porsiyon etli sebze yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 2 orta dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 adet meyve. ARA 1 porsiyon fıstıklı tel kadayıf. AKŞAM 1 kase çorba, 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 100 gram ızgara et, ton balıklı salata, 2 orta dilim ekmek, meyve. GECE 1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmezle), 4-5 adet bisküvi, meyve. bence dene işe yarıyo mesela ben hergün yemekleri değiştirerek uyguluyorum 1 haftada 3 kilo aldım. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Bu konuyla ilgili bilgilerini ve fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Alıntı
Φ mandibula Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Kardeş eczanelerde Bulk adlı protein tabletleri satılıyordu bir aralar,onla haftada bir kilo kadar alabilirsin...bize hocalar spor salonunda kilo alıp,kas yapmak için spora başlamadan bir saat önce bir yumurtayı ve balı 250 gram kadar soğuk sütle mikserde karıştırıp için diyorlardı,biraz mide bulandırabilir ilk başta ama işe yarar...hamurişi,fast food göbek yapar,mutlu ama göbekli bir adam olursun... ya arkadaşlar bu bulk tabletlerini bende kullandım yalnız dikkaet edin derim ,bende ters tepti çünkü, tansiyonumu düşürdü kalkamadım ayrıc acaip sinirli olup çıkmıştım. yan etkileride olabiliyo yani dikkatli olunnnnn........ Alıntı
Φ mkolcu Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Sabah: 2 Bardak su ile yemekten önce vitamin alacaksın Kahvaltını yapacaksın 260 kalorilik özel içecek içeceksin (1 Porsiyon Çilekli Besleyici Karışım,protein tozu,250 ml süte karıştırılıp içilecek(yudum yudum) Öğle: 2 Bardak su ile yemekten önce vitamin alacaksın Öğle yemeğini yiyeceksin 300 kalorilik özel içecek içeceksin (1 Porsiyon Vanilyalı Besleyici Karışım,protein tozu,250 ml süte karıştırılıp içilecek(yudum yudum) Akşam: 2 Bardak su ile yemekten önce vitamin alacaksın Akşam yemeğini yiyeceksin 500 kalorilik özel içecek içeceksin (1 Porsiyon Çikolatalı Besleyici Karışım,protein tozu,250 ml süte karıştırılıp içilecek(yudum yudum) Not:Karışımları elde etmek için [email protected] adresine mail atman yeterli Sonra bana dua edeceksin:) Saygılarımla... Alıntı
Φ juliet Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 günde üç defa "sipraktin" içiniz, anti histeminik bir şuruptur, önce uyusukluk yapar ama zamanla alısırsın, yan etkisi iştah acıcı olmasıdır. aslında alerjik durumlar için kullanılan bir suruptur ancak iştah acıyor ve destekleyici vitaminlerle, iştahınız cok daha acılır ve yiyerek kilo alırsınız. düzenli içerseniz ayda en az 5 kilo alırsınız tabi tamamen tahmin. yalnız surubu alırken doktorunuza mutlaka danısın, zararsızdır genelde ama yine de ilk almanız receteli olsun. Alerjik reaksiyondan ötürü suclu olmayalım. kolay gelsin. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 akşam yemeklerinden sonra rakı bol meze,... geceleri atıştırmaca... Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 akşam yemeklerinden sonra rakı bol meze,... geceleri atıştırmaca... erkeklerin bünye her akşam rakıyı kaldırır hadi biz napcaz her akşam rakı sonra da amatem Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 erkeklerin bünye her akşam rakıyı kaldırır hadi biz napcaz her akşam rakı sonra da amatem sende hamurişi takıl sigarayı bırak, az düşün çok gül.. Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 sende hamurişi takıl sigarayı bırak, az düşün çok gül.. Sigara içtiğimi nerden biliyorsun aman allahım medyum var forumda çok düşündüğümde doğru hamur işinide sevmediğim de Ya geleceğimide söyle lütfen Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 içmiyosan sıkıntı yapma..bence bi mahsuru yok sen kısa bi zaman sonra uyuyacaksın ben bilirim Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 içmiyosan sıkıntı yapma..bence bi mahsuru yok sen kısa bi zaman sonra uyuyacaksın ben bilirim yahu bıraktığımda burdaydın geldim hala buradasın sen uyumazmısın hiç Alıntı
Φ ustat76 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 sen de benim gibi zayıfsın anlaşılan...gerçi ben bu aralar fazlasıyla aldım ama şimdi de vermeye uğraşıyorum... kilo almanın en kolay yolu yemek arasında su içmek...en az 2 bardak ve öğün atlamamak...bi de çikolatayla aran iyi olacak...1 ayda en az 3 kilo garanti...dene ve gör... malesef asıl problem stres Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 110 kiloyum ödünç istermisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.