Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldin tuhafiyeci.. tuhaf şeyyy hoşbuldum teşekkürler
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl "bende yazayım dedim" yazdın başın göğe erdimi şaka yazmasam sanki anlamayacan ama korkumdan yazdm valla
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar "bende yazayım dedim" yazdın başın göğe erdimi şaka yazmasam sanki anlamayacan ama korkumdan yazdm valla korkulcak biri miyim aşkolsun
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Hoşgeldin.. hoşbuldum,iyiki bulmuşum herkese çook teşekkürler
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar herkese çok teşekkür ederim,böle sıcak,sevecen birbirine karşı saygılı, dostluğun sevginin en önemlisi insanın değerini bilen bi ailenin içine dahil olmuş olmaktan dolayı çok mutluym Sevgiler... tüm dostlarıma
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Bu kim tanıyan varsa anlatsın. kimdir o ? Hoşgeldin tanımadığım ve tanıyamadığım arkadaş...... Yf senin uçak roter mi yaptı.geç oldu ama gerçi bende açmadım tanışma için konu ama olsun açmasamda olur Şaka bir tarafa foruma çok şeyler kattın paylaşımların ve kişiliğinle Saygılar bizden ......
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bu kim tanıyan varsa anlatsın. kimdir o ? Hoşgeldin tanımadığım ve tanıyamadığım arkadaş...... Yf senin uçak roter mi yaptı.geç oldu ama gerçi bende açmadım tanışma için konu ama olsun açmasamda olur Şaka bir tarafa foruma çok şeyler kattın paylaşımların ve kişiliğinle Saygılar bizden ...... hııı benzin bitti napalım o yüzden biraz geç geldik mazur görün artık hoşbuldum...söylediklerin için de teşekkür ederim aynı şekilde Sevgiler Saygılar...
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler Ayy sen de mi geldin E hoşgeldin bari
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Ayy sen de mi geldin E hoşgeldin bari hoşbuldum cnm çok teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Aaaaa ben nasıl olmuşta buraya yazmamışım Hoşgeldin lilac hanım
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Aaaaa ben nasıl olmuşta buraya yazmamışım Hoşgeldin lilac hanım aaa nasıl oldu da yazmamışsın :P teşekkür ederim cnmm
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler yazdığın şiir çok ama çok güzelll
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yazdığın şiir çok ama çok güzelll ya pardon anlayamadım hangi şiir???
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Sayın LilaC hoşgeldiniz Yoksa ben mi hoşgeldim sen de hoşgeldin,ben de
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler kıs lilacım bende geç gördüm topiğini.. hoşgeldin kuşşşşuuumm... iyiki aramızdasın..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar cnm benimmmmm sen de iyiki aramızdasın çok teşekkür ederim sıcaklığın ve samimiyetin için... seni ve burdaki arkadaşlarımı çoook seviyorum
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl cnm benimmmmm sen de iyiki aramızdasın çok teşekkür ederim sıcaklığın ve samimiyetin için... seni ve burdaki arkadaşlarımı çoook seviyorum canım sen sevilecek insansın kuşummm..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.