Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 hoşgeldin lilac Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 hoşgeldin tuhafiyeci.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 hoşgeldin tuhafiyeci.. tuhaf şeyyy hoşbuldum teşekkürler Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 "bende yazayım dedim" yazdın başın göğe erdimi şaka yazmasam sanki anlamayacan ama korkumdan yazdm valla Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 "bende yazayım dedim" yazdın başın göğe erdimi şaka yazmasam sanki anlamayacan ama korkumdan yazdm valla korkulcak biri miyim aşkolsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Hoşgeldin.. hoşbuldum,iyiki bulmuşum herkese çook teşekkürler Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 hoşgeldin lilac geç oldu ama güç olmadı yazmam yeni gördüm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 herkese çok teşekkür ederim,böle sıcak,sevecen birbirine karşı saygılı, dostluğun sevginin en önemlisi insanın değerini bilen bi ailenin içine dahil olmuş olmaktan dolayı çok mutluym Sevgiler... tüm dostlarıma Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Bu kim tanıyan varsa anlatsın. kimdir o ? Hoşgeldin tanımadığım ve tanıyamadığım arkadaş...... Yf senin uçak roter mi yaptı.geç oldu ama gerçi bende açmadım tanışma için konu ama olsun açmasamda olur Şaka bir tarafa foruma çok şeyler kattın paylaşımların ve kişiliğinle Saygılar bizden ...... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Bu kim tanıyan varsa anlatsın. kimdir o ? Hoşgeldin tanımadığım ve tanıyamadığım arkadaş...... Yf senin uçak roter mi yaptı.geç oldu ama gerçi bende açmadım tanışma için konu ama olsun açmasamda olur Şaka bir tarafa foruma çok şeyler kattın paylaşımların ve kişiliğinle Saygılar bizden ...... hııı benzin bitti napalım o yüzden biraz geç geldik mazur görün artık hoşbuldum...söylediklerin için de teşekkür ederim aynı şekilde Sevgiler Saygılar... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler Ayy sen de mi geldin E hoşgeldin bari Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Ayy sen de mi geldin E hoşgeldin bari hoşbuldum cnm çok teşekkür ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Aaaaa ben nasıl olmuşta buraya yazmamışım Hoşgeldin lilac hanım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Aaaaa ben nasıl olmuşta buraya yazmamışım Hoşgeldin lilac hanım aaa nasıl oldu da yazmamışsın :P teşekkür ederim cnmm Alıntı
Φ destina1984 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler yazdığın şiir çok ama çok güzelll Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 yazdığın şiir çok ama çok güzelll ya pardon anlayamadım hangi şiir??? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Sayın LilaC hoşgeldiniz Yoksa ben mi hoşgeldim sen de hoşgeldin,ben de Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 geleli çooookkk oldu ama yeni yazıyorum tanıyorsunuz di mi artık beni sürekli elindeki kalbi sıkıp canını çıkaran kıs iyiki gelmişim aranıza çok sevdim forumu ve sizleri,hepiniz iyiki varsınız sizinleyken çok iyi vakit geçiriyorum sıcaklığınız için ççoookk teşekkürler kıs lilacım bende geç gördüm topiğini.. hoşgeldin kuşşşşuuumm... iyiki aramızdasın.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 cnm benimmmmm sen de iyiki aramızdasın çok teşekkür ederim sıcaklığın ve samimiyetin için... seni ve burdaki arkadaşlarımı çoook seviyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 cnm benimmmmm sen de iyiki aramızdasın çok teşekkür ederim sıcaklığın ve samimiyetin için... seni ve burdaki arkadaşlarımı çoook seviyorum canım sen sevilecek insansın kuşummm.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.