Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 sedelina.. gloria.. taurusmutis.. dogville.. adrenalin.. gece yağmuru.. sardunyam.. sayman 22.. denizimu..(canım kankim.. ) bozan.. bohem.. lilac.. kralx.. sessizliğin kızı.. ve canım arkadaşım mustinin nicki independece.. biraz uzun oldu ama ben hepsini beyeniyorum.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sessizliğin kızı aysummm Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 bu biraz şey gibi olduu.. arkadaşlar kişilğini beğendiğimiz insanları yazmıyoruz sewdiğimiz nicleri yazıyoruzz şimdi diyene bak diyceksinizz ee benim sewdiğim nickler yemyeşim ( kankim geri gell benim için yaa..hiçkimseyi takmıycaksın..) gece_yağmuru (amcammm ) taurusmutis (gelecekteki amcam) . . . bu böle dewam ediyo hepsiniz yazmim kalabalık olur sonuç olarak murti_san nicki dışındaki bütün nickler Alıntı
Φ fromuzb Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ben önce@vatan nickini beğendim ne deyim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 yemyeşim ( kankim geri gell benim için yaa..hiçkimseyi takmıycaksın..) tşk. ederim kankim.. kız her yere yazmışsın yok öle gitmek falan.. eyer gidersem ki bu çok zor seninle başka yerlerde karşılaşacağımızı, konuşacağımızı biliyorsun..gitsem seni asla unutmam..bu forumdaki bana yakın olanlardan birisin canem.. dostluğumuz her zaman sürecek bunu bil.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 bu biraz şey gibi olduu.. arkadaşlar kişilğini beğendiğimiz insanları yazmıyoruz sewdiğimiz nicleri yazıyoruzz şimdi diyene bak diyceksinizz ee benim sewdiğim nickler yemyeşim ( kankim geri gell benim için yaa..hiçkimseyi takmıycaksın..) gece_yağmuru (amcammm ) taurusmutis (gelecekteki amcam) . . . bu böle dewam ediyo hepsiniz yazmim kalabalık olur sonuç olarak murti_san nicki dışındaki bütün nickler sağol gerçekten taktir ettim seni ! açıkça sevmediğini yazdığından dolayı ayrıca teşekkür ederim arkamdan değilde yüzüme söylediğin için Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sağol gerçekten taktir ettim seni ! açıkça sevmediğini yazdığından dolayı ayrıca teşekkür ederim arkamdan değilde yüzüme söylediğin için murti_san kızdın mı KARDEŞ kızma be şakadamı yapmıyalım yaneee Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 tşk. ederim kankim.. kız her yere yazmışsın yok öle gitmek falan.. eyer gidersem ki bu çok zor seninle başka yerlerde karşılaşacağımızı, konuşacağımızı biliyorsun..gitsem seni asla unutmam..bu forumdaki bana yakın olanlardan birisin canem..dostluğumuz her zaman sürecek bunu bil.. canem benem zaten bana haber vermeden bi yerlere gidersenn........... bilion nolcağını bak şiir buldum sana sanmıştık ki ikimiz yeryüzünde ancak birbirimiz için varız ikimiz sanmıştıkki tek kişilik bir yalnızlığa bile rahtça sığarız hiç yanılmamışız her an düşüp düşüp kristal bir bardak gibi tuz parça kırılsakda hala içimizde o yanardağ ağzı hala kıpkızıl gülümseyen _sanki ateşten bir tebessüm_ dostluğumuzz aslında sonu aşkımız die bitioo ama buraya en uygun dostluğumuz çok hoş bişi yaaa ay yine gece gece çoştum bak kankim ne hale geldim bu aşk bitiriyo insanı yaa..ööle gün geliyo ki ağlayabildiğine şükrediyo insan Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sedat yani gecemavisi yani xlark tades yani karalx yeterlimi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 murti_san kızdın mı KARDEŞ kızma be şakadamı yapmıyalım yaneee yok ne kızayım be ABLA Yukarda kızmış mı gibi görünüyoooo için rahat olsun kızmadım senin şaka yaptığını biliyorum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sedelina.. gloria.. taurusmutis.. dogville.. adrenalin.. gece yağmuru.. sardunyam.. sayman 22.. denizimu..(canım kankim.. ) bozan.. bohem.. lilac.. kralx.. sessizliğin kızı.. ve canım arkadaşım mustinin nicki independece.. biraz uzun oldu ama ben hepsini beyeniyorum.. canımmmm senin nickin de çok güzel Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 yok ne kızayım be ABLA Yukarda kızmış mı gibi görünüyoooo için rahat olsun kızmadım senin şaka yaptığını biliyorum sen kızmadın ama ben kızdım Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 önce@vatan gece_yağmuru sessizliğin_kızı nicklerin hakkını vermek lazım.......... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Diğerlerini de begeniorum ama en çok taurusmutis İlk gördüğümde seni nickini söylemekte bayagı bi zorlanmıştım dedecim + Düldül Fosforlu cevriye Çenem Düştü Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 önce@vatan gece_yağmuru sessizliğin_kızı nicklerin hakkını vermek lazım.......... tşk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 önce@vatan gece_yağmuru sessizliğin_kızı nicklerin hakkını vermek lazım.......... Tşlker Rockİpsiz Yemşeyim tşk ederim canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 sedelina.. gloria.. taurusmutis.. dogville.. adrenalin.. gece yağmuru.. sardunyam.. sayman 22.. denizimu..(canım kankim.. ) bozan.. bohem.. lilac.. kralx.. sessizliğin kızı.. ve canım arkadaşım mustinin nicki independece.. biraz uzun oldu ama ben hepsini beyeniyorum.. Tşkler yemyeşim ( kankim geri gell benim için yaa..hiçkimseyi takmıycaksın..) gece_yağmuru (amcammm ) taurusmutis (gelecekteki amcam) . . . bu böle dewam ediyo hepsiniz yazmim kalabalık olur sonuç olarak murti_san nicki dışındaki bütün nickler Canım yeğenim benim tşk ederim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Senin nicki de ne cok seven varmış Sevilecek bi yanı olsa bari Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 vakana dikkatimi çekti benim! fena değil Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Senin nicki de ne cok seven varmış Sevilecek bi yanı olsa bari Kıskanma bıcırık Nasar etme nolur belki seninde olur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kıskanma bıcırık Nasar etme nolur belki seninde olur Etmiorum saten.. Ben memnunum nickimden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Forumdaki en güzel nick Gece yağmuru... Benim nickimi seçenlere ayrıca tşk. ederim Tşk ederim En güzel nick Eren Etmiorum saten.. Ben memnunum nickimden Memnun ol zaten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 sedelina.. gloria.. taurusmutis.. dogville.. adrenalin.. gece yağmuru.. sardunyam.. sayman 22.. denizimu..(canım kankim.. ) bozan.. bohem.. lilac.. kralx.. sessizliğin kızı.. ve canım arkadaşım mustinin nicki independece.. biraz uzun oldu ama ben hepsini beyeniyorum.. Teşekkür ederim canım.. bu biraz şey gibi olduu.. arkadaşlar kişilğini beğendiğimiz insanları yazmıyoruz sewdiğimiz nicleri yazıyoruzz şimdi diyene bak diyceksinizz ee benim sewdiğim nickler yemyeşim ( kankim geri gell benim için yaa..hiçkimseyi takmıycaksın..) gece_yağmuru (amcammm ) taurusmutis (gelecekteki amcam) . . . bu böle dewam ediyo hepsiniz yazmim kalabalık olur sonuç olarak murti_san nicki dışındaki bütün nickler Ne geleceği güzel yeğenim,teşekkür ederim.. Diğerlerini de begeniorum ama en çok taurusmutis İlk gördüğümde seni nickini söylemekte bayagı bi zorlanmıştım dedecim + Düldül Fosforlu cevriye Çenem Düştü Sen benim canımsın.. Düldül'de teşekkür ediyor bu arada.. Alıntı
Φ imtihaninsirri Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 SİZİ ALLAH'IN YARATTIĞININ , BU DÜNYADA GEÇİCİ BİR SÜRE KALACAĞINIZIN , VE BİRGÜN ÖLÜP ONA DÖNDÜRÜLECEĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ!!! Arkadaşlar bence ahiretiniz için çalışın , boş şeylerle ilgileniyorsunuz , burda geçirdiğiniz zamanı ahiret için geçirmelisiniz...Yemyeşil bir cenneti hepimiz isteriz öyle değil mi?? AKLINIZI BAŞINIZA ALIN....Selam ve sevgilerle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.