Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl asiyenasılkurtulur eywallah taylan bey oğlum...döner dönmez seni görmek güsel oldu... ben de en çok asiyenasılkurtulur nikini beğeniyorum ayıptır söylemesi...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl eywallah taylan bey oğlum...döner dönmez seni görmek güsel oldu... ben de en çok asiyenasılkurtulur nikini beğeniyorum ayıptır söylemesi... Oooo hoşgeldiniz hoşgeldiniz, epeydir yoktunuz özlettiniz. E artık dinlenmişsinizdir sanırım, performans izleyelim biraz
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Oooo hoşgeldiniz hoşgeldiniz, epeydir yoktunuz özlettiniz. E artık dinlenmişsinizdir sanırım, performans izleyelim biraz yahu biz geldik de siz epey yol katetmişsiniz,fanatikleriniz bile oluşmuş...şaşkınlık bastı bizi afedersiniz...hani belkıs akkale ve izzet altınmeşe olacaktık biz...? hislerimle oynadınız taylan bey abi...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Evi terkedip duruyorsun ama sen de; olmaz ki böyle. Bir aydır çoluk çocuk evde yorgan yiyor, ben ne zorluklar çekiyorum bilmiyosun. Bi kere sen avatarı değiştirmekle satışa başladın, sonra da kayboldun. İnsanların gözünün önünde aile kavgası yapmayalım. Lütfen yani.
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Evi terkedip duruyorsun ama sen de; olmaz ki böyle. Bir aydır çoluk çocuk evde yorgan yiyor, ben ne zorluklar çekiyorum bilmiyosun. Bi kere sen avatarı değiştirmekle satışa başladın, sonra da kayboldun. İnsanların gözünün önünde aile kavgası yapmayalım. Lütfen yani. ben hem ana hem baba olamam ki canım onlara... .. gibi çalışıyorum bütün gün...azcık güler yüz istiyorum eve gelince...çok şey mi? ayrıca elalemin topicinde bağırtma beni...git bi topic aç hemen,derdin neyse orda söyle... akşam akşam attırma benim asfalyalarımı...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Kadınlar böyledir işte arkadaşlar. Neyse kirlilik yaratmayalım, ÖM şeyini şeyedelim.
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Kadınlar böyledir işte arkadaşlar. Neyse kirlilik yaratmayalım, ÖM şeyini şeyedelim. Hiç de güleceğim yoktu he koparttınız beni gece gece sağolun varolun
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 17 yıl kız kurusu en komik bence güzeller gece yağmuru sessizliğin kızı kralx çok karizmatik sevdiğim natalia benimkide güsel sanırımm ^_^
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 17 yıl kız kurusu en komik bence güzeller gece yağmuru sessizliğin kızı kralx çok karizmatik sevdiğim natalia benimkide güsel sanırımm ^_^ Eh bi tane beğenen çıkmış tsk etmek lasım
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl kız kurusu en komik bence güzeller gece yağmuru sessizliğin kızı kralx çok karizmatik sevdiğim natalia benimkide güsel sanırımm ^_^ eh iddialıyım bu konuda ,birinci olacam....... bütün kısları eleyecem......
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl Dipnot ve KeskinKalem Teşekkürler sevgili AyBaLa... Bende forumun beğenilen nick ya da nickleri konusunda şunu söyleyebilirim... Hepsinin nic'i çok güzel ve forumda yazan, katkı sunan ve paylaşan arkadaşlardan çok faydalanıyor ve tümünü çok seviyorum...
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Bu topic en beğendiğiniz nick topici olduğuna gere uğramışken en beğendiğim nicki yazayım.. Suheda.. suheda ve lilac Teşekkür ederim arkadaşlar... Tercihim Türkçe nicklerden yana
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Tengeriin Boşig - Cawangar Bence en güzel nickler bunlar Teşekkür ederim arkadaşlar... Tercihim Türkçe nicklerden yana Hiç sanmıyorum... Ben gittim ÖzTürkçe lakap aldım ama hala bir takdir alamadım... Bilemiyorum yani...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Teşekkür ederim arkadaşlar... Tercihim Türkçe nicklerden yana Nickiniz Türkçe değil Arapça'dır. Meraklısına -->
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Hiç sanmıyorum... Ben gittim ÖzTürkçe lakap aldım ama hala bir takdir alamadım... Bilemiyorum yani... Takdir ediyorum seni arkadaşım Türkçeden kastım günümüz Türkçesi idi Sahi ama neydi anlamı güneş tanrısımı söylemiştin ama....... Bu arada ben kendi nickimin Türkçe içerisinde kullanılan arapça kökenli bir kelime olduğunu biliyorum,üstelik ben kendi nickim için söylemedim beğendiğimiz nickler sorulmuş Türkçe olanlar tercihimdir demiştim..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Benim beğendiğim beni beğenmez yoksa ben tipsizmiyim haa Olabilitesi yüksek kııs
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.