Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Benim nickimi beğenen kişiye maddi yardım yapıcam (şaka yaptım hee )
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl GECE YAĞMURU (o nedenini biliyor) Biliyorum güzelim Tşk ederim
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl yemisim nicki ayrica cogu arkadasin aksine, tamlama seklindeki nickleri sevemedim bi turlu...uzgunum :)
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Gloria güzel mesela.. en sevdiğim degil de -nitekim en sevdiklerimin arasında- görmekten en cok hoşlandıgım nick diyelim...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl hayır ya benimksi ya benim beğendim ilk nickler gece_yağmuru sessizliğin_kızı önce@vatan'dı şimdi bide TURK(* girdi aralarına
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl Benim eski nicklerimden.... EDEN_BULUR Senin kaç nickin vardı Bu forumun en nickli üyesi sensin heral
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl 6.FEARLES_MEN bidene bunu biliodum ben ... sonra da bossu örendik işte ( zaten sen kendini belli edion )
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl ya benim beğendim ilk nickler gece_yağmuru sessizliğin_kızı önce@vatan'dı şimdi bide TURK(* girdi aralarına tşkler
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Ne varsa zıplayan dana kullanıcı adında var.Gerçekten komik yahu
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Bitane de zıplarken vıraklamayan kurbaga vardı.. Ben de buna çok gülmüştüm
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl bir Allah kuluda benim nickimi beğenmemiş bee isteems bu saatten soona
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl tamda yazmak üzereydim ya en güzeli AÇA (acı çekmeye alışık)
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl kurban olurum yaaa canımsın bende diyorum nasıl olur da beğenilmez diye bende senin eski nickine hayrandım :clover
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl zıplarkenvıraklayankurbağa niki vardı çok gülüyordum..bıde eşşek nıkı vardı..çok gülmüştüm..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl EzeLL KENDİM çünkü kimseyi tanımıyomki en sevdiğiniz üye topici değilki ama burası..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl en sevdiğiniz üye topici değilki ama burası.. peki tepkiniz neden bana sadece üste arkadaşımızda kendini yazmış free boy nasıl?
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl peki tepkiniz neden bana sadece üste arkadaşımızda kendini yazmış free boy nasıl? tepkimiydi sence bu??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.