Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 mesajdan sonra kimin gelmesini istiyosanız yazınız. ve bir şarkı armağan et... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 kralx gelsin kenan doğuludan yüssüz yüreği armağan ediyorum inşallah bilirsindir. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Teşekkür ederim bilmezmiyim. Ama bu başlık oyun bölümüne taşınır.. Demed deme.. Benden sonrada yine sen gel.. Şarkı Serdar Ortaçtan "adam gibi".. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 geldimmm KRALX yine sen gel aşkın nur yengiden serserim benim. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 İşim var gelemem.. Yerime "isyanın gölgesinde" gelsin.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 kim geliyosa o gelsin Kenan doğuludan baş harfi ben Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 biraz hareket katalım o zaman sezen aksudan şarkı söylemek lazım gelsin alttaki zaten sessizliğin_kızı olucak büyük ihtimal Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 evet benim gelen gelsin müslümden esrarlı gözler artık yazmicam Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 mesajdan sonra gelene:) aşıksın Gönülden seviyorsun Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ben geldim üzerime alınmadım gelene dorian dan gel gör beni parçasını armağan ediyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 şimdi sayman22 gelsin ona Arash'tan yallayı armağan ediyorum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ben geldim aysum gelsin onur unutmayı unuttum seni unutamadım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Geldim Şimdi sen gel İsmail YK- Bomba bomba Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 geciktim ama geldim... sevdim seni bi kere.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 geldim sayman sen gel ozaman şimdi mfö sarı laleler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Sessizliğin kızına- Kendine iyi bak Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 tamam .. aysum gelsin... arkadaş... Erkin KORAY dan.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Sessizliğin kızına- Kendine iyi bak Candan ERÇETİNin şarkısı biterim bu şarkıya.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 tamam .. aysum gelsin... arkadaş... Erkin KORAY dan.. teşek. Dostum gelsin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Sessizliğin kızına- Kendine iyi bak bak sevindim bu şiir için benim çok sevdiğim bir şiirdir saol aysum gelsin ibrahim tatlıses seni sevmeyen ölsün Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.............................açmaz , saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa....................kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Kendine iyi bak deme , denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter...................... Yetmez , saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa.................durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil Söz: Mete Özgencil Müzik: Mete Özgencil-Candan Erçetin -Kıvanç K. Düzenleme: Kıvanç K. Tonmeister: Tolga Görsev Sessizliğin kızına.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 bak sevindim bu şiir için benim çok sevdiğim bir şiirdirsaol Dinledim müthiş bir şiir Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.............................açmaz , saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa....................kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Kendine iyi bak deme , denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter...................... Yetmez , saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa.................durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil Söz: Mete Özgencil Müzik: Mete Özgencil-Candan Erçetin -Kıvanç K. Düzenleme: Kıvanç K. Tonmeister: Tolga Görsev Sessizliğin kızına.. teşekkür ederim sayman Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 ben geldim gelene bu parça armağanım olsun kazım koyuncu-şevval sam koy verdin gittin beni hiçmi düşünmedin sen hiçmi düşünmedin sen sevdiğin böyle ağlar sevdiğin böyle ağlar Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 ben geldimgelene bu parça armağanım olsun Benim gelen armağan aldım şarkıyı benden de isteyene: deniz seki- aşkların en güzeli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.