Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 kız kankim üzülme diyom hala ağlayacam diyon!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bir tane çıkmadımı şimdi dans edecek..? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Dans edecek birini bulamayınca imzama teklif ettim o da hemen kabul etti Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 paula abla gel bakeym buriye horon edicez pirak şimdi tangoyu falan.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 paula abla gel bakeym buriye horon edicez pirak şimdi tangoyu falan.... uyy uşağum geldum , 3 ayak oynayalum hade , öğrensun haburdakilerda Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bir tane çıkmadımı şimdi dans edecek..? geldim dans hocamı yanlız bırakmak olmaz ben ederim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Evet dans edeceklerin listesi ERBAY - paula ( Bu dans horon katogorisinde olacak ) kralx - sessizliğin_kızı ( siz ne yapacaksınız ? dans veya vals,tango ) yok mu başka dans edecek Listeye ekleyeyim ? Aslında bende dans etmek isterim ama tabiki kabiliyet meselesi bu işler o yüzden rezil olmaktansa karşıdan bakmak daha iyi Yanlız kralx ' den birkaç figür kaptım üstteki cevaplatından ama nede olsa deneyim ve ustalı farkı var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Murti San sen dans edecek eşinin ( dam kelimesi çok itici yahu ) ayağına basarım diyemi korkuyon Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Evet Gece Yağmuru acemi olunca insan ne olur ne olmaz ! dans ederken düşünsene ayağına basıyorsun yanlışlıkla bi çığlık o kadar insan'a rezil olmak var .en kötüsüde yanındaki kız arkadaşınıza rezil olmak gerçi benimle dans eden olmaz zaten o yüzden rahatım bende kolay kolay dans etmem ,yanlız benden acemi ise dans ederim hiç olmazsa ondan fırca yemeyiz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yeni bir emre kadar sen dans etme Murti San Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 burada nasıl dans ediliyooo Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kralx(msconfig) ile sessizliğin kızı öğretsinler sana.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 hımmm..saol da ben burada taşlama görüyorum onlarmı biliyoo en iyi... ama saol. sorarım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 evet burda öğretmen msconfig.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Nasıl yani !Gece Yağmuru Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 evet burda öğretmen msconfig.. onunda morali bozuk gibi ... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 savaş dansı yaparım ben..hora teper güler..doğan güneşi selamlarım..gerçekliğin kalbindedir kırmızı gülüm..hora teper coşarım..elinde kırmızı güller taşıyanlar için..hadi takılın..tam tam lığın ayyuka çıktığı, adımlarıyla tozların yerden kalktığı..savaş dansımızı yapmaya..uu aa uu aa.. uu a..hina ho ho hina ho ho..hu hu... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 neden acaba nicomedias?? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Nasıl yani !Gece Yağmuru Bişi demedim yaw savaş dansı yaparım ben..hora teper güler..doğan güneşi selamlarım..gerçekliğin kalbindedir kırmızı gülüm..hora teper coşarım..elinde kırmızı güller taşıyanlar için..hadi takılın..tam tam lığın ayyuka çıktığı, adımlarıyla tozların yerden kalktığı..savaş dansımızı yapmaya..uu aa uu aa.. uu a..hina ho ho hina ho ho..hu hu... Onu herkes biliyo sen bilinmeyen bir dans söyle Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 neden acaba nicomedias?? bana mı soruyosun bilmem kii birileri kötü kızdırmış gibi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kralx(msconfig) ile sessizliğin kızı öğretsinler sana.. yav onlar nasıl öğretsinler ikisi dans edecekler 3 kişimi dans edecez aaaaaa Bişi demedim yaw hayır anlayamadım tam olarak demek istediğini yani jeton köşeli düştüde Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 murti san sen bide bişeyi doğru anla be.. teker teker gösterirler ne olcak?? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Bişi demedim yaw Onu herkes biliyo sen bilinmeyen bir dans söyle o zaman abidik gubidik tivis yapalım..hadi bakem.. var mı bileniniz.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 hayır anlayamadım tam olarak demek istediğini yani jeton köşeli düştüde Salla biraz belkim düşer o zaman abidik gubidik tivis yapalım..hadi bakem.. var mı bileniniz.. Lak lubalak tivis tivist mi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.