Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 moralin mi bozuk senin?????? evet bozuk neden sordun kolaycada düzelmez o yüzden sen dolanma buralarda hava daha çok bozabilir Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Murti ne mücadelesi be.. Ben son defa biriyle dans edeyim dedim.. Çıkacam abi bu topicten.. Ama jübile dansı yapacak kız yok iyimi.. Şansa bak.. meydanı kızlara mı bırakacaz biz dans eden eder etmeyene bir lafımız yok kız yok sende benle mi dans etcen kızyok diye ne oldu sessizliğin_kızı vardı ne güzel dans ediyordunuz.ben sizi hayranlıkla izledim ilk dansınızı daha sonrada ettiniz zaten senden başkasıyla dans etmedi sessizliğin_kızı galiba. ben dans etmesini fazla birşey bilmiyordum senden birkaç fiğür kaptım onunla idare ettik şimdi ilk gelenle mi dans edecen sen Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Valla bekliyorum işte.. Bir yapabilsem jübilemi.. Bakalım kısmet kimle yapacam jübile dansımı.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Valla bekliyorum işte.. Bir yapabilsem jübilemi.. Bakalım kısmet kimle yapacam jübile dansımı.. düşündürücü bir cevap belli biri değil yani aslında jübileye ben mi karar versem kiminle yapacağına sen daha jübile için çok erken daha çok dans ederiz biz ölmedik yaa ikimizin birden kısmeti mi kapandı acaba arkadaşım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Valla bekliyorum işte.. Bir yapabilsem jübilemi.. Bakalım kısmet kimle yapacam jübile dansımı.. hadi ben buradayım ustam çırak hazır Öce resme dikkatlice bak.. Dans yaparken şaşırmayalım.. Biri ben biri sen.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yokbe ya.. Kapansada zorlar açarız murti.. Maymuncuk falan varsa onunlada deneyebiliriz.. Hiç bir dans ustası jübilesini çırağıyla yapmaz..) Az uyduruk bir söz oldu ama neyse.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yokbe ya.. Hiç bir dans ustası jübilesini çırağıyla yapmaz..) Az uyduruk bir söz oldu ama neyse.. sen dedin artık dansın ustası oldun diye çırak değilim bak öğrendim farklı figürleri bile Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gözümde çırak yine çıraktır.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gözümde çırak yine çıraktır.. gözün çıkmasın oldumu Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yokbe ya.. Kapansada zorlar açarız murti.. Maymuncuk falan varsa onunlada deneyebiliriz.. Hiç bir dans ustası jübilesini çırağıyla yapmaz..) Az uyduruk bir söz oldu ama neyse.. sende marifet çok kardeş şu benim evin kapılarınada bi göz at sinir ediyo beni tam kitlenmiyor ! başkası duymasın dalar eve O zaman sen hiç Jübile yapamazsın çünkü herkes senden acemi ! burda tek usta sensin. yandın sana jübile falan yokkkkkk : hem boşver jübile işini falan takılırız arada yoksa kızlar burda yanlız beni sıkıştırılar yanarız tek başımıza destek olmak lazım dimi birbirimize bu gün çoştum yazıyomda yazıyom azıcık limon oluyom galiba idare et artık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Murti jübilemi senin için erteliyorum..) Tek başına kalma diye.. Bu arada evinin kapılarını kime yaptırdıysan ona göster.. Ben ne anlarım kapıdan kilitten.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Murti jübilemi senin için erteliyorum..) Tek başına kalma diye.. Bu arada evinin kapılarını kime yaptırdıysan ona göster.. Ben ne anlarım kapıdan kilitten.. sağol ertelediğin için demekki arkadaşlığımızın değeri varmış sağol teşekkürler evi boşver senden değerli değil hertaraf açık gelengelsin eee ne yapıyoruz baklım . bu günlük yetermi biraz dinlenelim olurmu dans'a sonra devam ederiz tamam mı bak yanlız bırakmak yok arkadaşım sağol teşekkürler Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 korkma canım kalıcı deilim küçük bi işim var onu halledip defolup gidicem estafurullah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 İsra boş ver kardeş.. İstenmediğini kim söyledi.. Biz varız arkadaşım.. Hem birine kızıp bu kararı alman hiç hoş değil.. Gitme biryere devam hep birlikte.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ne düşündüğünü senden daha iyi biliyorum tmm bi daha burda olduğum sürece girmem topicine senide rahatsız etmem istenmediğim yerde durmam ben ben bişe demedimki sadece estafurullah dedim kızda değilsinki senle bir sorunum olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Banada dediler gözün körolmasın diye.. Bak ben takıyormuyum.. He.. de geç.. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 valla bravo size hele kralx gani gani bravo..yahu bu enerjiyi nerden buluyorsun..kimsede dans edecek hal bırakmadın.Kızları bilmemde seninle dans edilmez tekrar bravoo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 arkadaşlar şimdilik topic bakıma alındı yarın devam edeceğiz benim işim var kendinize iyi bakın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Banada dediler gözün körolmasın diye.. Bak ben takıyormuyum.. He.. de geç.. kötü bişey demedimki Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 noldu bu topic te yaa birbirine girmiş.... hiç bişey olmadı arkadaşım bu normal halimiz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bilip bilmeden suçlama yapmak mı??? kimseyi suçlamadıkki arkadaşım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sana bişe demiyorum ama bazı arkadaşlar olayı abartmışlar....... hımm evet öledir burası alışırsın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 alışana kadar kalmayı düşünmüyorum.. farkettimde 1 kişi var çok gözüme batıo acayip alt-üst edio topicleri...... kesin bendirim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yok yok sen yazdıklarını aşkını en içten okuduğum kişisin çok iyi birisin yazdıklarından anladığım kadarıyla..temiz kalbin yazdıklarınada yazsıyo teşekkür ederim arkadaşımm saolasın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 reca ederim arkadaşım içimden geçenleri söylüyorum söyle söyle bende söylüyorum zaten söleye söleye mefta olucaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.