Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl yaw murticim sen morali bozukken böle güsel dans ediyosan keyfin yerinde olduğunda neler yaparsın kim bilir bende çok teşekkür ederim güsel bi akşam oldu hem demiştim pazar akşamları dans bi başkadır diye çok teşekkürler sanada akşama show tv de richard gere ve jeniffer lopez in dansa davet isimli filmi var izle bence güsel film, gecenin anlam ve önemi açısından tesadüf tekrar dans etmek üzere
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl yaw murticim sen morali bozukken böle güsel dans ediyosan keyfin yerinde olduğunda neler yaparsın kim bilir bende çok teşekkür ederim güsel bi akşam oldu hem demiştim pazar akşamları dans bi başkadır diye çok teşekkürler sanada akşama show tv de richard gere ve jeniffer lopez in dansa davet isimli filmi var izle bence güsel film, gecenin anlam ve önemi açısından tesadüf tekrar dans etmek üzere tamam izlerim .gerçekten sende güzel dans ediyorsun .tekrar dans etmek üzere. seninle dans başka güzel teşekkürler
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl tamam izlerim .gerçekten sende güzel dans ediyorsun .tekrar dans etmek üzere. seninle dans başka güzel teşekkürler moralinin artık normal seviyeyi aştığını düşünüyorum gül için çok teşekkür
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl moralinin artık normal seviyeyi aştığını düşünüyorum gül için çok teşekkür evet sayende iyiki çıkmamışım diyorum şimdi yoksa seninle böyle güzel bir dans şansını kaçıracaktım senide tanımak güzel
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl senide tanımak güsel murticim , ben artık çıkıyorum filmi izlicem iyi akşamlar sana ve diğer arkadaşlara
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl I Wanna Dance With Somebody Who Loves Me !!!!! bende dans etcmmm walla gerçi kimse yok gibi gozukuyoo
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Vaaaay murti neler çevirdin bugün sen böyleeee.)) İyi iyi sevindim... Ee varmı benle dans eden..?
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Vaaaay murti neler çevirdin bugün sen böyleeee.)) İyi iyi sevindim... arkadaşım notunu yeni gördüm sadece sana cevap yazmak için geldim teşekkürler arkadaşım bir gün hep beraber dans ederiz arkadaşlarla müsait bir zamanda sende iyisin sevindim arakdaşım kendine iyi bak....
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl sedat senle kimse dans etmez yeşimi çağır Senin yaşın tutuyomu diskoya..??
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl ne alaka şimdi bea puahahah Evet en az seninki kadar alakasız..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl tabi cnmm.. benimki kadar alakalı olsa dua et sen.. laf sokmaya yer arıon da iştee.. ben discoya takılmam abicim.. yer altı barlarıdr mekanlarımız.. genellkle gençler için yapılmş yerler.. yaşlılardan haz etmediğimz içinn
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl tabi cnmm.. benimki kadar alakalı olsa dua et sen.. laf sokmaya yer arıon da iştee.. ben discoya takılmam abicim.. yer altı barlarıdr mekanlarımız.. genellkle gençler için yapılmş yerler.. yaşlılardan haz etmediğimz içinn yaşlıların ne işi var disco da ya?????????(numuneleri saymassak)
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl yaşlıların ne işi var disco da ya?????????(numuneleri saymassak) +1...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl cvp vermk isterdm ama bu konu açılmamak üzere kapanmıştr.. sölediğim lafları kimse üstüne alınmasn.. dans topiği bura.. eden etsn etmeyen de sataşmasn birbirine Saygılar..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl cvp vermk isterdm ama bu konu açılmamak üzere kapanmıştr.. sölediğim lafları kimse üstüne alınmasn.. dans topiği bura.. eden etsn etmeyen de sataşmasn birbirine Saygılar.. tamam dans edeli ama bilmiyom ki yaaaa.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl forumdan ayrılıorum.. kankim..anlamsız gidişlerden bir tanesini de sen yapma...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.