Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yaw murticim sen morali bozukken böle güsel dans ediyosan keyfin yerinde olduğunda neler yaparsın kim bilir bende çok teşekkür ederim güsel bi akşam oldu hem demiştim pazar akşamları dans bi başkadır diye çok teşekkürler sanada akşama show tv de richard gere ve jeniffer lopez in dansa davet isimli filmi var izle bence güsel film, gecenin anlam ve önemi açısından tesadüf tekrar dans etmek üzere Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 aşka davet die biliyom ben onu canem Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yaw murticim sen morali bozukken böle güsel dans ediyosan keyfin yerinde olduğunda neler yaparsın kim bilir bende çok teşekkür ederim güsel bi akşam oldu hem demiştim pazar akşamları dans bi başkadır diye çok teşekkürler sanada akşama show tv de richard gere ve jeniffer lopez in dansa davet isimli filmi var izle bence güsel film, gecenin anlam ve önemi açısından tesadüf tekrar dans etmek üzere tamam izlerim .gerçekten sende güzel dans ediyorsun .tekrar dans etmek üzere. seninle dans başka güzel teşekkürler Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 tamam izlerim .gerçekten sende güzel dans ediyorsun .tekrar dans etmek üzere. seninle dans başka güzel teşekkürler moralinin artık normal seviyeyi aştığını düşünüyorum gül için çok teşekkür Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 moralinin artık normal seviyeyi aştığını düşünüyorum gül için çok teşekkür evet sayende iyiki çıkmamışım diyorum şimdi yoksa seninle böyle güzel bir dans şansını kaçıracaktım senide tanımak güzel Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 senide tanımak güsel murticim , ben artık çıkıyorum filmi izlicem iyi akşamlar sana ve diğer arkadaşlara Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 I Wanna Dance With Somebody Who Loves Me !!!!! bende dans etcmmm walla gerçi kimse yok gibi gozukuyoo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 teşekkür ederim bende Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Vaaaay murti neler çevirdin bugün sen böyleeee.)) İyi iyi sevindim... Ee varmı benle dans eden..? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Vaaaay murti neler çevirdin bugün sen böyleeee.)) İyi iyi sevindim... arkadaşım notunu yeni gördüm sadece sana cevap yazmak için geldim teşekkürler arkadaşım bir gün hep beraber dans ederiz arkadaşlarla müsait bir zamanda sende iyisin sevindim arakdaşım kendine iyi bak.... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 sedat senle kimse dans etmez yeşimi çağır Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 bu mastikayıda bilmez şimdi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 sedat senle kimse dans etmez yeşimi çağır Senin yaşın tutuyomu diskoya..?? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 ne alaka şimdi bea puahahah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 ne alaka şimdi bea puahahah Evet en az seninki kadar alakasız.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 tabi cnmm.. benimki kadar alakalı olsa dua et sen.. laf sokmaya yer arıon da iştee.. ben discoya takılmam abicim.. yer altı barlarıdr mekanlarımız.. genellkle gençler için yapılmş yerler.. yaşlılardan haz etmediğimz içinn Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Kedide kesiyomusunuz o yer altı barlarında..? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 tabi cnmm.. benimki kadar alakalı olsa dua et sen.. laf sokmaya yer arıon da iştee.. ben discoya takılmam abicim.. yer altı barlarıdr mekanlarımız.. genellkle gençler için yapılmş yerler.. yaşlılardan haz etmediğimz içinn yaşlıların ne işi var disco da ya?????????(numuneleri saymassak) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 yaşlıların ne işi var disco da ya?????????(numuneleri saymassak) +1... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 cvp vermk isterdm ama bu konu açılmamak üzere kapanmıştr.. sölediğim lafları kimse üstüne alınmasn.. dans topiği bura.. eden etsn etmeyen de sataşmasn birbirine Saygılar.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 şşşşşşşşşşşttttt..kankimin üstüne fazla yüklenmeyin bakim... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 cvp vermk isterdm ama bu konu açılmamak üzere kapanmıştr.. sölediğim lafları kimse üstüne alınmasn.. dans topiği bura.. eden etsn etmeyen de sataşmasn birbirine Saygılar.. tamam dans edeli ama bilmiyom ki yaaaa. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 forumdan ayrılıorum.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 forumdan ayrılıorum.. kankim..anlamsız gidişlerden bir tanesini de sen yapma... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 dans eden yokmu pist neden boş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.