Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ne için sağol dedin anlayamadım seni eklemeyi mi unutmuşum yoksa açıklama için ...aaaaaaaaa ben dansı sevmem zaten murtiCİM Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 açıklama için ...aaaaaaaaa ben dansı sevmem zaten murtiCİM aaaaa ne tesadüf bende sevmem dans etmeyi yoksa sendemi dans etmesini bilmiyon... frozen cim:D Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 bende danss etcemm baaannee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Dedemle dans etmek istiom dedecim nerdesin Bastonunu bırak da gel Alıntı
Φ fromuzb Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 farklı danslar var.. hangisini isterseniz ben varım... Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sessizliğin kızı ne kadar kaçsanda peşindeyim seni dansa razı edicem güzelim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 ben tek kişiyle dans ettim asla başkasıyla etmem sadece sedatla ederim tamammı beni rahat bırak Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 O halde haydi dansa burcu.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 O halde haydi dansa burcu.. geldim sedat Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 tamam siz dans edin artık hadi hadi diye diye millet oturduğu yerden kalkamadı başka yokmu ! millet dans etmek istemiyor galiba... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 tamam siz dans edin artık hadi hadi diye diye millet oturduğu yerden kalkamadı başka yokmu ! millet dans etmek istemiyor galiba... valla yok galiba Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 valla yok galiba siz dansa başlayın gerisi gelir . Aslında bende dans etsem biriyle olur ancak dans etmesini bilsem! şimdi düşünüyorum kim olur ! bu talihsiz kişi acaba diye ama işin içinde çıkamıyorum neyse kızcazı da rezil etmeyeyim ben Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 siz dansa başlayın gerisi gelir . Aslında bende dans etsem biriyle olur ancak dans etmesini bilsem! şimdi düşünüyorum kim olur ! bu talihsiz kişi acaba diye ama işin içinde çıkamıyorum neyse kızcazı da rezil etmeyeyim ben etmessin istersen sedata söleyelim sanada öğretsin dans etmeyi Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben sedatla dans ettim başkada kimseyle etmedim etmeyide düşünmüyorum. ...s... hımm ok. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 siz dansa başlayın gerisi gelir .Aslında bende dans etsem biriyle olur ancak dans etmesini bilsem! şimdi düşünüyorum kim olur ! bu talihsiz kişi acaba diye ama işin içinde çıkamıyorum neyse kızcazı da rezil etmeyeyim ben Murti halkanın müziği eşliğinde mi dans edeceksin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Murti halkanın müziği eşliğinde mi dans edeceksin Hayır aysum büyü'nün müziği eşliğinde dans edecem ama kim dansederki benim gibi dans etmesini bilmeyen biriyle birine bana öğretirmisin dedim çantayı yiyorduk kafaya neyse dans edecek varsa ederiz be aysum Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 murti_san biz yeşimle karar verdik senle dans etcez kabul ediyonmu ama aynı anda 3 müz halay çekek en iyisi tey tey Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kankim ben yokum halayda horon olursa varım... onuda murti yapamıyor zaten biz ikimiz çekelim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 aa hemen kankim ya ben pek beceremiyom horonu bi kaç defa annmler öretmeye çalşıtılarda ama olsun öğrenirik artık senden kankim samsunluyuz nede olsa bizdede bişeyler wardır illaki Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 olur ama halay mı yoksa horonumu tepicez önce siz ona karar verin hem davet ediyonuz hemde o bilmez deyip dalga geçiyorsunuz yemyeşim hala dalga geçmek için uğraşıyor. denizimu sen dans edecen mi? yoksa 3 kişimi yapacaz dansı Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 murti_san niye yarım saatte yazıyon hea kızıyom heaaa horon tepcez tabe 3 müz beraber Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 olur ama halay mı yoksa horonumu tepicez önce siz ona karar verin hem davet ediyonuz hemde o bilmez deyip dalga geçiyorsunuz yemyeşim hala dalga geçmek için uğraşıyor. denizimu sen dans edecen mi? yoksa 3 kişimi yapacaz dansı yahu murti sen de herşeyi yanlış anlıyon be.. ne dalgası..aman be ben ne halay çekiyom nede horon vazgeçtim.. kankim bu arada kız horon zordur bizde az çok biliyoz işte.. banada ablam öğretti..hayret o gıcığın bir işe yaradığını gördüm.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 murti_san niye yarım saatte yazıyon hea kızıyom heaaa horon tepcez tabe 3 müz beraber yok yazılanları okuyodum ondan bekledim biraz kankin kaçtı . neyse siz ikiniz ayrı telden çalıyorsunuz biriniz baka birşey diyor ,biriniz başka ?edecekseniz edin etmicekseniz siz bilirsiniz yaniiiii yahu murti sen de herşeyi yanlış anlıyon be.. ne dalgası..aman be ben ne halay çekiyom nede horon vazgeçtim.. kankim bu arada kız horon zordur bizde az çok biliyoz işte.. banada ablam öğretti..hayret o gıcığın bir işe yaradığını gördüm.. ne yanlış anlaması öyle diyom sen yok böyle hep tesine gidiyon . horon bimiyorum ben sende sürüyon yokuşa inatçı Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 hoopp hopp ne dion sen benim kankime kardeş horon tepecez karışmam murti durmadan ayağına basarım senin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Burcu yokken biriyle dans etsemmi acaba..) Şeytan dürtüklüyo ama yok yapmıcam.. Sadakat sadakat sadakat.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.