Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Geceyağmuru dansa davet eidldide ne oldu.. kavga ettik. Baksana tekme tokat..)) Ne oldu yoksa dans ederken ayağınamı bastı topici baştan oku.. komikte he oku oku.. Okudum
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Sessizliğin kızı sessizliğe büründü.. Ama çok ilginç foruma toplam 112 ileti yazmış bunun çoğu başlık.. sessizliğe büründüğüm doğru yanlız ben buralardayım kralx
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl abidik gubidik tivis dansı bilirim..biliyorsan hade piste.. amman sabahlar olmasın.. çal oğlum şopar..inceden inceden girelim ahengee..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar abidik gubidik tivis dansı bilirim..biliyorsan hade piste.. amman sabahlar olmasın.. çal oğlum şopar..inceden inceden girelim ahengee.. a bak ben güzel tivis yaparım
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Paula ben bilirimde sessizliğin kızı ayağıma bastı sivri topuklu ayakkabıyla şu an ıskartayım..)
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Ama ağır ağır yaparsak o olur.. O zaman zorlanmaz bacağım.. Tango şimdi baya bir zorlar..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl yaa bişey söyliim ama kızmayın gerçek hayatta dans edenleri izlerken deli gibi geliyorlar bana
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Öce resme dikkatlice bak.. Dans yaparken şaşırmayalım.. Biri ben biri sen.. sen varya dansın kitabını yazmışsın helal sana O zaman hadi piste.. sizde bir türlü dans edemediniz ? dans edelim derken tekme tokat kavga çıktı tamam hadi müzik başlasın yine kavga etmeyin bak Yaa bu dans işi gerçek olsa iyi olur .Bir arkadaşla birgün gidip dans edeceksin ve onuda tanımış olursunuz .ama tabiki aynı ilden olan veya yakın ilde olanlar için geçerli bu hiçte fene olmaz .Böyle düşünen var mı ? bilmiyorum
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl yaa bişey söyliim ama kızmayın gerçek hayatta dans edenleri izlerken deli gibi geliyorlar bana güldüm şimdi ne olcak??
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl yaa bişey söyliim ama kızmayın gerçek hayatta dans edenleri izlerken deli gibi geliyorlar bana uyyy hemşerum hemda rizeli doğri diyisun uşağum , acayip hareketle falan komikdu hakketen yaw , ama bi tango değildur , şiir kibil , su kibildurdaa
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl değişimin ne demek istediğini anlamadım o yüzden bakınıp kaldım..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl ne bu topic... şimdi burda dans mı şeetcez? yok burda değil kızlarla dışarda dans'a gidecekmişiz arkadaş öle diyo ama kıvırmazlarsa kızlar
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Kızlar ayağım iyileşti.. Malum sessizliğin kızı dans ederken sivri topuklu ayakkabıyla basmıştı ayağıma.. Evet... varmı şimdi dans edecek..?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.