Φ denizimu Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 öncelikle herkese slmmm aslında daha önce yazcaktım ama foruma veya forumdakilere alışmadan konuşamıyorum beni tanımlıycak olursak tek kelimeyle garip bi kişiliğim..nasıl yanee..şöyle ki metal takılırım ama ilahilere karşı garip bi zaafım var etrafımda çok kişi vardır ama daha arkadaşım diyebilceğim biriyle karşılaşmadım.. belki de sanal ortam böle oluyo bilmiyorum..sadece insanlarla konuşmayı sewiyorum... kardeşimsin diip ardından neler söliyen insanlar yüzünden kmiseyle konuşamaz oldum gerçi ha bi de fazlasıyla abla,abi meraklısıyım tuhafff ama benim yerimde olsaydınız gerçekten ihtiyaç duyulan bişi fazla uzatmim ben deniz..sitenin liselilerinden.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Denizmu öncelikle hoşgeldin Johny Depp sende hoşgeldin Bu arada Karayip Korsanları 2 yi kaçırma sakın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Şıpsevdi .... bak kişilik hakkındaki tespitin doğru garip neyse bende fazla uzatmadan kendine iyi bak.İnşallah burada konuşmaya başlarsın Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 hoş bulduk ben we johnny depp adına tşkler herkese.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 geç de olsa hoşgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.