Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 herkese selamlar, ben bir müzikseverim, müzik dinlerim de yaparım da. yenilikleri ve hayatı dolu dolu yaşamayı çok seviyorum. bazen tembellikten bütün gün evde sineklenirim, bazen de etraftan zor toplarlar beni; çok gezerim laf aramızda umarım güzel paylaşımlarımız olur burda da hoş kalın Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 dallasa hoşgeldin ben ceyarım sanırım ya da o dizi benim zamanımdan çok önceydi ben hatırlayamıyorum sen biliyosan söyle ordaki en ********* karakter hangisiydi ceyarsa tamam ben işte değilse o en ********* olan bende sana kendimi tanıtıyım dedim hoşgeldin.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aramıza hoşgeldin ! boşver gez,dolaş hayatın tadını çıkar ! Hangi tür müzikleri yapıyorsun sen bende severim müzik dinlemeyi Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 dallasa hoşgeldin ben ceyarım sanırım ya da o dizi benim zamanımdan çok önceydi ben hatırlayamıyorum sen biliyosan söyle ordaki en ********* karakter hangisiydi ceyarsa tamam ben işte değilse o en ********* olan bende sana kendimi tanıtıyım dedim hoşgeldin.. sana da selemlarrrr ceyar!!!walla dallasa ben de yetişemedim yaw Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 sana da selemlarrrr ceyar!!!walla dallasa ben de yetişemedim yaw hadi hadi hiphup varsın sen 40 kadar keman çalabilirmisin sen ben çalmayı deniyorumda boyun kanseri varmı ya ondan olacam sanırım ağrı yapıyo birine sözüm var ama öğrenip çalcam ona gerçi seneler varya neyse çabuk geçer umarım hiç bir şey anlamadın değilmi bi kısmını kafamda konuşup bi kısmını yazıyorumda ondan olacak ceyar bu idare et artık Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hepiniz sağolun arkadaşlar, mutlu bir başlangıç oldu bu Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hadi hadi hiphup varsın sen 40 kadar keman çalabilirmisin sen ben çalmayı deniyorumda boyun kanseri varmı ya ondan olacam sanırım ağrı yapıyo birine sözüm var ama öğrenip çalcam ona gerçi seneler varya neyse çabuk geçer umarım hiç bir şey anlamadın değilmi bi kısmını kafamda konuşup bi kısmını yazıyorumda ondan olacak ceyar bu idare et artık ceyar senle uğraşcaz galiba biraz, ne o kırk falan bakiim ilk günden az söledin 50 yap düz hesap olsun ben keman çalamam ya o kadar kabiliyetli değilim malesef sen de öğrenirsin umarım en kısa zamnda. Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Hoşgeldin merve, çok tatlı bi kedi buuu Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aramıza hoşgeldin ! boşver gez,dolaş hayatın tadını çıkar ! Hangi tür müzikleri yapıyorsun sen bende severim müzik dinlemeyi selam! hoşbuldum. ben gitar çalıyorm, pop ve rock ağırlıklı. hiphop da dinlemee bayılıorm tabi sağlam parçaları Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ceyar senle uğraşcaz galiba biraz, ne o kırk falan bakiim ilk günden az söledin 50 yap düz hesap olsun ben keman çalamam ya o kadar kabiliyetli değilim malesef sen de öğrenirsin umarım en kısa zamnda. enstruman ses mi iyi sende Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 enstruman ses mi iyi sende klasik ve akustik gitar, elektro da var biraz da az daha geliştirmek gerekio tabi, bateri vardı çok az üzerine düşmedim fazla, unuttum. sesden hiç bahsetmeyelim zaten genelde söylemememi tercih eder arkadaşlar Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 klasik ve akustik gitar, elektro da var biraz da az daha geliştirmek gerekio tabi, bateri vardı çok az üzerine düşmedim fazla, unuttum. sesden hiç bahsetmeyelim zaten genelde söylemememi tercih eder arkadaşlar öylemiiiiiiiiiiiiii bende gitar çalabiliyorum klasik mi akustuk mi diye sorma anlamam öyle teknik bendeki gitarın altı tane teli vardı üsteki ilk üç kalın altaki üç inceydi parmakla çalıyodum penasız sonra sattım onu 20 milyona gitti 100 lük gitar sonra sanat galerilereinde pianolar oluyor onları çalıyorum bunlar hep kulaktan işte yoksa sıfırım ama kulaktan olunca ne ileri gider ne geri gelir.... toplu smiley koyayım en yerleştir aralara Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 öylemiiiiiiiiiiiiii bende gitar çalabiliyorum klasik mi akustuk mi diye sorma anlamam öyle teknik bendeki gitarın altı tane teli vardı üsteki ilk üç kalın altaki üç inceydi parmakla çalıyodum penasız sonra sattım onu 20 milyona gitti 100 lük gitar sonra sanat galerilereinde pianolar oluyor onları çalıyorum bunlar hep kulaktan işte yoksa sıfırım ama kulaktan olunca ne ileri gider ne geri gelir.... toplu smiley koyayım en yerleştir aralara seninki de klasikmiş muhtemelen bende sevmiorm pena işini yaa özgürce çalmak varken ama elektroda gerekio işte tuttum yoplu smiley işini Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 seninki de klasikmiş muhtemelen bende sevmiorm pena işini yaa özgürce çalmak varken ama elektroda gerekio işte tuttum yoplu smiley işini sana kısaca hiphop diyebilirmiyim yarışmaya nerden katılıyosun sen my rules my way sen gittinde öte taraftan mı yazıyosun nerdeeeeeeeeeeeeee my rules rules belli Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sana kısaca hiphop diyebilirmiyim yarışmaya nerden katılıyosun sen my rules my way sen gittinde öte taraftan mı yazıyosun nerdeeeeeeeeeeeeee my rules rules belli tabi diebilirsin kardiş, bu rezilliklerim devam ederse magmanın en kuytu köşelerinden katılmaa devam etcem my life yazıo ama başta da dikkat ettiysen dogville, yani hayat benim ve benim hayatımda benim kurallarım geçerli yolumu da kendim seçerim mahiyetinde yoksa ki forum kuralları karşısında boynumuz kıldan ince Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ben forum kurallarından bahsetmiyorum sen beni admin ya da onun akrabasımı sandın.. ha bu arada sakın seninde bana kısaca dog diyeceğin tutmasın aman Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ben forum kurallarından bahsetmiyorum sen beni admin ya da onun akrabasımı sandın.. ha bu arada sakın seninde bana kısaca dog diyeceğin tutmasın aman ne bileyim şimdi zaten yeniyim ya temkinli olmak lazım, nolur nolmaz dimi yok demem merak etme Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ben forum kurallarından bahsetmiyorum sen beni admin ya da onun akrabasımı sandın.. ha bu arada sakın seninde bana kısaca dog diyeceğin tutmasın aman şimdi forumda yeniyim tabi ayağımı denk alayım dedim ne olur ne olmaz demem demem merak etme Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 hoşgeldin aramıza sağol angelflower, hoşbuldum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 [ben sana hoşgeldin demiştim değil mi hogeldin dediğim tek yer bu orum bu arada Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.