Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

1 adam 1 kabağı 2 dakikada ikiye bölüyorsa,aynı büyüklükteki bir kabağı 3 parçaya kaç dakikada ayırır..

Gönderi tarihi:

mantık 3 dakika derrrr ama bi aldatmaca varsa bilemem valla

Gönderi tarihi:

cevap sanki 4 gibi ama kesin bi yanıltmaca var çünkü taurus böyle kolay soru sormaz

Gönderi tarihi:

cevap sanki 4 gibi ama kesin bi yanıltmaca var çünkü taurus böyle kolay soru sormaz

cevap 4 olamaz kesinlikle 3...

Gönderi tarihi:

Yaw yazdım ya kolay diye..:P Evet cevap 3 Dk..

Tebrik ederim Gloria.. :clover:

Novocaine;sana da iltifatından ötürü teşekkür ederim arkadaşım.. :clover:

Gönderi tarihi:

Yaw yazdım ya kolay diye..:P Evet cevap 3 Dk..

Tebrik ederim Gloria.. :clover:

Novocaine;sana da iltifatından ötürü teşekkür ederim arkadaşım.. :clover:

bunu d amı bilmişim vayy beee bilmece dayanmıyo artık bana... Gönderin gönderin başka bilmece bulmaca falan yok mu... :):P:lol:

Gönderi tarihi:

bana 4 gibi geliyo çünkü 2 ye bölmek için tek kesim yapılıyo 3 e bölmek içinse 2 kesim bu da 4 e götürüyo ya da soruyu ben anlamadım bilmiyom ama bence 4 ya :(

Gönderi tarihi:

yumoteye katılıyorum bende aynı mantıkla 4 demiştim. taurus lütfen cevabı açıklayabilirmisin

Gönderi tarihi:

arkadaşlar üç olmasına imkan yok 4 dakikadır ikiye ayırmak için kabağın ortası kullanılarak kesilir ve sabit bir şekilde ordan kesmek kolaydır yanlız üç parçaya ayırmak 4 dakikayı alır aslı budur yani bir kabağı ikiye ayırmak kolay olur üçe ayırmak zor olur deneyebilirsiniz:):)

4 dak.

Gönderi tarihi:

Peki açıklama yapalım;

Kabak ortadan ikiye bölünür,geçen süre 2 dk.

Yarım parçalardan biri yine ortadan ikiye bölünür geçen süre 1 dk.

Eğer 3 eşit parçaya desem merkeze doğru 3 kesim gerçekleştirmemiz gerekir ki bu da 1 dk dan 3 dk tutar..

Gönderi tarihi:

Peki açıklama yapalım;

Kabak ortadan ikiye bölünür,geçen süre 2 dk.

Yarım parçalardan biri yine ortadan ikiye bölünür geçen süre 1 dk.

Eğer 3 eşit parçaya desem merkeze doğru 3 kesim gerçekleştirmemiz gerekir ki bu da 1 dk dan 3 dk tutar..

eli çabuk olanlar 3 dak yavaşlar 4 dak ;);););) desem :D:D olmazmı :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.