Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 1 adam 1 kabağı 2 dakikada ikiye bölüyorsa,aynı büyüklükteki bir kabağı 3 parçaya kaç dakikada ayırır.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 mantık 3 dakika derrrr ama bi aldatmaca varsa bilemem valla Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 cevap sanki 4 gibi ama kesin bi yanıltmaca var çünkü taurus böyle kolay soru sormaz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 cevap sanki 4 gibi ama kesin bi yanıltmaca var çünkü taurus böyle kolay soru sormaz cevap 4 olamaz kesinlikle 3... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yaw yazdım ya kolay diye.. Evet cevap 3 Dk.. Tebrik ederim Gloria.. Novocaine;sana da iltifatından ötürü teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yaw yazdım ya kolay diye.. Evet cevap 3 Dk.. Tebrik ederim Gloria.. Novocaine;sana da iltifatından ötürü teşekkür ederim arkadaşım.. bunu d amı bilmişim vayy beee bilmece dayanmıyo artık bana... Gönderin gönderin başka bilmece bulmaca falan yok mu... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bana 4 gibi geliyo çünkü 2 ye bölmek için tek kesim yapılıyo 3 e bölmek içinse 2 kesim bu da 4 e götürüyo ya da soruyu ben anlamadım bilmiyom ama bence 4 ya Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 yumoteye katılıyorum bende aynı mantıkla 4 demiştim. taurus lütfen cevabı açıklayabilirmisin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 arkadaşlar üç olmasına imkan yok 4 dakikadır ikiye ayırmak için kabağın ortası kullanılarak kesilir ve sabit bir şekilde ordan kesmek kolaydır yanlız üç parçaya ayırmak 4 dakikayı alır aslı budur yani bir kabağı ikiye ayırmak kolay olur üçe ayırmak zor olur deneyebilirsiniz:) 4 dak. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Peki açıklama yapalım; Kabak ortadan ikiye bölünür,geçen süre 2 dk. Yarım parçalardan biri yine ortadan ikiye bölünür geçen süre 1 dk. Eğer 3 eşit parçaya desem merkeze doğru 3 kesim gerçekleştirmemiz gerekir ki bu da 1 dk dan 3 dk tutar.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Peki açıklama yapalım; Kabak ortadan ikiye bölünür,geçen süre 2 dk. Yarım parçalardan biri yine ortadan ikiye bölünür geçen süre 1 dk. Eğer 3 eşit parçaya desem merkeze doğru 3 kesim gerçekleştirmemiz gerekir ki bu da 1 dk dan 3 dk tutar.. eli çabuk olanlar 3 dak yavaşlar 4 dak desem olmazmı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.