Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 . İnternet ortamında e-mailler arasında dolaşan bu fotoğraf görenleri hayrete düşürüyor. Büyük bir bulutun güneşin önünden geçerken çekilen bu görüntüsü ilk bakışta birşey ifade etmiyor olabilir. Ama biraz dikkatli bakacak olursanız bulut görüntüsü hemen akıllara sürpriz bir görüntüyü getiriyor. . . Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Müthiş birşey bakar bakmaz anlaşılıyor zaten Türkiye haritası Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Amerika engeller koyar AB oyalar Gökyüzü bizi yazar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 kktc yı goremedım umarım gercektede kaybetmeyız Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Vatanseverliğinizi ayakta alkışlıyoum fakat bu resim bence fotoshop ama gerçekte olabilir..... Keşke gerçekler bu kadar aşikar gökyüzüne yazılsaydı yada resmedilseydi... Çok şeyler değişirmiydi..? Sevgili jön Kıbrıs hep bizim kalacak üzülme bak Kıbrısıda ben ekliyorum.. İŞTE TÜRKİYE VE KIBRIS.... Alıntı
Φ Terapi Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Sevgili Kralx Birde Hatay'ı eklersen süper olur.. Emeğine sağlık.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gerçekten hayretler içerisinde izlenebilecek bir olay gibi görünüyor..Fakat Sevgili Kralx'in eklemeleriyle ortaya çıkan K.K.T.C ve fake durumları kafaları karıştırıyor Yinede çok güzel bir görüntü...Paylaşımın için tşkler Sevgili Dipnot... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tabiki sevgili Terapi onur duyarım Hatayı eklemekten.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Dipnotunki orjinaldir karıştırılmasın lütfen... Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 abi trabzonu göremedim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 istersen sizin köyüde yapayım ne dersin.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 istersen sizin köyüde yapayım ne dersin.. bu adam gerçek mi ya neler yapmışsın sen ya al pacinonun simone filmi geldi aklıma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Hangi adam ville.. O adam değil Türkiye haritası.. Gözlerini bi ov bakim.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Hangi adam ville.. O adam değil Türkiye haritası.. Gözlerini bi ov bakim.. ben kraldan bahsediyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Kral gerçek değil.. O yok.. O aşkta kaybolmuş.. Bak haritada bile yok... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 desene Kral da bizim gibi Gark olmuş....... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Kral gerçek değil.. O yok.. O aşkta kaybolmuş.. Bak haritada bile yok... durum gark olunca böyle olur ama sendeki adam sandler kesin bu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Garktan çıkmadımki hiç... Genemi adam sandler Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bizi gark edenler mutlumudur şimdi acep ama mutlu olsunlar .... biir bulut nerelere götürdü bizi yaaa ulennn yine yağmur yağacak..... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Garktan çıkmadımki hiç... Genemi adam sandler aaa özür dilerim demiycektim değilmi ama kral yazıncada akılma bi replik geliyor neyse bunu hiç karıştırmıyım adam sandler yok tamam Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 valla dipnotun kalbine incek sayemizde başlığı havadan sudan konulara taşındı üzgünüm dipnot Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ya yok yaa bunun güncelle alakası yokkkk ama haklılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 İlk önce baya bir güncel konuydu.. Tuttuk bir fakede biz yaptık.. Konu nerelere geldi ya.. Birde siz yokmusunuz kızlar gerçi nico bay-bayan bilmiyorumda.. Alın işte olacağı buydu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.