Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Admin Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Syriana (2005) George Clooney (bu film için 15kg almıştır) CIA ajanı olarak oynadığı bu filmde Amerika ve Araplar arasındaki Ortadoğu paylaşımını çok güzel anlatıyor. George gene oyunculuğunu konuşturmuş ve çok güzel bir kurgu üzerine kurulmuş film size çarkın nasıl işlediğini ve şu anda anlayamadığınız şeylerin nasıl tezgahlandığını gösteriyor. Film biraz ağır işlesede sabırlı olduğunuz için ne kadar bilgilendiğinizi anlıyor ve seviniyorsunuz. Filmi izlerken yapmanız gereken filmin bölümleri arasındaki ilişkilere dikkat etmenizden geçiyor... Mutlaka izleyin diyorum kaçırmayınz Oyuncular: George Clooney, Michelle Monaghan, Susan Allenback, Nicholas Art, Luke Barnett, Matt Damon, Gina Gershon Yönetmen: Stephen Gaghan George Clooney (who gained 30 lbs. for the role) plays CIA operative Robert Baer in this first-person account of the agency's false confidence regarding what they considered to be the bright future of Middle East after the end of the Cold War. Based on the best-selling book See No Evil: The True Story of a Ground Soldier in the CIA's War on Terrorism, the movie also stars Matt Damon, Amanda Peet and Greta Scacchi. Stephen Gaghan directs. Cast: George Clooney, Michelle Monaghan, Susan Allenback, Nicholas Art, Luke Barnett, Matt Damon, Gina Gershon Director: Stephen Gaghan Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Bu film icin de birkac ekleme yapayim; 'Film Turkce'de "Gormedim, Duymadim, Bilmiyorum" adiyla basilan, bir CIA ajani olan Robert Baer'in "See No Evil" adli kitabindan uyarlanmis. "Petrol ile politika arasindaki girift iliskilerle istihbarat orgutlerinin karanlik dunyasini" isliyor. Ortadogu'da kimin eli kimin cebinde, kim kiminle muttefik, kim kime dusman, kim samimi kim ajan... turunden kabullerimizi siki bir sekilde sorgulamamiz gerektigini anlatan bir film. Kime guveneceginize karar vermeden once yuz kere dusunun diyor Baer.' Bu arada Baer'in CIA faaliyetleri ile ilgili baskaca seyler soyledigini de ekleyelim. Neden hala yasiyor, CIA bu konuda ne dusunuyor, aralari nasil?... Herseyden onemlisi, Robert Baer'e guvenmeli miyim soyledikleri konusunda? Yuz kere dusunmem lazim:) Syriana filmi George Clooney'e Oscar kazandirdi. Bu bilgiyi de gecelim boylece. Filmdeki icice gecmis iliskiler icinde olaylari takip etmekten yoruluyorsunuz. Hayir, bu yorgunluk filmin bunalticiligindan degil, icinde yasadigimiz bu dunyada az cok bilgi sahibi oldugumuzu sandigimiz olaylarla ilgili ne tur oyunlarin donebildigi gerceginden kaynaklaniyor. Kendi kucuk dunyaniza, buradaki kavgalariniza, tutkulariniza, hayallerinize, dusuncelerinize... yeniden donup baktiginizda, dudaklarinizdan bir anlik "satmisim dunyayi" turunden bir umursamazlik gulusu beliriveriyor:) Selam ile.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.