Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 acı denen labirentin küf kokan dar yollarında bazen elimdeki ip parçaları beni çıkışa götürmeye yetmedi. geçtiğim yollara defalarca çıktım.bu çabam bana yaşamın sırrını yeryüzünde yazılmış bütün kitaplarda aradığım günleri anımsattı. her roman, her öykü, her şiir benim için yaşamın sırrına erişebileceğim bir merdivendi.kahramanın ağzından çıkan küçücük bir cümle, fırtınaların kopmasını engelleyen yağmurları yağdırmayı başardı,beni ölümün kıyısından döndürdü. şimdi kendimi yaşamın içinde değil de bir kitabın sayfaları arasındaymışım gibi hissediyorum. bazen bu benim için bir kabus oluyor. bedenim balmumundanmış gibi, gökyüzü,rüzgar...ateşmiş gibi.canım yanarak eriyorum.canım yanarak eriyorum..... Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Okudugun kitaplarla, gördüklerinle hayatina yeni yönler verebilirsin. Yazi cok güzel eline saglik. Ince islerde bulursun aradigini derim ve tesekkür ederim. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 her roman, her öykü, her şiir benim için yaşamın sırrına erişebileceğim bir merdivendi yazarı onun dünyasını anlaman için bir merdivendi.. yaşamın bir sırrı mı var bu arada o kadar anlamlı ne zaman olmuş... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 sevgili dogville belirtmesen asla anlıyamıyacaktım kimin katkısı olduğunu inan şu an sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sağol varol.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 sevgili dogville belirtmesen asla anlıyamıyacaktım kimin katkısı olduğunu inan şu an sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sağol varol.. ne dedin sen frozen kötü bişey söyledin sen ne dedin .. Alıntı
Φ detayyy Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Herşeyin felsefesi olduğu gibi acınında felsefesi vardır..insanoğlu bir felsefedir zati. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ne dedin sen frozen kötü bişey söyledin sen ne dedin .. hiç bir şey demedim dogville hiç bir şey demedim. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 hiç bir şey demedim dogville hiç bir şey demedim. doğruuuuuuuuuuuuuuuu söyle bak salyalar da akıyo.. kötü bişey desen ne olacak iyi bişey söylediğinde nasıl dünyalar benim olmuyorsa kötü dediğinde de yıkılacak değlim... yo yo sen söyle ben yazıda ne dediğini anlamadım saol varol ne oluyor Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 hadi cevap istiyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 dogville sen çok yaşa emi kızım sen baya bir karıştırmışsın kafanı böyle küçük şeylere takma,yazık sana .sevgiler. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 dogville sen çok yaşa emi kızım sen baya bir karıştırmışsın kafanı böyle küçük şeylere takma,yazık sana .sevgiler. frozen alay mı ediyorsun sen.. üslubunu düzelt de yaz yazık sana ne demek niye herkes kafama taktı bu arada.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 üslubumda bir gariplik olduğunu sanmıyorum. niye bu kadar uzattığını anlamıyorum. bu kadar önemseme demek. herkesin kafana takıp takmadığınıda bilmiyorum. kırılmanı istemem.....................sevgiler Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 üslubumda bir gariplik olduğunu sanmıyorum. niye bu kadar uzattığını anlamıyorum. bu kadar önemseme demek. herkesin kafana takıp takmadığınıda bilmiyorum. kırılmanı istemem.....................sevgiler iyi sevgini çarçur etme ... Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Acinin felsefesi bu iste. Yanlis anlasilma da olabilir. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 iyi sevgini çarçur etme ... nolur sen o konuda endişelenme. anlayana sevgiler. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 nolur sen o konuda endişelenme. anlayana sevgiler. tamam endişe yok ama bigün seversen birini frozen haber ver ona anlamayabilir... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 frozen unut tartışmayı ben gidiyorum zaten sevgiler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 dogville sen inanki çok acayip (yanlış anlama beni gene yani tıpkı benim gibi delinin teki)ve çok şekersin. seni sevdim haberin olsun. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Acının felsefesi sevmek denilen insansı duygunun bileşkesidir. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 acı.. güldürmelide.. Alıntı
Φ FAUST Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 tabiki olur acının felsefesi;ve en iyi de Fuzuli yapmıştır Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 acı...kendimizi bulmamız için en kestirme yoldur bazen... felsefe anlamlandırmaya çalışmaktır herşeyi...sorulara cevaplar arar.. bulduğumuz cevaplar acı verir kimi zaman... dolayısıyle acı ve felsefe dönüşür birbirine... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 acının felsefesi en iyi "acı" nedir diyerek yapılır herhalde... bedeninizin çektiği acılar vardır, herhangi bir hastalıktan, kazadan, yaralanmalardan ya da tamamen psikolojik olarak hissettiğiniz bedensel acılarınız... onları hissedersiniz, acının derinlerine inersiniz. ızdırap çekersiniz. ağlarsınız, dostlarınızın gözünün içine bakar acınızı dindirebilmelerini istersiniz... siz ölüm döşeğinde yatan kanserli bir hastanın gözlerine baktınız mı hiç? her geçen dakika onun gitmekte olduğunu bildiğiniz hatta onunda bildiği anlarda hiç bir şey konuşmadan ona gözlerinizle hoşçakal dediniz mi? acı nedir? acı herşeydir... ve bütün canlılar acıyı yaşarlar. hiç yavrusunu kaybetmiş bir köpeğin nasıl ağladığını gördünüz mü? bir karga yavrusunun ilk uçma denemesinde yere çakıldıktan sonra can verişine tanık oldunuz mu, ya annesinin feryatlarını duydunuz mu? acı yaşamayan hiç yaşamamıştır... birde ruhsal acılar vardır, çocukluktan ruhunuza kazınan acılarınız sizi ölene kadar asla terketmezler. çocukken sizi yarım bırakıp giden şeyler bir daha asla geri gelmezler... ve bunların telafisi yoktur... artık ruhunuz yaralanmayı öğrenmiştir. hayatınız boyunca da öğrenmeye devam edecektir. bir zaman gelecek artık yaralanacak hiç bir hücrenizin kalmadığını sanacaksınız ve hatta gardınızı alacaksınız kimse sizi yaralayamasın diye... ama nafiledir, hep bir yerde hata yapacaksınız, hep bir boşluk bırakacaksınız. ve sizi yaralamak isteyenler o boşluğu fırsat bilecekler ve sizde kalanlardan onlarda biraz alıp gidecekler... ruhu en çok ne yaralar yani en çok ne acıtır? hadi şimdi bunun felsefesini yapalım... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Acının felsefesini anlamak ve anlamı bilebilmek her insanın kendine göre acıları değişir ancak yaşayanlar anlar ve hissedebilirler ! Acıyı çekenler ve hissedebilenler. onlar kadar acıyı yaşar ve hissederler insanın yüreği ne kadar iyi ise o kadar acı çoğalır. Hiç kimse bu acıyı yaşamasın sevgiler....... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 acının felsefesi en iyi "acı" nedir diyerek yapılır herhalde... bedeninizin çektiği acılar vardır, herhangi bir hastalıktan, kazadan, yaralanmalardan ya da tamamen psikolojik olarak hissettiğiniz bedensel acılarınız... onları hissedersiniz, acının derinlerine inersiniz. ızdırap çekersiniz. ağlarsınız, dostlarınızın gözünün içine bakar acınızı dindirebilmelerini istersiniz... siz ölüm döşeğinde yatan kanserli bir hastanın gözlerine baktınız mı hiç? her geçen dakika onun gitmekte olduğunu bildiğiniz hatta onunda bildiği anlarda hiç bir şey konuşmadan ona gözlerinizle hoşçakal dediniz mi? ruhu en çok ne yaralar yani en çok ne acıtır? hadi şimdi bunun felsefesini yapalım... sardunyam sen ne yaptın..evet ben o kanserli hastanın yani babamın gözlerinin içine baktım..ve kopup gitti o günden beri benden birşeyler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.