Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Mercimek çorbası Patlıcan kebabı Börülce salatası Sigara böreği İncir tatlılı dondurma Çok acıktım.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Domatesli arpa şehriye çorbası Fırında tavuk (sebze garnitürlü) Sade pilav Mevsim salata Fırın sütlaç iyi iyi bir saat kalmış.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Domatesli arpa şehriye çorbası Fırında tavuk (sebze garnitürlü) Sade pilav Mevsim salata Fırın sütlaç iyi iyi bir saat kalmış.. Abla sen menüyü yazmasan Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Abla sen menüyü yazmasan Peki ablacım yazmayayım.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Peki ablacım yazmayayım.. yaaa yazsın yazsınnnnn ben oradan feyzalıyorum mavicim sen buraya bakmasannnn 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 yaaa yazsın yazsınnnnn ben oradan feyzalıyorum mavicim sen buraya bakmasannnn Yaa,işte bende herkes feyzalsın diye yazıyordum,çünkü bana yemek yapmaktansa ne yapacağıma karar vermek zor gelir.. Amacım benim gibi ev hanımlarına yardımcı olmaktı sadece.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Yaa,işte bende herkes feyzalsın diye yazıyordum,çünkü bana yemek yapmaktansa ne yapacağıma karar vermek zor gelir.. Amacım benim gibi ev hanımlarına yardımcı olmaktı sadece.. sadece hanımlara değil yahuu ev beylerine de Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 soğuk meze pilaki acılı ezme ara sıcaklar benim ara soğuk bunlarla ana yemek lahANA dan kapuska uliin bu rusça da lahanamı demekmiş iki kere lahanamı yazdım ben bak 3 oldu tatlı ballı muz afiyet olsun 1 Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Fırın güvecinde nefis bir çupra yaptım... Alıntı
Φ gurme Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 geçen gün iftar davetimde tamamen doğaçlama olarak tavuk güveç yaptım, şimdi sürekli yoğun istek alıyor )) Alıntı
Misafir Ecrin buket Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2014 Benim bugun canim yaprak sarmasi istiyor ve corba Alıntı
Misafir Tuğba Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2015 Benşm menüm Etli türlü pirinç pilavı ve mercimek çorbası Hayırlı ramazanlar afiyet olsunnn Alıntı
Misafir mecit turkoglu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2015 Kuru fasulya pilav hindi ikofte cscik Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2015 Domates çorbası http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/corbalar/domates-corbasi/1217/index.html Barbunya pilaki http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/sebze-yemekleri/zeytinyagli-barbunya-plaki-/808/index.html Pirinç pilavi http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/pilavlar-makarnalar/pirinc-pilavi/4364/index.html Vişne kompostosu http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/tarifler/tatlilar/visne-kompostosu-no-1/1509/index.html Afiyet olsun.. Alıntı
Misafir alp Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2015 Bol sarımsaklı tarhana çorbası kremalı mantarlı makarna yanına haydari cola tatlı olarak muhallebi Alıntı
Misafir Ottoman Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2015 Etli kurufasulye Prinç pilavı Salata Mercimek Çorbası Ramazan pidesi Ayran Alıntı
Misafir ümit Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2015 önce sıcak buharı tüten bir mercimek çorbası üstüne, karabiber, pul biber ve limonn Harika Alıntı
Misafir VANPİR30 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2016 YA EL İNSAF İFTARDA BİROKOLİNİN İŞİ NE YAAAAAAA Alıntı
Misafir VANPİR30 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2016 Domatesli arpa şehriye çorbası Fırında tavuk (sebze garnitürlü) Sade pilav Mevsim salata Fırın sütlaç iyi iyi bir saat kalmış.. EHHH İŞTEEEE Alıntı
Misafir Hersonbaslangictir Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2016 Oruç allahu tealanin açın halinden anlamamz icin zorunlu kıldığı ibadetlerimizdendir hangi aç 16 saat ac kalip sonrasinda bu leziz yemekleri yiyebiliyor orucun manasi bi ekmek bi corbayla kabul olur derim ben ötesi sadece göz açlığından ibaret Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.