Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 0 eder o zaman sende rapaiçin fotograf cektirerek attıgı golü hatırla,trabzona aykutun koydugu golü hatırla,bjk ye serhatın gollerini hatırla alla alla ama üçünüz bir etmezsiniz hatta 17 niz fenerbahçe etmezsiniz edemezsiniz gözünüz tabe canım eminim yükseklerde çünkü yüksekte biz varız aşagı cekmeye calışıyonuz anlatabiliyommu Bizim tek özelliğimiz sizi yenmek zate ... komik oluyon ya gördük yüksekliğinizi.. noooolduu? avrupadaki hakemler yemiyor dimi atarlar işte böyle adamı.. şımarıklıklarınız şampiyonlar ligine sökmez... ama aferin 11 kişi gol yediniz 9 kişi kastınız komediya bak yaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 gördük yüksekliğinizi.. noooolduu? avrupadaki hakemler yemiyor dimi atarlar işte böyle adamı.. şımarıklıklarınız şampiyonlar ligine sökmez... ama aferin 11 kişi gol yediniz 9 kişi kastınız komediya bak yaa hala yüksekteyiz ve hala aşağı çekmeye uğraşıyonuz... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 hala yüksekteyiz ve hala aşağı çekmeye uğraşıyonuz... asagi çekmek mi? sayemizde avrupadasiniz.. yukari çekmeye çalistik ama kriterleriniz uygun degilmis düsüyorsunuz..... sizi sampiyon edecek tek bir seyiniz var o da paraniz... Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 o kadar yazmışsınız avrupa kupası yok en çok kupa yok her şey de birinciyiz bu her maça para verecek kadar bizde değil sizde olması gerekiyor böylelikle iddalarınız çürütüldü..... +uefa kupası kolay kupa değil bu bir gurur bu gururu bize yaşattığınız için sağolun bizimde bu gurur tablosunu yaşatmak için destek olun. sonunda bizler kazanıyoruz Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 o kadar yazmışsınız avrupa kupası yok en çok kupa yok her şey de birinciyiz bu her maça para verecek kadar bizde değil sizde olması gerekiyor böylelikle iddalarınız çürütüldü..... +uefa kupası kolay kupa değil bu bir gurur bu gururu bize yaşattığınız için sağolun bizimde bu gurur tablosunu yaşatmak için destek olun. sonunda bizler kazanıyoruz bu her maça para verecek kadar bizde değil sizde olması gerekiyor böylelikle iddalarınız çürütüldü..... bu kismi anlamadim açar misin biraz lütfen? ayrica; sözde bütün fener camisasi bizim uefa kupasini almamiza sevindi ama hala tromso maçini basimiza kalkiyorlar.. kendileri shalkeyi yenememisken hem de... o yüzden biz olayi falan kalmadi. ben tromsoden gol yedigimizde gol diye bagiran fenerlileri gördüm ve duydum. basarisi hiçbir sekilde beni ilgilendirmez ve dilememde artik. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 bu her maça para verecek kadar bizde değil sizde olması gerekiyor böylelikle iddalarınız çürütüldü..... bu kismi anlamadim açar misin biraz lütfen? ayrica; sözde bütün fener camisasi bizim uefa kupasini almamiza sevindi ama hala tromso maçini basimiza kalkiyorlar.. kendileri shalkeyi yenememisken hem de... o yüzden biz olayi falan kalmadi. ben tromsoden gol yedigimizde gol diye bagiran fenerlileri gördüm ve duydum. basarisi hiçbir sekilde beni ilgilendirmez ve dilememde artik. ahahahahahahahhaha oyoyoyoyoy daha fazla konuşma komik durumlara düşürüyorsun kendini ... biz schalkeyi yenemedik sizde tromsoyu evet zaten tromso ile schalke eşit seviyede hatta tromso daha iyi dimi ahahahah koptum ya sinirlerim bozuldu. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 ahahahahahahahhaha oyoyoyoyoy daha fazla konuşma komik durumlara düşürüyorsun kendini ... biz schalkeyi yenemedik sizde tromsoyu evet zaten tromso ile schalke eşit seviyede hatta tromso daha iyi dimi ahahahah koptum ya sinirlerim bozuldu. evet schalke ligin 17.sine farkla yenilmis... çok iyi dimi oh sinirlerini bozdum ya Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 evet schalke ligin 17.sine farkla yenilmis... çok iyi dimi oh sinirlerini bozdum ya hala güldüüyorsun beni bu konuda haksız oldugunu kabul ette konu kapansın saçmalamaya başladın Ne yani GS de caykurdan 5 yemişti şimdi GS kofti takımmı oluyo uzatma daha fazla istersen... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 hala güldüüyorsun beni bu konuda haksız oldugunu kabul ette konu kapansın saçmalamaya başladın Ne yani GS de caykurdan 5 yemişti şimdi GS kofti takımmı oluyo uzatma daha fazla istersen... uzatirim... 3ünüz 1 etmessiniz deyip bi de buna inaniyorsun ona dayanamiyorum. GS'nin simdi de kofti olmadigini mi söylüyosun daha düne kadar demedigini birakmadin be bize. biz tromsoye elendik diye kötü olduk ama siz schalkeye elenince nolmus GS'de yenilmisti. kaçma golli kaçma bize laf atip sonra çekilme. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 uzatirim... 3ünüz 1 etmessiniz deyip bi de buna inaniyorsun ona dayanamiyorum. GS'nin simdi de kofti olmadigini mi söylüyosun daha düne kadar demedigini birakmadin be bize. biz tromsoye elendik diye kötü olduk ama siz schalkeye elenince nolmus GS'de yenilmisti. kaçma golli kaçma bize laf atip sonra çekilme. ya konuyu saptırmaya calışıyon ama izin vermicem savundugun noktaya bi bakarmısın schalke ligin 17. sine yenilmiş bak bak bak bu durumda 65 milyon euroluk stadı olan takımının değeri 120milyon euroyu bulan schalke 04 takımı dandik takım oluyo ha ahaha ben gs ye kötü takım demedimki ama fenerbahçe kadar iyi değil... evet tromsoye elenen bir takım iyi bir takım değildir... ayrıca biz schalkeye yenilince öyle bi şey de demedik ki gs daha hiç schalkeyle bile karşılaşmadı.... yine gülüyorum... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 olum gs lıler sız ne dıye konusuyosunuz ya ..baksana adamların RESMİ 80 bılmem lıg sampıyonlugu var.Allah bılır RESMI OLMAYANLARI da katarsan allah korusun bu sayı 1200 veya 1600 e falan cıkar...adam atrıhcı abı bılıyo...muhaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 olum gs lıler sız ne dıye konusuyosunuz ya ..baksana adamların RESMİ 80 bılmem lıg sampıyonlugu var.Allah bılır RESMI OLMAYANLARI da katarsan allah korusun bu sayı 1200 veya 1600 e falan cıkar...adam atrıhcı abı bılıyo...muhaaaaaaaaaaaaaa resmi olmayan şampionluk nasıl oluyo??saçmalamaya devam... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 satın alınmamış hakemler istiyoruz,satın alınmamış maçlar istiyoruz,elle atılan goller istemiyoruz bide bir cumhuriyet var oda TÜRKİYE CUMHURİYETİ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.