Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İyiyim bitanem, sağlıklıyım ve mutsuz değilim, merak etme... hayatta hiç ama hiçbirşey ustesinden gelinemeyecek gibi degil, biliyorum ki :)

Gönderi tarihi:
ben senı uzun zamandır gormuyodum en azından cevrımıcı gormuyodum =) sasırdım :P

Arada şaşırtmak lazım insanları dimi :) ama gizli olsam da hep burdayımmmmm :D biri sizi gözetliyo mevzusu yaniiii

deli kız sana gelince şikerim, dur kahveni hazırlim de gelim bakalım :D

Gönderi tarihi:
Arada şaşırtmak lazım insanları dimi :) ama gizli olsam da hep burdayımmmmm :D biri sizi gözetliyo mevzusu yaniiii

deli kız sana gelince şikerim, dur kahveni hazırlim de gelim bakalım :D

-_--_- sen yapana kadaarrr :islik: ben sana yaptım :deli:

2356573701_46b49e3dbf.jpg

Gönderi tarihi:

yok kızım ciddi ciddi benim niyetime iç öyle bak

Gönderi tarihi:

İşteee o an B)

Diğer kişilere ve onlarla ilgili düşüncelerinde dürüst bir gloria var ama; kendi karşı bir konuda dürüst olamıyor. İçinde sürekli tekrar eden bişiy var sen kabul etmesen de. Üzerine çektiğin çizgileri yeniden siliyorsun. Ama karşında kararsız birisi var bu konuda. O cidden ne istediğini bilmiyor senin gibi kararlı degil bu konuda. Şimdilik raflara kaldırsan da en ufak bir çagrısımla yeni dönüyorsun. Bazen telefona elin gidiyor sonra hayır hayır dediğin oluyor...

Bazen öfkeni kontrol edemiyorsun. Yine öyle biranda çok sevdiğini birini kırmışsın hatta yakınında sürekli, nasıl gönlünü alabilirim diye düşünüyorsun.?? Çok büyük değil ama onun kırılması seni üzmüş.

Özlediğin birisi var, okadar çok onu hatırlatan şey var ki... Aslında onunlayken farkında olmadıgın bir mutlu gloria varmış ve sen bunu sonradan daha iyi anlıyorsun. Farkılymış her ikiniz için de. Kırmışsınız birbirinizi ve her defasında geri dönmüşsünüz en az iki kere :) Kendinde onunla birlikte keşfettiğin bir süür şey olmuş. Süprizler gibi mesela başkasına yapmadıgın. Ama yarım kalmış birşeyler...

Huzursuzsun içinde cevapsız bir soru kalmış, istemediğin birşeyi yapmak yada devam etmek gibi bir durum sanki. Sıkıntı yaratıyor sende ama üstesinden gelebilirsin sanırım.

Benden bu kadar :wub::wub:

Gönderi tarihi:
İşteee o an B)

Diğer kişilere ve onlarla ilgili düşüncelerinde dürüst bir gloria var ama; kendi karşı bir konuda dürüst olamıyor. İçinde sürekli tekrar eden bişiy var sen kabul etmesen de. Üzerine çektiğin çizgileri yeniden siliyorsun. Ama karşında kararsız birisi var bu konuda. O cidden ne istediğini bilmiyor senin gibi kararlı degil bu konuda. Şimdilik raflara kaldırsan da en ufak bir çagrısımla yeni dönüyorsun. Bazen telefona elin gidiyor sonra hayır hayır dediğin oluyor...

Bazen öfkeni kontrol edemiyorsun. Yine öyle biranda çok sevdiğini birini kırmışsın hatta yakınında sürekli, nasıl gönlünü alabilirim diye düşünüyorsun.?? Çok büyük değil ama onun kırılması seni üzmüş.

Özlediğin birisi var, okadar çok onu hatırlatan şey var ki... Aslında onunlayken farkında olmadıgın bir mutlu gloria varmış ve sen bunu sonradan daha iyi anlıyorsun. Farkılymış her ikiniz için de. Kırmışsınız birbirinizi ve her defasında geri dönmüşsünüz en az iki kere :) Kendinde onunla birlikte keşfettiğin bir süür şey olmuş. Süprizler gibi mesela başkasına yapmadıgın. Ama yarım kalmış birşeyler...

Huzursuzsun içinde cevapsız bir soru kalmış, istemediğin birşeyi yapmak yada devam etmek gibi bir durum sanki. Sıkıntı yaratıyor sende ama üstesinden gelebilirsin sanırım.

Benden bu kadar :wub::wub:

yorum yapmıycam bebiğim ağzına yureğine sağlık... seni seviyorum boncuk

Gönderi tarihi:

Kahve Falı

Hazırlanışı

Tercihen şekerli kahve olmalıdır, iyice kaynatıldıktan sonra geniş ağızlı dik fincanlara yavaş bir biçimde köpüklü olarak dökülür. Ancak fincandaki telve az yada çok olur ise şekiller meydana gelemezler, telve şekillerin meydana gelmesine yetecek kadar bir miktarda olmalıdır, kısacası ne az, ne de çok olmalıdır.

Kahve fincandan hep aynı yerden içilir, fincanda içilen kahvenin telvesi ne sulu, nede kuru bırakılmalıdır. Niyet tutulduktan sonra fincan tabağa ters olarak bir kerede çevrilmelidir. Fincan, tabak soğuyunca yavaş bir biçimde kaldırılır, önce fincana sonra tabağa bakılmalıdır, ancak unutmayın ki aynı fincana birden fazla bakılmamalıdır.

Fincan yada tabak falında ilk önce renge bakılmalıdır. Şayet renk koyu ise dilediğiniz olamayacak demektir, fakat bunu fincanın içindeki şekiller değiştirebilirler. Eğer renk açık ise dilediğinize kolay kavuşacaksınız, ne açık ne de koyuysa muradınız eninde sonunda olacak demektir.Fal bakıldıktan sonra fincan açık bir biçimde bırakılmalıdır, eğer kapatılır ise fal bozulmuş sayılır.

:)

Gönderi tarihi:
Kahve Falı

Hazırlanışı

Tercihen şekerli kahve olmalıdır, iyice kaynatıldıktan sonra geniş ağızlı dik fincanlara yavaş bir biçimde köpüklü olarak dökülür. Ancak fincandaki telve az yada çok olur ise şekiller meydana gelemezler, telve şekillerin meydana gelmesine yetecek kadar bir miktarda olmalıdır, kısacası ne az, ne de çok olmalıdır.

Kahve fincandan hep aynı yerden içilir, fincanda içilen kahvenin telvesi ne sulu, nede kuru bırakılmalıdır. Niyet tutulduktan sonra fincan tabağa ters olarak bir kerede çevrilmelidir. Fincan, tabak soğuyunca yavaş bir biçimde kaldırılır, önce fincana sonra tabağa bakılmalıdır, ancak unutmayın ki aynı fincana birden fazla bakılmamalıdır.

Fincan yada tabak falında ilk önce renge bakılmalıdır. Şayet renk koyu ise dilediğiniz olamayacak demektir, fakat bunu fincanın içindeki şekiller değiştirebilirler. Eğer renk açık ise dilediğinize kolay kavuşacaksınız, ne açık ne de koyuysa muradınız eninde sonunda olacak demektir.Fal bakıldıktan sonra fincan açık bir biçimde bırakılmalıdır, eğer kapatılır ise fal bozulmuş sayılır.

:)

Su bardağıyla içtim ben hocam fal bakılmaz dimi yani şimdi :huh:

Gönderi tarihi:
Su bardağıyla içtim ben hocam fal bakılmaz dimi yani şimdi :huh:

Ona ancak su bardağı damlası falı bakabiliriz, ama suyun vücuttan çıkmaması lazım, yoksa fal bozulur :D

Gönderi tarihi:

Ona ancak su bardağı damlası falı bakabiliriz, ama suyun vücuttan çıkmaması lazım, yoksa fal bozulur
:D

Olur ben sıkayım kendimi biraz da suyum cıksın madem
kendimi sıksam suyumu cıkarabilirim sanırım
:huh:
aaaa çıkmaması demişsin neyse o zaman sıkmayayım ben kendimi fazla madem rahat olayım, be calm yani, relax relax

Gönderi tarihi:

Olur ben sıkayım kendimi biraz da suyum cıksın madem
kendimi sıksam suyumu cıkarabilirim sanırım
:huh:
aaaa çıkmaması demişsin neyse o zaman sıkmayayım ben kendimi fazla madem rahat olayım, be calm yani, relax relax

Etrafta su sesi olmazsa daha rahat edersin :P

Gönderi tarihi:
Etrafta su sesi olmazsa daha rahat edersin :P

haaa anladım tamam etrafta su sesi olmıycak :huh::usutuk:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ımm şey kem kümmm :unsure:

yahu benim bir defterim olmasaydı senin bu defterinin varlığından bihaber olacaktım he :)

e şimdi ne yazayım ben :) zaten az önce yazdıklarımı zor toparladım :) bknz direnişin anı defterine :)

seni seviyorum arkadasımmmmm :wub:

YARIN

Öyle çabuk geçiyor ki günler

Hele sen de bir bak hayatına.

Daha dün doğmuşuz sanki

Yeni okula başlamışız

Yeni sevmişiz

Öyle çabuk geçiyor ki günler

Hele sen de bir bak hayatına

Yarın bitecek sanki her şey

Yarın ölecek gibiyiz.

Daha doymamışız yaşamasına

Günlerimiz dün bir, bugün iki

Sakın bir şey bırakma yarına

Yarın yok ki.

Özdemir ASAF

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yaaa naptın resmineee...

ben de diyorum bu kız saçlarını boyatmış :D

yaa resmini geri koy oraya bananeeeee..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.