Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

şuan çok duygulandım,geriye dönüp şöyle bir bakınca..taksim aklıma geldi ve birbirimizi görünce yıllardır tanışıyormuşuz gibi sarılmamız..bıcır bıcır,güzeller güzeli glorıam,isim adaşım..iyiki tanımışım seni..seni çok seviyorum..nice huzur dolu yıllara inşallah diyorum..

SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMM

Gönderi tarihi:
doğum günüm aynı zamanda onun da doğum günü

sevgi her şeyden öte

sevgiler çiçeğim

1af1cf866d8098bd9e970cbbn5.gif

heartsinboxdmsiluvulm5iu1.gif

senin de mi bugün dogum gününn ... ama profilinde 7 nisan yazıyo... Herneyse zaten ben o zaman muhtemelen foruma sık ugramadıgımdan farkedememim sayfanı, ee şimdi beraber kutlayalımmmm :P sen var ya sennn canımsın sen benimmmm.... dur ben sana hemen bi pasta hazirlim, beraber kesip yiyelim, bi de üfliiipp dilek dileyelimmm :) ama önce ciceklerini allll birtanem meleğimm :hug:

poppy-flowers-vivid-red-in-field-at-Musselburgh-Scotland-closeup-wet-1-OGS.jpg

e hadi pastamıza geldi sıraaa :)

Flower%20Cake.jpg

Ömer'inle beraber, cok guzel, çok mutlu bir yıl diliyorum sana benim canımmmmm meleğim :wub: herşey gönlünce olsun

Gönderi tarihi:
çiçeklerinide buradan sunuyum .... iyiki doğmuşsun...... :)

cicekresimleri59yb5.jpg

canımm ya ne zahmet ettin kiiii :) bak şimdi çiçekleri gorunce cok endişelendim, bi yerine bişi olcak yanii, ne işin var senin oralarda anlamıyorum ki ben... alıverseydin bi çiçekçidenn :( deeerrrrrmişimmmm :w00t: teşekkür ederim tatlımmmm çiçekler için... Çok güzelller çoookkkk

Gönderi tarihi:
İyi ki doğdun Gloria...

teşekkür ederim Tengerin :) çok incesinn :clover: Bu arada, o kazık bilmeceye katkını unutmuş degilim haberin olsun :w00t:

Gönderi tarihi:
şuan çok duygulandım,geriye dönüp şöyle bir bakınca..taksim aklıma geldi ve birbirimizi görünce yıllardır tanışıyormuşuz gibi sarılmamız..bıcır bıcır,güzeller güzeli glorıam,isim adaşım..iyiki tanımışım seni..seni çok seviyorum..nice huzur dolu yıllara inşallah diyorum..

SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMM

bak şimdi ben de cok duygulandım iyi mii :online2long: o gun buluştugumuzda daha dorusu baştan bir türlü buluşamadığımızı da hatırlayalım da beraberce bi gülelim madem ilk önce.... Ne zor olmuştu birbirimizi bulmamız hatırladın mı? Ve butun bir akşam saatlerce aralıksız sohbet etmiştik, dediğin gibi yıllarca tanıyormuşuz gibi.. Ben o gece eve cok huzurlu dönmüştüm, çok dingin.. Ve evet bir de isim arkadaşı oluşumuz meselesi.. şeyi hatırladın mı hani birgün msn de yazı renklerimizi, karakterlerimi aynı yapıp da isimlerimizi de yazarak toplu halde bi msn sohbeti yapmıştık ya, niyeyse aklıma geldi şimdi ama ne gülmüştük o günn dimii? Kim kime dum duma şeklinde :w00t: Ben seni asıl iyiki tanımışım sedoşum... :wub: daha nice boyle guzel anılarımız olur inşallah tatlım :hug:

Gönderi tarihi:

Sevgili Gloria;

Doğumgünü topiğin de yazdıkların için teşekkür etmek istedim.Canım benim duygularımız karşılıklı :hug:

Ben de okuyorum senin yazdıklarını. Birara sağlık problemin olduğunu yazmıştın umarım sağlığına kavuşmuşsundur :sweatingbullets: Sevgiyle kal :clover:

48187514er.jpg

Gönderi tarihi:
Sevgili Gloria;

Doğumgünü topiğin de yazdıkların için teşekkür etmek istedim.Canım benim duygularımız karşılıklı :hug:

Ben de okuyorum senin yazdıklarını. Birara sağlık problemin olduğunu yazmıştın umarım sağlığına kavuşmuşsundur :sweatingbullets: Sevgiyle kal :clover:

48187514er.jpg

çok teşekkür ediyorum radyacığım, çok içten, çok samimisin... beni inanılmaz mutlu ettin.. Sağlığım iyi şimdi, ödevler sınavlar da bitiyor nihayet, 2 haftaya da toparlayacağım kendimi daha da iyi olcam... O zaman birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız olur inşallahhhh... Öpüyorum seni arkadaşım, kendine dikkat et...

Gönderi tarihi:
huuuuuu........ nerdesiniz yaa.... :unsure:

çalışıyorum, pazartesi gunu vermem gereken ödev içinn :(

Gönderi tarihi:
Geç oldu ama doğum günün kutlu olsun ablacım :hug:

tulip2od9.jpg

teşekkür ederim hayatım :):hug::wub:

Gönderi tarihi:
Buradanda kutlamak istedim arkadaşım, yeniden mutlu yıllar, yeni yaşın hayırlı olsun... Sevgiler...

n236082asv3.jpg

teşekkür ederim sardunyam :):lol:

Gönderi tarihi:
kıss bişey değilde neye güldün sen yaww :blink::rolleyes::grin:

ne bilem anam beee, içimden gelmiş herhal :):lol: ahaaa bi daha guldum, yine içimden geldi :w00t: gülmim mi kiii :unsure:

Gönderi tarihi:
kıss yoksa sen benim çiçeğimemi gülüyosun, yoksa sen beni beğenmiyormusun? :crying::grin:

evet rengi çok komikkkk :unsure::w00t: nerden buldun kiiii :unsure::online2long::w00t:

Gönderi tarihi:
kıss yoksa sen benim çiçeğimemi gülüyosun, yoksa sen beni beğenmiyormusun? :crying::grin:

evet rengi çok komikkkk :unsure::w00t: nerden buldun kiiii :unsure::online2long::w00t:

Gönderi tarihi:
töbe töbeeee çiçek beğendiremedik :glare::crying::shaun: çiçekçiden buldum değiştireyimmi :grin:

heeee söyleyiverde var sa kırmızısıyla değiştirsinler, daha sıcakkk :unsure: di miiii? :w00t:

Gönderi tarihi:
hee değiştirdiler :closedeyes: gerçi üzerine para vermek zorunda kaldım :crying: ama neyse buyrun hanfendü kırmızı gülünüz :getlost::grin:

aynı çiçeğin kırmızısı yokmuş tek renkmiş bu canım... :grin:

cicekresimleri15qb1.jpg

tamam bak bu güzel, cok beyendümmm... teşekkür ederim... pek de guzel kokuyooo... mmmhh missss misssssssss... sana da zahmet oldu canım yaaa... :sweatingbullets::online2long::w00t:

Gönderi tarihi:

dostluk004.jpg

Terentius, "Onunla her seyi paylasmak zevkinden mahrum kalinca, hiçbir zevki tatmamaya karar verdim" demis, yitirdigi bir dostunun ardindan.

Nasil bir insandan bahseder Terentius?

Karsisinda zavalli gibi görünmekten korkmadigimiz, bizi degistirmeye degil zenginlestirmeye çalisan, yargilayan degil, kendimizi sorgulamamiza yardimci olan biri midir yitirilen? Sabahin 3'ünde çaldigimiz kapisini açtiginda, tek kelime etmeden kollarina atilip aglayabilecegimiz bir insan midir? Terentius'un acisini bu sekilde dillendiren?

Nedenlerini merak etse de, göz yaslarimizin dinmesini bekleyecek kadar anlayisli, titrek sesimiz ve telasli cümlelerimizi sükunetle dinleyecek kadar sabirli, acimizin bir kismini kendine yük edinecek kadar cömert ve yürekli insanlar midir dost diye seçtiklerimiz?

Sadece sohbeti degil, sessizligi de sikici olmayan; yalnizligimizi unutmak için varligi, eksikligini hissetmemiz için yoklugu kafi gelen insanlara mi dostum deriz?

Basimiza gelen güzel bir seyin coskusu yüregimize sigmadiginda, saate aldirmayip telefona sarildigimiz ve karsimizdaki uykulu sese "Kulaklarina inanamayacaksin!" diye bagirdigimizda, "Sabahi bekleyemez miydin?" demeyen biri midir gerçek bir dost?

Güzel bir film izledigimizde, keske O da olsaydi dedigimiz, okudugumuz bir kitaptan bahsedebildigimiz ve en mahrem sirlarimizi anlattiktan sonra rahatça uykuya dalabildigimiz bir sirdas midir yoksa ?

Konusurken gözlerimizi kaçirmadigimiz, kendimizi saklamadigimiz ve yüzümüze en aci gerçekleri haykirirken bile darilmadigimiz yalnizligimiz midir dost dedigimiz insanlar?

Ne bileyim, ayni fikirde olmasak da uzlasabildigimiz, köprüleri atmadan da tartisabildigimiz, her savastan birlikte ve biraz daha güçlenmis baglarla çiktigimiz insanlar midir dost payesi verdiklerimiz?

Tanidigimizi sanirken, daha kesfedilmeyi bekleyen nice el degmemis duygular ve düsünceler tasidigini gördügümüz; sürekli bizi sasirtan kendimiz midir onlarda sevdigimiz?

Aristo hakli midir; "Dostluk bir ruhun iki ayri bedende yasamasidir" derken ve Terentius, baska bir bedende topraga verdigi ruhunun yasini mi tutmaktadir?

Paylastigi her seye ölüm de mi dahildir?

Acaba, neyi kaybedecegini, dostu ölmeden önce fark etmis midir?

Ya biz; her seyi paylasmanin, iddiali ve gerçek disi geldigi günümüzde, sahip miyiz gerçek bir dosta?

Ya da adimizin önüne dost sifati koyan insanlar var midir hayatimizda?

Yoksa kendimizi sevmeyi basaramadigimizdan, sasiriyor muyuz bizi sevdigini söyleyen birinin varligina, inanamiyor muyuz yanimizda kalmasina ve uzaklastiriyor muyuz içten içe bizi sevmesini istedigimiz insani kendimizden?

Ve bir gün, bir el daha kayip gittiginde avuçlarimizdan, kendi mezarimizin basinda aglayacagimizi biliyor muyuz?

Is isten geçmeden önce tesekkür edebiliyor muyuz sevdigimize, hiç degilse bizi sevdigi için...

Tşk ederim Sevgili Gloriam... :hug::clover:

Gönderi tarihi:
dostluk004.jpg

Terentius, "Onunla her seyi paylasmak zevkinden mahrum kalinca, hiçbir zevki tatmamaya karar verdim" demis, yitirdigi bir dostunun ardindan.

Nasil bir insandan bahseder Terentius?

Karsisinda zavalli gibi görünmekten korkmadigimiz, bizi degistirmeye degil zenginlestirmeye çalisan, yargilayan degil, kendimizi sorgulamamiza yardimci olan biri midir yitirilen? Sabahin 3'ünde çaldigimiz kapisini açtiginda, tek kelime etmeden kollarina atilip aglayabilecegimiz bir insan midir? Terentius'un acisini bu sekilde dillendiren?

Nedenlerini merak etse de, göz yaslarimizin dinmesini bekleyecek kadar anlayisli, titrek sesimiz ve telasli cümlelerimizi sükunetle dinleyecek kadar sabirli, acimizin bir kismini kendine yük edinecek kadar cömert ve yürekli insanlar midir dost diye seçtiklerimiz?

Sadece sohbeti degil, sessizligi de sikici olmayan; yalnizligimizi unutmak için varligi, eksikligini hissetmemiz için yoklugu kafi gelen insanlara mi dostum deriz?

Basimiza gelen güzel bir seyin coskusu yüregimize sigmadiginda, saate aldirmayip telefona sarildigimiz ve karsimizdaki uykulu sese "Kulaklarina inanamayacaksin!" diye bagirdigimizda, "Sabahi bekleyemez miydin?" demeyen biri midir gerçek bir dost?

Güzel bir film izledigimizde, keske O da olsaydi dedigimiz, okudugumuz bir kitaptan bahsedebildigimiz ve en mahrem sirlarimizi anlattiktan sonra rahatça uykuya dalabildigimiz bir sirdas midir yoksa ?

Konusurken gözlerimizi kaçirmadigimiz, kendimizi saklamadigimiz ve yüzümüze en aci gerçekleri haykirirken bile darilmadigimiz yalnizligimiz midir dost dedigimiz insanlar?

Ne bileyim, ayni fikirde olmasak da uzlasabildigimiz, köprüleri atmadan da tartisabildigimiz, her savastan birlikte ve biraz daha güçlenmis baglarla çiktigimiz insanlar midir dost payesi verdiklerimiz?

Tanidigimizi sanirken, daha kesfedilmeyi bekleyen nice el degmemis duygular ve düsünceler tasidigini gördügümüz; sürekli bizi sasirtan kendimiz midir onlarda sevdigimiz?

Aristo hakli midir; "Dostluk bir ruhun iki ayri bedende yasamasidir" derken ve Terentius, baska bir bedende topraga verdigi ruhunun yasini mi tutmaktadir?

Paylastigi her seye ölüm de mi dahildir?

Acaba, neyi kaybedecegini, dostu ölmeden önce fark etmis midir?

Ya biz; her seyi paylasmanin, iddiali ve gerçek disi geldigi günümüzde, sahip miyiz gerçek bir dosta?

Ya da adimizin önüne dost sifati koyan insanlar var midir hayatimizda?

Yoksa kendimizi sevmeyi basaramadigimizdan, sasiriyor muyuz bizi sevdigini söyleyen birinin varligina, inanamiyor muyuz yanimizda kalmasina ve uzaklastiriyor muyuz içten içe bizi sevmesini istedigimiz insani kendimizden?

Ve bir gün, bir el daha kayip gittiginde avuçlarimizdan, kendi mezarimizin basinda aglayacagimizi biliyor muyuz?

Is isten geçmeden önce tesekkür edebiliyor muyuz sevdigimize, hiç degilse bizi sevdigi için...

Tşk ederim Sevgili Gloriam... :hug::clover:

ASILLL BEN SANA TEŞEKKÜR EDERİM BİRTANEM, GÜZEL GECEMMMMMMM :hug::wub: SENİİ ÇOK AMA ÇOKKK SEVİYORUM

Roses2911.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.