Φ amandil Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sanal köyde üç grup insan yaşamaktadır. DO grubu: Sürekli doğru söyler YA grubu: Sürekli yalan söyler BA grubu: Bazen doğru, bazen yalan söyler Sanal köyde yaşayan ve her biri değişik gruptan olan A, B ve C arasında şu konuşma geçer: A: "Ben BA grubundanım." B: "A doğru söylüyor." C: "Ben BA grubundan değilim." A, B ve C'nin ait oldukları grupları bulunuz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 A=YA Grubundan B=BA Grubundan C=DO Grubundan.. Alıntı
Φ amandil Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 tebrikler arkadaşım fakat bir acıklama getirsen cevaba nasıl olur:) Alıntı
Φ amandil Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 tabii yine sen bilirsin acıklama konusunda ama istersen başka bır matematik sorusu gondereyim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Buda mı matematik sorusuydu.. Yaw ben bunu mantığımla çözdüm.. A=YA Grubundan(Devamlı yalan söylediği için dediği yalandır..) B=BA Grubundan(Bazen doğru söylesede bu dediği yalandır..) C=DO Grubundan(Hep doğru söylediği için,dediği doğrudur..) Açıklama oldu mu.. Alıntı
Φ amandil Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 yok ben o mesajı dier mesajın için atmışım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Hee..Valla ben deneme yanılma yöntemiyle gişttim,yanlış mı olmuş..? Alıntı
Φ amandil Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 yok yokk ii olmuşşş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 İyi bari.. Alıntı
Φ berkoz Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 direk zekayla çömüş ya zaten millette eline kalem alıp yapmıştı. Alıntı
Φ TOMB RAİDER Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Kimisi soru çözüyor kimiside sadece laf üretiyor.Yazık. Alıntı
Misafir kafamkarışık Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2015 Kafam karıştı Alıntı
Misafir Ahmed Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2016 A-YA B-BA C-DO C doğruyu söylüyor A ben BA grubundanım diyerek yalan söylüyor B bazen doğru söyleme hakkını kullanarak doğruyu söylüyor Soruyu yeni farkettim kimseden bakmadan kendim çözdüm. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.