Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Herkesin bir ilk gözagrisi vardir...samimi oldugunuz biriyle en keyifli sohbet lerdende biridir.belki asik degilsinizdir ama anlatirken hala o ilk heyecani birazcikta olsa hissedersiniz..Yüzünüz ya hep güler,ya da hep asilir.Ama asla unutmazsiniz...Peki sizde nasil bir iz birakti? o akliniza geldiginde ne hissedersiniz?yüzünüz asilirmi? yoksa gülümseyisinizle acilirmi?

Gönderi tarihi:

walla benim ilk aşkım ilkokul 2 deyken filan apartmanda oturan bi çocuktu :D

biz tabi çocuktuk tek yaptığımız şey akşam o beni ewden alıyodu[bi alt katta oturuyoduk :D ]sonra dışarı çıkıp körebe oyunuyoduk.. puahahahaha :D

ta ben ortasona gelene kadar beraberdik..sonra onlar taşındı..bizimde aşkımız bitti tabi :D

:wub:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ilk aşkım çocukkendi...

almanyadan gelmişlerdi..o sarışının , yeşil gözlerine hayrandım..:blushing:

Gönderi tarihi:

Galiba ilkokul 2 veya 3 sınıfdaykendi.. Eymen diye bir kızdı. Hala ilkokul hatıra defterimi saklarım sırf onun hatırası için sadece onun yazısı vardı.. Güzel günlerdi be.. :)

Gönderi tarihi:

Heyyytttt beee millet hep ilk okulda aşık olmuş ya! :stuart:

ama doğru bende ilk okul yıllarında aşık değilde sadece hoşlandığım biri vardı ve onun yüzünden iki kişiyibirden hafif bir şekilde ağızlarının payını verdim .yani okşadım biraz! yanlız biraz fazla oldu herhal ertesi gün birinin kolu alçıda geldi okula :devil::D

buda kavgacı biri olduğumdan değil sadece kendimi savundum iki kişiye karşı .aslında kedi kadar uysal biriyimdir ! yeterki kuyruğuma basmayın :D:P

Gönderi tarihi:

[ bırakın bu işleri yahu ne aşkı gelip geçici bunlar.. aşk hep tek taraflıdır.Acı verir insana.Bir müddet sonra nefrete dönüşür sonra bi bakmışsın yapayanlızsın..keşkeler ahlar vahlar.. sonra aynı şeyleri bir başkası sende hisseder ama sende tık yok tabi .hayal kırıklığı yaşatırsın sonra ve bir daha bir daha

Gönderi tarihi:

ne kadarda aşık olmıcam desemde yalan söylemiş olurum çünkü doğanın kanunu bu :)

birgün bir başmışsın aşık oluvermişsindir ! o zaman ne olacak :w00t::whistling:

hiçbişey olmayacak.. -_-

bakacak duracaksın hayatın sürükleyeceği yere..

Gönderi tarihi:

Aşk demeyin beeeeee :lol::huh::lol::(

demeyin bence de :D:lol::stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.