Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 pardon araya girdim yine fantastico topla nasıl topluyorsan saliha bile tıkandı ok tabi buldun parmak kadar çocuğu koşma ya devam ettim, kendimi geçen yaz onunla gittiğimiz küçük balıkçı klübesinde buldum;neden burdaydım, nasıl gelmiştim buraya bilmiyordum..içeriden cılız kırpık bir aydınlık geliyordu daha yakın dan görmek için adım attığım da beni fark etti geriye dönüp koşmaya başlamıştım ,yorgun ve bitkindim umutlarım gibi..her şeeyin bittiği an işte o an..... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ok tabi buldun parmak kadar çocuğu koşma ya devam ettim, kendimi geçen yaz onunla gittiğimiz küçük balıkçı klübesinde buldum;neden burdaydım, nasıl gelmiştim buraya bilmiyordum..içeriden cılız kırpık bir aydınlık geliyordu daha yakın dan görmek için adım attığım da beni fark etti geriye dönüp koşmaya başlamıştım ,yorgun ve bitkindim umutlarım gibi..her şeeyin bittiği an işte o an..... bi dakka ya aydınlık mıseni fark eden neyse bombayı alalım Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bi dakka ya aydınlık mıseni fark eden neyse bombayı alalım ya korsan müzikler le uğraşacana bitirsene şunu sonu senin benden bu kadar Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ok tabi buldun parmak kadar çocuğu koşma ya devam ettim, kendimi geçen yaz onunla gittiğimiz küçük balıkçı klübesinde buldum;neden burdaydım, nasıl gelmiştim buraya bilmiyordum..içeriden cılız kırpık bir aydınlık geliyordu daha yakın dan görmek için adım attığım da beni fark etti geriye dönüp koşmaya başlamıştım ,yorgun ve bitkindim umutlarım gibi..her şeeyin bittiği an işte o an..... Yeniden ümitlendim, evinin önünden gecerken, isiginin yandigini gördüm. Eve gelmisti Lale, hic zaman kayip etmek istemedim ve zilini tekrar calsim. Kapiyi acinca, o güzelligi sanki gözlerimi kamastirmisti. "Haluk, senmisin bu saate ne isin var burda?" Ben saskindim, beni güleryüzle karsilamasi, niyetimi daha da güclendirdi. "Lale cok önemli bir sey konusacagim seninle, vaktin varmi?" diyebildim. Lale saskin saskin bana bakiyordu. "cok mu mühim,m bende su anda seni düsünüyordum" dedi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 lale dediki nasıl bu kadar çok koşuyorsun haluk inanamıyorum.otur soluklan biraz az sonra söyleyeceklerimden sonra nasıl olsa gene koşmaya başlıyacaksın,hem ben kapıyıda açık bırakıyorum bilmiyorum ama .............................. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 artık peşimi bıraksan diyorum.benim sana karşı oluşmakta olan aşkım artık oluşmuyor bu durumda yapcak bişe yok hem biliyormusun benim annem bile yok sananemi ....(lale burda ağlamaya başlar.)haluk ben artık koşmaya başlasam iyi olacak galiba der ve zaten açık olan kapıdan koşarcasına çıkar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.