Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

pardon araya girdim yine

fantastico topla nasıl topluyorsan saliha bile tıkandı :D

ok tabi buldun parmak kadar çocuğu

koşma ya devam ettim, kendimi geçen yaz onunla gittiğimiz küçük balıkçı klübesinde buldum;neden burdaydım, nasıl gelmiştim buraya bilmiyordum..içeriden cılız kırpık bir aydınlık geliyordu daha yakın dan görmek için adım attığım da beni fark etti geriye dönüp koşmaya başlamıştım ,yorgun ve bitkindim umutlarım gibi..her şeeyin bittiği an işte o an.....

Gönderi tarihi:

koşma ya devam ettim, kendimi geçen yaz onunla gittiğimiz küçük balıkçı klübesinde buldum;neden burdaydım, nasıl gelmiştim buraya bilmiyordum..içeriden cılız kırpık bir aydınlık geliyordu daha yakın dan görmek için adım attığım da beni fark etti geriye dönüp koşmaya başlamıştım ,yorgun ve bitkindim umutlarım gibi..her şeeyin bittiği an işte o an.....

bi dakka ya aydınlık mıseni fark eden

neyse bombayı alalım ;)

Gönderi tarihi:

Yeniden ümitlendim, evinin önünden gecerken, isiginin yandigini gördüm.

Eve gelmisti Lale, hic zaman kayip etmek istemedim ve zilini tekrar calsim.

Kapiyi acinca, o güzelligi sanki gözlerimi kamastirmisti.

"Haluk, senmisin bu saate ne isin var burda?"

Ben saskindim, beni güleryüzle karsilamasi, niyetimi daha da güclendirdi.

"Lale cok önemli bir sey konusacagim seninle, vaktin varmi?"

diyebildim.

Lale saskin saskin bana bakiyordu.

"cok mu mühim,m bende su anda seni düsünüyordum" dedi

Gönderi tarihi:

lale dediki nasıl bu kadar çok koşuyorsun haluk inanamıyorum.otur soluklan biraz az sonra söyleyeceklerimden sonra nasıl olsa gene koşmaya başlıyacaksın,hem ben kapıyıda açık bırakıyorum bilmiyorum ama .............................. :lol:

Gönderi tarihi:

artık peşimi bıraksan diyorum.benim sana karşı oluşmakta olan aşkım artık oluşmuyor bu durumda yapcak bişe yok hem biliyormusun benim annem bile yok sananemi ....(lale burda ağlamaya başlar.)haluk ben artık koşmaya başlasam iyi olacak galiba der ve zaten açık olan kapıdan koşarcasına çıkar :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.