Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Menüden talıyı kaldırdık anacaım Başka zaman inşallah Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ya sedoş gideli kaç günler oldu ben bu sayfayı daha yeni gordum iyi mi? Sedoş az kaldı gelmene diyeceğim günler de gelecek bir gun... Sedoş gelmiş diyeceğim günler deee... İnşallah. Seni çok özledimmmm tatlıımmm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Allaaammmm hala sedoş yok ortalık ne kadar huzurlu...kelebekler uçuyo kuşlar ötüyo... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 arkadaşlar bende bugün gidiom hepinis kendinise çooooooooookkkkk iii bakıııııııınnnnn koccaman öpüom sisleri hoşçakalııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 bende gidiyom bugün ben gelene kadar sedoş gelmez biliyorum ben ondan önce gelirim sedelinam seni unutmak mümkünmü? zaten unutmaya kalksak hatırlatıyon kendini sen, olmadı rüyama giriyorsun kızzzz. canımsın, iyi arkadaşımsın, kafa dengimsin, akıllısın, bilgilisin, hoşgörülüsün, biraz kırılgansın, duygusalsın, temiz kalplisin, insalarıda kendin kadar temiz sanabiliyorsun.... v.s... ne kadar özellikli bir insansın öyle sen yaz yaz bitmedi yaww. eksiği var fazlası yok özelliklerinin hepsini yazamadım. Seni seviyorum nereye gidersen git aklımdasın, ve nasılsa döneceğin yer burası ve bizim yanımız. gelde şu piknik işini ayarlayalım, forum pikniğe gidecek... ne şamata olur düşünemiyorum Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 İyi tatiller en klasiği ama işin kısa ve özü Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Ne tatilmiş he maaşallah yeter bu kadar tatil gel artık sedoşum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Ne tatilmiş he maaşallah yeter bu kadar tatil gel artık sedoşum aman ağzından yel alsın .. bırakta sedoşsuz bi hayatın tadını çıkaralım.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 aman ağzından yel alsın .. bırakta sedoşsuz bi hayatın tadını çıkaralım yandın sen yandınnnnn Olur mu sedoş'un yeri başka Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 OLMAZ Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla forumu karıştırıyosun.. iletinle beni çıldırtıyorsun Mucizeler yaratıp gıcığım oluyorsun Zamanla foruma alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede sedoş yorgun musun Olmaz sedoş Olmaz cadııııı Olmaz inan bana olmaz Forum böyle olmaz Hazırdım ben de seni beklemiyordum Nerede bu hiç gelmese diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun Anladım ben herşeyi yoruyorum Belki de hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan sedoşu bekliyorum.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Sedoşa uyarlama Aferin sayman Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 hepinize merhaba sızlerı çok özledımm,,halden anlayan dostlarımı iyiki varsıunız tatılım çok acılarla geçti,ama forum arkadaşlarım desteklerını hyiç bırakmadılar.belkı foruma gıremedım ama bana herzaman ulaştılar yakın alaka ile iyikji varsınız beeee umarım sızlerın tatili benım gibi yürek acısı ile geçmıyordur sizleri sevıyorum ve öpüyorummmmm saymann kabusyn 1 aya gelıyo ha Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yaaaaaaa bi dur bi yaaaaaa nereye gittinnnnn Çok ösledim seni beeeen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yeni farkettim şimdi baş sayfada adımız yokmuş Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 hepinize merhaba sızlerı çok özledımm,,halden anlayan dostlarımı iyiki varsıunız tatılım çok acılarla geçti,ama forum arkadaşlarım desteklerını hyiç bırakmadılar.belkı foruma gıremedım ama bana herzaman ulaştılar yakın alaka ile iyikji varsınız beeee umarım sızlerın tatili benım gibi yürek acısı ile geçmıyordur sizleri sevıyorum ve öpüyorummmmm saymann kabusyn 1 aya gelıyo ha müsadenizle ben bi ölüp gelem.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 tatlımız sedoşumuz bugün Allah kısmet ederse geliyor millet,hazırlanında bizi böyle dağılmış görmesin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 hazırlanında bizi böyle dağılmış görmesin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 S E D O Ş Anaam ellaham sen ni zaman gelcen gııııı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 tam bir ay olmuş sedelinacım sana yazdığım satırlarım. ben senden önce geldim essahtan, sende yarın geliyorsun sanırım, belki yoldasın şimdi. benim tatilim acı tatlı bir sürü duygu ile geçti, aslında ömür acı/tatlı geçiyor, her soluk alışımızla biraz daha yaklaşıyoruz meçhule. ayy noldu gene bana, canım arkadaşım gelde uzun uzun dertleşelim. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Sedoşcuuum hoşgeldin canım benem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Sedoşcuuum hoşgeldin canım benem sağol şekerim benim ya,forumu özlemişim açıkçası..senıde çok özledim..ya bu tatil çok çabuk bitti ya bişe anlamadım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yeni farkettim şimdi baş sayfada adımız yokmuş ya olurmu öyle şey,unutmuşum belkıde ama bu sana verdiğim değeri göstermezki..hem ben sana anı defterı açmıştım hemı de. .benım için çok değerlisin bunu bil Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 sağol şekerim benim ya,forumu özlemişim açıkçası..senıde çok özledim..ya bu tatil çok çabuk bitti ya bişe anlamadım daha ne olsun be sedoş abla.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 daha ne olsun be sedoş abla.. canım nsılsın görüşmeyeli.umarım zamanın iyi geçmiştir..öpüyorum kocaman Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 sağol şekerim benim ya,forumu özlemişim açıkçası..senıde çok özledim..ya bu tatil çok çabuk bitti ya bişe anlamadım Kııs bi de bize sor sen Gerçi ben de gittiğim tatilden bişi anlamadım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.