Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya bugun anı olarak kaydedılmelıydı değil mi...belki de hayatının şakasını yedin.soyledim sana benle uğraşamazsın diye..

arkandayım bak :D:lol:

evet bu abim beni karşılamaya otogara gitti tabıkı,ben ıse evımde oturuyordum ne otogardaydım ne bursa da :devil:

bıde dıyor göremiyorum nerdesin,ben de dıyorum bak arkandayım.. :stuart:

canım abim,ya kızmamana şaırdım ınsan bi kızar sinirlenir yaa..

neyse..

hernekadar arada bişe sorduğumda sen uyu deyıp başından savıp :angry: sırküpü olsan da seni seviyorum..

ilk tanıştığımız zamanalrda en zor anlarımda da verdiğin manevı desteği unutmayacağım..

Allah seni korusun,ve hep O nun yolunda kal inşallahh :clover:

dağlara çok dalma sünersın alımallah :D

• Cevaplar 541
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sedoş vallahi senden korkuluuuuur :lol: :lol:

Ay dedecim beniim canım cigerim keklediler mi seniii :lol:

Bu anını hiç unutmıcam valla :D

Garibim yaylana yaylana eve geliodur..

Allah seni Sedoş'un gazabından korusun dedecim :clover::lol:

Gönderi tarihi:

bıde dıyo ya karşıda bırıleri var ama

ben de dıyom arkandayım arkanda :lol:

he şimdi gerı dönuyordur,ama hiç kızmadı ya gülüyoooo anca..abicim be :lol:

Gönderi tarihi:

Sedoşu kekleyen benim can dostumdur. :P ..

Bu sayfayı bi anı defteri sayfası olarak düşüncek olursak..kısa zamanda çok sevdim taurusu .. zannedersem mutlu birlikteliklerde yaşıycaz..hani adam gibi adam derler ya işte öle biri... mutlu kal bizimle kal..

teşekkürler... :D

Gönderi tarihi:
Ben olsam sinirden çatlardım. Gülüomuş adam yaf :lol:

ya sorma gayet sakindi,sanki bunu önceden hıssetmıştı :D:lol::stuart:

Gönderi tarihi:

Gözümün önünde canlandırıom da

Taurus: Nerdesin Sedooş

Şedoş : Abi arkandayım yaa

Taurus: :huh:

Arkasına baka baka ne hale gelmiştir.. :lol:

Gönderi tarihi:
Gözümün önünde canlandırıom da

Taurus: Nerdesin Sedooş

Şedoş : Abi arkandayım yaa

Taurus: :huh:

Arkasına baka baka ne hale gelmiştir.. :lol:

:lol::lol::lol::lol::D

Gönderi tarihi:

ahaaaaa.... taurus abiminde topici geldi... :sorcerer:

taurus abimi de ilk geldiğim günlerde çok sevmiştim halen severim.. :) o benim yardım meleğim.. :P

ilk geldiğim günler çaylaktım ya fazla bişey beceremiyordum. :blushing: onun sayesinde aştım bu konuyuda...sağol taurus abim..herşey için...

herzaman yüzün gülsün.. dostların yakın, düşmanların uzak olsun sana..herzaman yolun açık olsun taurus abim.. :)

Gönderi tarihi:

Bu foruma ilk bilmeceler ve zeka soruları için girmiştim ve ilk seni tanıdım. Adını bile doğru durust yazamamıştım hatırlarsın... Ondan sonra da yavaş yavaş kanım kaynamaya başladı. Bu forumda en sevdiğim üyelerin arasına girdin. Foruma geldiğimde sevdiklerimi göremediğim zaman anlamsızlaşan foruma, anlam kazanandıranlardan biri oldun benim için..

Sen benim canım arkadaşımsın ve hep arkadasım olarak kalanım olacaksın inşallah...

Bilginle beni her zaman şaşırtıyorsun, zekana hayran oluyorum bazen... Biliyorum ki bi konuda takılıp kalsam, sorabileceklerimden birisisin... İnsanın etrafında boyle guvenebileceği, danışabileceği birilerinin olması huzur verici bişey. Senin arkadaşlığın da bana huzur veriyor bu yüzden...

Sedoş'un yaptığı kek meselesine gelince, evet herkes oyle bir durumu senin gibi kolay atlatamaz, senin yaptığın gibi gülüp geçemez, bu da senin yüksek gönüllü oluşunu gösterir... Tebrik ediyorum seni gerçekten, ben olsam bu kadar kolay atlatamazdım, böyle gülüp geçemezdim ama tabii senin sedoşa yaptıklarından sonra eeee diyorum bi parça da hakettin sen bunu :):lol: sedoşa da helal olsun tabii... Ben onun yaptıgını da yapamazdım...

Taurus, ne güzel iyi ki seni tanıdım ve iyi ki arkadasım oldun... bazen düşüncelerimiz uyuşmasa da, fikirlerimiz çatışsa da sen her zaman benim düşüncelerine, fikirlerine saygı duydugum ve önemsediğim biri olacaksın.. Ve Sedoş'umun dediği gibi O'nun yolundan ayrılma hiçbir zaman... Hoşçakal arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:

Sedoş bana kek yaptı ama,bu topic'i açarak ne kadar sevildiğimi de gösterdi bana.Hepiniz canımsınız.Asla sevmeden laf olsun diye sevdiğimi söylemem.Buraya benim için yazanları,henüz yazmamış olanları ve belki hiç yazmayacak olanları sevdiğimi söylediysem bu samimi düşüncemdir..

Keki yeme sebebine gelince,Sedoş'cum yumuşak karnıma vurdu bugün..:P Hemen arkasından yine geliyorum dese yine giderdim.Çünkü onu seviyorum,gelecek olması bana mutluluk verdi.Bu hepiniz için geçerli arkadaşlar,gün olurda birgün beni görmeye gelirseniz başımın üstünde yeriniz var.Bu gerçek olur,kek olur farketmez.Ben dediğiniz yerde ve saatte orada olacağım (Geleceğime söz verdiysem..).Kızmadım zira şakayı kaldıramayan şaka yapmamalı.Ben de ona şaka yaptım ve o da olgunlukla karşıladı ve evet ben bu keki hakettim.Çokta akıllıca bi kekti.Vallahi bende güldüm..:P

Canlarım çok teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum..

Zeka konusuna gelince Gloria tevazu gösterip bana akıllı demiş,teşekkür ederim ama benden akıllı olduğunu düşünüyorum.Arkadaşlığından büyük zevk alıyorum..

Hadi uzatıpta sıkmayayım,iyiki varsınız iyiki bu foruma gelmişim..

Hepinizi seviyorum bee.. :wub:

Gönderi tarihi:

işte forumda samimiyetine inandığım abilerimden birinin sayfasi...forumda ahlakını,seviyesini düşürmeyen neyse o gözüken ender insanlardandır abicim inşallah seninlede en kısa zamanda tanışma fırsatımız olacak heleki senin yanına gelirsek iskenderin kralını yiycez :lol: ALLAH'a emanet ol abicim.. :clover:

Gönderi tarihi:

işte forumda samimiyetine inandığım abilerimden birinin sayfasi...forumda ahlakını,seviyesini düşürmeyen neyse o gözüken ender insanlardandır abicim inşallah seninlede en kısa zamanda tanışma fırsatımız olacak heleki senin yanına gelirsek iskenderin kralını yiycez :lol: ALLAH'a emanet ol abicim.. :clover:

Başımla beraber canım benim,bi tek İskender'le gönderirsem ağırlamamış sayarım kendimi.. :clover:

Gönderi tarihi:

sevgili tauruscum , ilk -cum ekini kullandığım arkadaşımm :clover:

sen bu forumdaki ilk arkadaşlarımdansın , insan bi yerde yabancı oldumu , hep desteği ilk tanıdıklarında arar ,sen bilmessin ama benim için önemli bi destektin :blushing:

arkadaşlığını kazanmak bunu bugünlere kadar getirmek gerçekten mutluluk verici , seni tanıdığıma ,sewgini kazandığıma inan çok memnunum :)

biliyorumki arkadaşlığımız sevgi ve saygı çizgisinden hiç şaşmadan ömür boyu sürebilir ,

Allah bunu nasip eder inşallah ,

hep sewgiyle ve yanımızda kal :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bu foruma ilk bilmeceler ve zeka soruları için girmiştim ve ilk seni tanıdım. Adını bile doğru durust yazamamıştım hatırlarsın...

ya ben de ilk bilmeceler için girdim ve ilk gözüme çarpan üyelerden biriydi taurus abim ve aynen gloria nın dediği gibi ismini doğru düzgün yazamıyordum :)

olmadığı zamanlarda yokluğunu hissediyor; geldiği zamanlarda ise çok mutlu oluyorum :)

ben duygularımı biraz zor yazıya dökerim,o yüzden uzatamıyorum :blushing:

umarım herşey hep gönlünce olur abim,mutluluk hiç peşini bırakmaz,seni çok seviyorum :flowers:

sevgiyle kal :clover:

Gönderi tarihi:

Taurusmutis bu forumda ilk tanıdığım insan benim için yeri özel, onunla birlikte pek çok düşünceyi paylaştık, zaman zaman atıştık :) bana manen güven verdi ve destek oldu bu yüzden ona her zaman duacıyım. Kendi adıma onun gibi bir insanı tanımaktan dolayı çok mutluyum (aynını o söyler mi bilmem :whistling: )

Hayatımda tanıdığım zeki, başarılı, bilgili, inançlı, üstelik sanatçı olan ender değerli insanlardan, iyi bir dost ve iyi bir arkadaşsın benim için. Allah yolunu daima açık etsin, evladınla ve ailenle daima mutlu ol güzel arkadaşım, eğer isteyerek ya da istemeyerek seni kırdıysam da beni bağışla, bu ölümlü dünyada kısa bir ömre sahibiz hepimiz ve günümüz günümüzü tutmuyor.

E sen de az değilsin tabi sedelinanın seni keklediği gibi kaç kez sen de beni kekledin unutmuş değilim :angry::P kaç kez keklendim hatırlamıyorum ama bunun intikamını alıcam sen görürsün :devil:

dost dediklerimin arasındasın ve ilk sıralarda. Mutluluklar ve başarılar diliyorum arkadaşım...

Sevgiler sana :clover:

Gönderi tarihi:

sevgili taurus seni fazla tanıyamadım henüz ama inanki çok sevdim.yüreğinin güzelliğini hemen hissettiren

ve sevilen insanlar vardır ben bu forumda 2 kişide bu duyguyu hissettim,biri sensin biride hemen hemen hiç

tanımamama rağmen sedelina.

YAKIŞIKLI :unsure: ,sıcakkanlı,kültürlü ve iyisin.seni tanımaktan mutluluk duyar,saygı ve sevgilerimi

gönderirim. :clover:

Gönderi tarihi:

Paula'cığım;Şimdilik sadece teşekkür etmekle yetineceğim.Senin topic'inde ayrıntılı cevabın gelecek..

Lilaç;Ben de seni sevdim canım.Nasıl oluyorsa fazla denk gelemiyoruz forumda ama yazıştığımız süre boyunca hep pozitif enerjini hissettim,çok cana yakınsın.''Üstad''lığını görürüm umarım..

Sardunyam;Dediklerin aynen senin içinde geçerli arkadaşım.Keklediğimden yakınma insan sevdiğiyle şakalaşır.Temennilerine teşekkür ediyorum,Allah sana bir an önce sağlık,ailenle beraber sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin arkadaşım..

Frozen;Yazdıklarınla beni mutlu ettin,sevildiğimi görmek güzel bir duygu.Ben de seninle yazışmaktan zevk alıyorum,ilerleyen günlerde iyi arkadaş olacağımıza inanıyorum..

Hepinizi seviyorum arkadaşlarım.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sedoşu kekleyen benim can dostumdur. :P ..

:unsure::lol:

Sevgili Taurus...

Forumda tanımaktan mutlu olduğum şahıslardansın..Samimiyetin,sıcakkanlılığın,içten yazılarınla sevilmeyi ve sayılmayı hak eden abimsin..Dostluk anlayışına hayran kaldığım ve sabrını sınamalarına rağmen taşı çatlatmadığın için ayrıca takdir ettiğimsin :D

Hayattaki bütün mutluluklar peşini hiç bırakmasın abicim..Allah'a Emanet Ol... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Vay Gece'm Yağmur'um kankisini bırakıp taaa buralara gelmiş,gelmişte bana da birsürü güzel şey yazmış..:)

Sevgili Yağmur;Şaka bir yana,ben de seni tanıdığıma çok memnunum.Kankinle karşılıklı geldiğinizde yaptığınız ''Güldürüklü temaşa''lar ve senin yazdığın o enfes hikayelere bayılıyorum.Şaka yapılabilen ve şaka yapmayı bilen bir arkadaşımsın.Bunun için ayrıca teşekkür ederim.Ben de gördüğünü söylediğin sıcakkanlılık,samimiyet ve içtenlik sen de daha fazla emin ol..

Hep sevgiyle hep mutlu kal.. :clover:

Gönderi tarihi:

Oooo taurus bey,

benim seninle torunun, kızın vs. bir akrabalığım yok ama

kanım size ısındı hatta o kadar ısındıki içimden size hala diyesim geliyor :lol:

Çok iyi bir insansın... Herkese saygılı,sevgili ve ölçülü davrandığın için çok değerlisin... Hiç kimseyi kendinden küçük görmedin ...

Kötü özelliklerinde olabilir BELKİ ama yine de her halinle güzelsin...

NOT: Bana bu kalbin kadar saf ve temiz sayfada yer ayırdığın için.... :D

Gönderi tarihi:

Vay Gece'm Yağmur'um kankisini bırakıp taaa buralara gelmiş,gelmişte bana da birsürü güzel şey yazmış..:)

Sevgili Yağmur;Şaka bir yana,ben de seni tanıdığıma çok memnunum.Kankinle karşılıklı geldiğinizde yaptığınız ''Güldürüklü temaşa''lar ve senin yazdığın o enfes hikayelere bayılıyorum.Şaka yapılabilen ve şaka yapmayı bilen bir arkadaşımsın.Bunun için ayrıca teşekkür ederim.Ben de gördüğünü söylediğin sıcakkanlılık,samimiyet ve içtenlik sen de daha fazla emin ol..

Hep sevgiyle hep mutlu kal.. :clover:

Abowww ne güzel şeyler yazmışsın öyle :stuart: Tşk ederim abicim :):clover:

Gönderi tarihi:

Abowww ne güzel şeyler yazmışsın öyle :stuart: Tşk ederim abicim :):clover:

Haketmediğin bişey yazmadım ki.. :unsure: Neden şaşırdın.. :D

Oooo taurus bey,

benim seninle torunun, kızın vs. bir akrabalığım yok ama

kanım size ısındı hatta o kadar ısındıki içimden size hala diyesim geliyor :lol:

Çok iyi bir insansın... Herkese saygılı,sevgili ve ölçülü davrandığın için çok değerlisin... Hiç kimseyi kendinden küçük görmedin ...

Kötü özelliklerinde olabilir BELKİ ama yine de her halinle güzelsin...

NOT: Bana bu kalbin kadar saf ve temiz sayfada yer ayırdığın için.... :D

Yok artık..Hala'da olamayayım bee..:P

İçinde iyilik olanlar iyiliği farkedebilir.Yani o senin iyiliğin arkadaşım.Kötü özellik dersen ben de tonla sanırım..;) Topic'ime yazdığın için teşekkür ederim arkadaşım..

Sevgiler.. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.