Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Kriptex görsünde utansın.. Teşekkür ederim.. Acaba bu ''ne zamandır çiçek vermiyorsun'' gibi bir taş mı.. Teşekkür ederim Yaramaz.. Alakası yok inan ama oyunlardaki çiçekte hoşuma gitmedi desem yalan oluy şaka bir yana kitabı hep dostum olarak gördügümden bende onu paylaşmak istedim seninle Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Bak yine çiçek vermeyi getirdin aklıma.. Teşekkür ederim Yaramaz.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Bak yine çiçek vermeyi getirdin aklıma.. Teşekkür ederim Yaramaz.. Hıhhhh ben küstüm ki artık sana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Haydaaa.. Ne yaptım da küstürdüm be Yaramaz.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Haydaaa.. Ne yaptım da küstürdüm be Yaramaz.. Kimse kimseyi hatırlamak zorunda degildir ama....ben burada bazı kişileri aldım ve bir yere koydum çok fazla samimi olmam gerekmiyordu!!ama gördügüm kişilerin bazı şeylerde duyarsız kalabildigi...aslında başkasına sorsan aman canım ben olsam yazmam bile der ama az önce yazdıgımı yineliyecegim biryere koydugum deger verdigim vatandaşlar arsındasın o yüzden yazıyorum aynı ifadeleri dün gece dip notada yazmıştım...dogum günümü kutlamıyan deger verdigim kişilerin arasındasın....sağol.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Bunu okuduktan sonra kutlamamın bir anlamı kalmadı sanırım..Yani artık yazsam da boşuna Yaramaz..Kırmışım seni,ama bilmeden..Sadece özür dilemeyi bıraktın bana..Özür dilerim.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Bunu okuduktan sonra kutlamamın bir anlamı kalmadı sanırım..Yani artık yazsam da boşuna Yaramaz..Kırmışım seni,ama bilmeden..Sadece özür dilemeyi bıraktın bana..Özür dilerim.. Lütfen.... keşke yazmasaydım demiyecegim ben böyleyim düşüncelerim hissetiklerim masa üstünde oluyo!!!buda verdigim degerden kaynaklanan bir sitemdi okadar....özürde dileme gereksiz öyle bişey beklemedim istemedim...güzel çiçeklerin sevdiklerin seninle olsun................ Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Şiir, boğazın orta yerindeki bu ülser. Şiir, kafatasını temizleyen bu akbaba. Şiir, aklını yitirdiğin bu poker. Şiir, gerçeklikten bu kaçma ödevi. Şiir, sözcüklerin birbirini öldürdükleri sessizliğin. Şiir, bu çığırtkan ve etobur çiçek. Şiir, derinin altında yatan bu kızkardeş. Şiir, en tatlı şeylere edilen bu küfür. Şiir, sevecenliğin dibindeki bu isyan. Şiir, görünür krallığı reddedişin. Şiir, sana kuşku şırıngalayan bu zehir. Şiir, ağaçları deli bu bahçe. Şiir, artık hiçbir şey öğrenmemek için aldığın ders. Şiir, doğduğun okyanusa dönüşün. Şiir, senden başkası olma mutluluğun. ALAIN BOSQUET.............................................................................iyi ramazanlar................ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 geçerken uğradım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Su gibi Kim saf Hangimiz berrak Kim tertemiz Kim yalansız, Hangimiz,apak Su gibi.. Özlermisin sen Geçmiş günleri Ugrarmısın ara sıra Buhar olup bulutlara Yagarmısın sonra Damla damla Su gibi.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Benim ton ton tatlı dedem nerelerdemiş Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 slm kardeşim ..! geçiyordum eski dostumu bir ziyaret edeyim dedim. umarım iyisindir,Allah'a emanet ol. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.