Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Abicim en başta söyleseydin beni sevdiğini böyle kabir falan uğraşmasdım yani Seni tabiki seviyorum Yağmur'cum.. Geç olsun güç olmasın demişler demi.. Boşa gitmesin açtığın çukur,tüm dertlerini,sıkıntılarını göm o kabire.. Yeni yıl sana ve sevdiklerine mutluluk getirsin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Abicim..Yeni yilin ve Kurban Bayramin kutlu olsun,sevdiklerinle cok mutlu yillar gecirmen dilegiyle. (avatarindaki dortnala kuheylani ve imzani gorebiliyorum,uzun zamandir ayriyim diye acidilar bana herhalde,cok mutluyum.) O cicekleri yemek zanneden arkadasi..hani..yani..artik goremiyecek miyiz..burda.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 canımm abim... bayramdaa burdaa olamayacağımm için şimdiden heemm bayramını hemm yenii yılınıı kocaman kutluyorumm... sevdiklerinlee mutluu olmann dileğiyle... kendinee iyi bakk canımıniçi.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Sana da iyi yıllar ve güzel bir bayram dilerim arkadaşım,teşekkürler.. Abicim..Yeni yilin ve Kurban Bayramin kutlu olsun,sevdiklerinle cok mutlu yillar gecirmen dilegiyle. (avatarindaki dortnala kuheylani ve imzani gorebiliyorum,uzun zamandir ayriyim diye acidilar bana herhalde,cok mutluyum.) O cicekleri yemek zanneden arkadasi..hani..yani..artik goremiyecek miyiz..burda.. Aa.. Görebildiğine sevindim.. Mutluluğun daim olsun yuvan huzur dolsun kardeşim.. Eşin ve sana mutlu bir sene diliyorum.. Koçumuzu diyorsun demi?O arkadaşlarını kandırıp getirmiş,kendisi bayram geçene kadar tatile gitmiş.Bayramdan sonra gelir herhalde..:)Bak çiçeklere yazdığı iletiyi alıntı yapayım sana: Bakın arkadaşlarım,bahsettiğim yer burası.Burada herkes birbirine çiçek,ot falan veriyor meee..Keyfinize bakın.. Arkadaşlar;Siz burada takılın,ben bayram tatiline çıkıyorum meee.. Bayram bitsin dönücem Çekinmeyin otlayın,bakın taze otta var.. canımm abim... bayramdaa burdaa olamayacağımm için şimdiden heemm bayramını hemm yenii yılınıı kocaman kutluyorumm... sevdiklerinlee mutluu olmann dileğiyle... kendinee iyi bakk canımıniçi.... Canım benim.. Teşekkür ederim,seninde yeni yılın ve kurban bayramın iyi geçer umarım.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun arkadaşım saygılar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Kurban bayramın ve yeni yılın kutlu ve mutlu olsun arkadaşım saygılar Teşekkür ederim aynı duygular senin içinde geçerli arkadaşım.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 gönlünün sıcağıının eksik olmadığı....değerli insan... yeni yılınızda bu sıcaklığınızın soğumaması ve mutluluğunuzun daim kalmasını dilerim... bayramınız kutlu olsun... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 bayramını ve yeni yılını kutluyorumm... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun... Teşekkür ederim kardeşim,seninde bayramın ve yeni yılın hayırlı olsun.. gönlünün sıcağıının eksik olmadığı....değerli insan... yeni yılınızda bu sıcaklığınızın soğumaması ve mutluluğunuzun daim kalmasını dilerim... bayramınız kutlu olsun... Eğer sıcaksa,o sizin verdiğiniz sıcaklık.Yanımda olmanız yeter o sıcaklığın soğumaması için.. SEVGİLİ KARDEŞİM..... KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM. BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..! BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!! SEVGİLERİMLE..... .....AĞ@_M_______ Teşekkür ederim Patronum Mahmut abim.Dileklerine aynen katılıyorum,bayramın ve yeniyılının iyi geçmesi dileklerimle,sevgiler.. bayramını ve yeni yılını kutluyorumm... Teşekür ederim mrs.su.Ben de senin yeniyılını ve bayramını kutlarım,iyi yıllar.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Canım kardeşim taurus Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun. Kendine iyi bak..! Değerli ve samimiyetine inandığım arkadaşım Sevgiler...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Canım kardeşim taurus Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun. Kendine iyi bak..! Değerli ve samimiyetine inandığım arkadaşım Sevgiler...... Teşekkür ederim arkadaşım.Umarım yeni yıl senin beklentilerini de fazlasıyla karşılar.Duygularımız karşılıklı.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Ben geldim evde kimse yuk mu Çukulata kaldı mı diyecektim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak abicim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Ben geldim evde kimse yuk mu Çukulata kaldı mı diyecektim Hoşgeldin Gece'm.. İstediğin çukulata olsun.. - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak abicim... TEşekkür ederim Mine'cim,umarım başarabiliyoruzdur.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Nasilsin abicigim? Senin bu koc pek uyanikmis,neyse ki diger kurbanliklar o kadar acikgoz degil Melek kekinin tarifini isteyecektim,zahmet olacak ama,istedigin yere yazabilirsin,bana ulasir.Tesekkur ederim. (henuz yapamam ama,unutmayalim diye) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Abicim özledim,görüşemedik,karşılaşamadık,nerelerdesin?iyisindir umarım.. Bunlar da sadece senin için Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Nasilsin abicigim?Senin bu koc pek uyanikmis,neyse ki diger kurbanliklar o kadar acikgoz degil Melek kekinin tarifini isteyecektim,zahmet olacak ama,istedigin yere yazabilirsin,bana ulasir.Tesekkur ederim. (henuz yapamam ama,unutmayalim diye) Leyla'cım;Tarifle beraber birkaç şekilde hazırlamam gerekiyor.Onları da hazırlayıp ÖM ile göndericem sana,unutmadım.. Ha Kurbanlık Koç'ta aradı,Maldivler'deymiş.. Döne döne yanıyorum dedi,gelince ben de döndüre döndüre yakacam,hepiniz davetlisiniz.. Abicim özledim,görüşemedik,karşılaşamadık,nerelerdesin?iyisindir umarım.. Bunlar da sadece senin için İyiyim teşekkür ederim Lilaç'cığım.. Çiçek içinde teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Allah çukulataya bak tşkler abicim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Ne kadar incesin,tesekkur ederim abicigim.Zahmet olacak sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Tauruscugum, Mutiscigim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 dedecim nasılsın ??? umarım iyisindir sevgilerle kal Ömür defterinden bir fal açtım gönlümce; Halden anlar bir dost gelip falı görünce: Ne mutlu sana, dedi; daha ne istersin: Ay gibi bir sevgili, yıl gibi bir gece. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Nerelerdesin? Gözümüz yollarda kaldı Kibarlığını inceliğini özldm yahu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Allah çukulataya bak tşkler abicim Bişi değil yaw.. Ne kadar incesin,tesekkur ederim abicigim.Zahmet olacak sana Yok zahmet olmayacak ta senin fırın bozukmuş,nerede yapıcan.. Yarın gönderiyorum.. Tauruscugum, Mutiscigim Mutiş'ciğin kurban olsun sana.. dedecim nasılsın ???umarım iyisindir sevgilerle kal Ömür defterinden bir fal açtım gönlümce; Halden anlar bir dost gelip falı görünce: Ne mutlu sana, dedi; daha ne istersin: Ay gibi bir sevgili, yıl gibi bir gece. Ben iyiyim asıl sen iyi ol.. Uzaktaki gelince daha iyi olacaksın eminim.. Nerelerdesin? Gözümüz yollarda kaldı Kibarlığını inceliğini özldm yahu Ben burdayım tatlış,sen yoksun.İltifatın için teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.