Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Tarus dede, tarus bey amca, taurus abey napiysen daa hiç ses soluk çıkmiy İyi bayramlar güzel insan.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Tarus dede, tarus bey amca, taurus abey napiysen daa hiç ses soluk çıkmiy İyi bayramlar güzel insan.... 10 gün sonra ses soluk gırla inşallah,sana da iyi bayramlar Aysum'cum.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 nasılsın kardeş ? nasıl gidiyor hayat kendine iyi bak Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Sağol Murti'cim. Herkes gibi dertler ve sevinçler yuvarlanıp gidiyoruz şükürler olsun..Umarım senin sevinçlerin dertlerinden fazladır.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 defteride ben karalayım bir iki ...... bügün ilk kar yagıyor..beyler bayanlar... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Sen benim canımsın,teşekkür ederim.. defteride ben karalayım bir iki ...... bügün ilk kar yagıyor..beyler bayanlar... Kaan;Karalama defteri değil,anı defteri.. Şaka tabiki burada olmana sevindim.Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 TAURUSMUTİS. abimi sevdim o yüzden karaladım defterini ..... ben kaan adı üzerinde tanıştıgımıza menun oldum .... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Rica ederim canım ne demek Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Bana bir masal anlat baba.. İçinde bütün oyunlarım.. Kurtla kuzu olsun şekerle bal.. Baba bir masal anlat bana.. İçinde denizle balıklar.. Yağmurla kar olsun güneşle ay.. Anlatırken tut elimi.. Uykuya dalıp gitsem bile.. Bırakıp gitme sakın beni.. Bana bir masal anlat baba.. İçinde tüm sevdiklerim.. İçinde İstanbul olsun.. (Natiiiii çekil kenara..) Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 göremiom uzun zamndr amcamı. bilmiorum unutmştr belki beni ama ben yinede yazmk istedm.. özledm walla ya . okul yzndn giremiorum o kadr sık ama.. bilmeni isterm amcacım seni çoook sewiorum..yaptıın herşey için saol Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Oradan buraya sıcaklığınızı hissettiriyorsunuz,Sevgili Naty'me,Yeşim'ciğime teşekür ediyorum.Deniz'ciğim seni unutur muyum hiç sana özel Efharisto poli.. Hepinizi seviyorum hem öyle böyle değil.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 (Natiiiii çekil kenara..) Ayy ne kıskançsın seen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Kavga etmeyin canlarım.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Teşekkür ederim ,biz de seni seviyoruz.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 fenerli oluşun dışında gerçekten ii bir insan olduğun seviyen ve saygından belli, ii bi insan olduğunu düşünüyorum ve hayatında keşke dediğin herşeyin senin olması diliyorum saygılar.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Ayy ne kıskançsın seen Aaa çok ayıp.. Aynaya bakıpta bunları söylemen çok yanlış naticim... Haksızlık etme kendine nütfen... Kıskanma nolarrrr... Sana da yer var... Babacım bu arada yeni avatoşun çok güzel Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 fenerli oluşun dışında gerçekten ii bir insan olduğun seviyen ve saygından belli, ii bi insan olduğunu düşünüyorum ve hayatında keşke dediğin herşeyin senin olması diliyorum saygılar.... Sağol arkadaşım.Güzel bakan güzel görür,bu da senin iyiliğini gösterir.. Aaa çok ayıp.. Aynaya bakıpta bunları söylemen çok yanlış naticim... Haksızlık etme kendine nütfen... Kıskanma nolarrrr... Sana da yer var... Babacım bu arada yeni avatoşun çok güzel Tanınmamış bi adam resmi koyayım dedim,beğendiğine sevindim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Teşekkür ederim hüzün.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Tanınmamış bi adam resmi koyayım dedim,beğendiğine sevindim.. Evet çok sevdik biz bu tanınmamış adamı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 canım dedem unutmadığın için sağol Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 hala inanmadığımı hatırlatayım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Evet çok sevdik biz bu tanınmamış adamı canım dedem unutmadığın için sağol Unutulur mu hiç.. hala inanmadığımı hatırlatayım İnanma sen inanma,gerçek olduğunu anladığın zamanki yüzünü çok merak ediyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.