Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Admin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 http://www.turkish-media.com/forum/topic/188687-turkiyenin-en-iyi-universiteleri-hangileri-tipli-tipsiz-eski-yeni/ Alıntı
Φ nerperi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2011 bilgi üniversitesi ve boğaziçi üniversitesi fazla amerikan siyaseti yaptığı için sevmiyorum yoksa boğaziçi dil eğitimi iyidir.. Alıntı
Φ nerperi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2011 aselsan türkiyede en başarılı işlere imza atan bir kurumdur ve hep odtüden adam yetiştiri..bu yüzden odtü derim Alıntı
Φ Aslı KURNAZ Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2011 Teknik üniversiteler olarak, ODTÜ diyebilirim. Dil açısından da en iyi üniversite Hacettepedir. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Kesinlikle ODTÜ.. Hep okumak istemişimdir.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 kesinlikle İTÜ.. şuan ki aklım olsaydı daha çok çalışır oraya girerdim... Alıntı
Φ drkwrdn Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 kesinlikle odtüdür. üniversite sadece verdiği eğitimle değil sunduğu imkanlarlada incelenmeli bana kalırsa. odtü bu anlamda cidden diğerlerinden açık ara önde. verdiği eğitim kalitesi zaten aşikar olan odtü, bunun yanı sıra, sosyal imkan olarakta öğrencilerine türkiye normları üzerinde(diğer üniversiteler göz önüne alınırsa hakikaten de öyle). partileri olsun, şenliği olsun, vişnelik konserleri olsun, okul içi aktiviteleri, topluluklar bünyesinde yapılan organizasyonlar, vs. kampüsüne zaten diyecek sözüm yok. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.