Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Arkadaşlar aranızda hiç Tokat'lı varmı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Musonya Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Arkadaşlar aranızda hiç Tokat'lı varmı? Ben... Tokat merkez, çay mahallesi.. Ancak doğma büyüme İstanbulluyum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Tanıştığıma memnun oldum. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Hoşgeldin foto.. Umarım forumda iyi estanteneler yakalarsın.. Sana bol kareli günler... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ PardaiLLaN Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Merhaba arkadaşlar ben geldim. Şövalye de PardaiLLaN İtirazı olan kılıcına sarılsın. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 tokat`i da hic sevmem Bak sen!!! Ne tuaf bende memleketimi o kadar çok seivyorum ki anlatamam... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.