Φ mutluluk söz verdi Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2014 ENGÜZEL ARKADAŞ BENCE-----Ne zaman seni görsem, Kâbe’deyim Sık görüşelim Hacı Arkadaşım. Kâbe’yi gören gözünden öpeyim,Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım.Hastalanırsan yine başındayımPamukla su verme telaşındayım.Sana hizmette hep genç yaşındayımSık görüşelim Hacı Arkadaşım.Anlatma sık sık gördüğün rüyayı.Her zaman pusuda düşün riyayıFani bir aşkla sevelim dünyayıSık Görüşelim Hacı Arkadaşım…Duaya başla ben; Âmin, diyeyim.Gözyaşlarını gözümle sileyim.Kendimi senle cennette bileyimSık Görüşelim Hacı Arkadaşım..İhramı giyelim yine TenindeEn çok istediğin budur senin deEcri çok Allah için sevmenin deSık Görüşelim Hacı arkadaşım.Özlemin fazla Kâbe’ye senin deHep ordasın çare olsa elinde.Huzurumsun, ruhumsun bedenimdeSık Görüşelim Hacı Arkadaşım.Sen Hıra’ya git; ben Sevr’de kalayım.Peygamberi dizimde yatırayım.Gördüklerimi, gel de anlatayımSık Görüşelim Hacı ArkadaşımAnılar bir yanda, dua bir yandaBizden bahtiyarı var mı dünyadaGaliba ömrüm sona yaklaşmada.Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım.Hamza’nın yası var Uhut dağında.Ben olayım Vahşi’nin tuzağında.Muhammed de, Gül’ açsın dudağındaSık Görüşelim Hacı Arkadaşım.Ne büyük değil mi İmanın Kadriİmanla kazandı o büyük Bedri.Verse de Hak hasretine sabrı.Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım.Kol kola gezdik seninle Tavafta.Namazlara durduk yan yana safta.Yıl gibi geliyor sensiz bir hafta* GÖRÜŞELİM HACI ARKADAŞIMORHAN AFACAN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.