Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Okudum ve altına yazdım.. Bu arada özgürlüğün tadına doyamazsın benden söylemesi.. ve böyle böyle evde kalırsın... Gerçi evlensende evde kalacan.. Varmı bir meslek..?? Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Okudum ve altına yazdım.. Bu arada özgürlüğün tadına doyamazsın benden söylemesi.. ve böyle böyle evde kalırsın... Gerçi evlensende evde kalacan.. Varmı bir meslek..?? bana bu işin pratiğini söyler misiniz.... yazı çok uzun... pratik istiyorum... %100 etkili olsun.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Kız peşinde koşma.. Yeterli karizman varsa.. Kendileri geleceklerdir.. Karizma yoksa koşacaksın.. Başka bir yöntem yok.. Varsa ben bilmiyorum.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 BAK KURT ARKADAŞ BİR BAYAN OLARAK SANA BİRKAÇ TİYO VEREYİM BİRİNİ ETKİLEMENİN İLK KOŞULU ONA YAKIN OLACAKSIN AYNI MEKANI PAYLAŞACAKSIN.ARTI BAYANLAR KOMİK ERKEKLERİ SEVER BİRAZ ESPRİLİ OLACAKSIN.YERİ GELİNCE KISKANÇ YERİ GELİNCE TAŞ FIRIN OLACAKSIN..... VALLA O YAZIYI OKUMADIM BUNLAR ŞAHSİ FİKRİMDİR.İŞ ASLINDA SENDE BİTİYOR BİRAZ YETENEK VARSA YOLUN AÇIKDEMEKTİR. MESLEK VAR SAYILIR.M.M OLMA YOLUNDA EMİN OLMAYAN ADIMLARLA İLERLİYORUM. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 BAK KURT ARKADAŞ BİR BAYAN OLARAK SANA BİRKAÇ TİYO VEREYİM BİRİNİ ETKİLEMENİN İLK KOŞULU ONA YAKIN OLACAKSIN AYNI MEKANI PAYLAŞACAKSIN.ARTI BAYANLAR KOMİK ERKEKLERİ SEVER BİRAZ ESPRİLİ OLACAKSIN.YERİ GELİNCE KISKANÇ YERİ GELİNCE TAŞ FIRIN OLACAKSIN..... VALLA O YAZIYI OKUMADIM BUNLAR ŞAHSİ FİKRİMDİR.İŞ ASLINDA SENDE BİTİYOR BİRAZ YETENEK VARSA YOLUN AÇIKDEMEKTİR. MESLEK VAR SAYILIR.M.M OLMA YOLUNDA EMİN OLMAYAN ADIMLARLA İLERLİYORUM. karizma tamam..... karakter tamam ama........ dittiri yedim..... nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Karçiçeğim benimi tarif ettin sen...))) Kanka kimden dittir yedin...??? Saklama şimdi benden... Özele gel bakim..)) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 VAHH VAHHHH...AŞKMİRACLE NERDE YAFFFFF.TİTTİRİ ÇEKEN OMU YOKSA Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 O değil... Ne ben ne dedim şimdi..)) Kanka dua et aşkmiracle bu yazıları okumasın.. Düşünsene tittiri çekenin kendisi olmadığını biliyor..)) Eyvah kanka sen böyle hallere düşecek adammıydın..)) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Şaşırdınmı... Korktunmu.. Bu ifade de neyin nesi..? Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Şaşırdınmı... Korktunmu.. Bu ifade de neyin nesi..? onun yeri kalbim.... kanka telepatik bizimki.... be dittiri yediğimde aşkmirakle yotu.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Ok kanka anladım ama sen genede tetetikte bekle.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 şimjik şöle oluyor.yaklaş yamacıma iyice yaklaş biraz daha HAPŞUUUUUUUUU kelin ilacı olsa başına sürer.gidin işinize yafffff Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Şaşırdınmı... Korktunmu.. Bu ifade de neyin nesi..? konuyu çözemedim saf saf bakıyorum.tittiri çeken aşkmiracle değilse başka kızmı var diye şaşırdım kaldım.neyse siz takılın bu bizim rajona ters... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Kelde yok ilaçta... Biryere de gitmiyoruzzzz... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 ya aslında bence kızına göre deişir akıllı kızsa numaralara bayat esprilere kanmaz.Biraz genel kültürü az ise zeka seviyesi az ise en aptal esprilere bile güler sen de kendini adam sanırsın.Henüz kadınları anlayan birisi doğmadı doğmayacakta bence Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 YA GOLGİ GECENİN Bİ VAKTİ HALA NETTE FİNK ATACAĞINA, KALK ABİ ALEMLERE AK BAKALIM ANLIYO MUSUN KADINLARI... Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 larsie; eğer bu yöntemlerle kız tavlamayı başarabiliyorsan bravo sana....bu kadar kolay mı kız tavlamak yaaa.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Ne zaman biri şu tavlama lafını kullansa hemen aklıma kız tavlası gelir ... Varmi oynayan ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 YA GOLGİ GECENİN Bİ VAKTİ HALA NETTE FİNK ATACAĞINA, KALK ABİ ALEMLERE AK BAKALIM ANLIYO MUSUN KADINLARI... ya uykum kaçmıştı o yüzden şey ettim Ayrıca o konuda en son kişi benim kadınları anlayacak anlamıyorum bu varlıkları Senin dediğin anlamda ise çok iyi anlarım Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Alıntı oldugunu yazmayı unutmusum şirin valla bunları okuyana kadar kızlara iki güzel laf söyle tavlarsın zaten kızın gönlü varsa eğer )) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Şirin bayandır kardeş...!! Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Şirin bayandır kardeş...!! aslında basın açıklaması olarak vermeliydik Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 hi hiiiiiii....bayan olduğumu yeni mi öğreniyon yaaa.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 şirin cok bayıyorsun ahahahaha çok kötü dimi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.