Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Onda elektrik merkezi yok... çok hoştu eren işte elektrik buna derim Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bi hatta bana atıverin yoksa kaçağa başvuracağıııııımmmmmm sen şimdi faturayı bana maledcen diye korkuyorum zaten işsizim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 çok hoştu eren işte elektrik buna derim ne demek şimdi bu nasıl yanii Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ben kimseden elektirik alamıom Bizim santrallerde mi sorun var acep ben senin santrale bi bakarım belki yanmıştır Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bakma boşver.. Bi kişiden alıom o yeter bana.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 natalıa ben bişi anlamadım ya Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 kaçak olabülü dikkat et.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ne demek şimdi bu nasıl yanii demekki aynı fikirdeyiz onunla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 demekki aynı fikirdeyiz onunla daha açık olurmusun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 natalıa ben bişi anlamadım ya Ablacım ben de anlamadım Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 daha açık olurmusun sen sayfamın başında benden elektrik alamadığını söyledin..aynı şey benim içinde geçerliydi ama dile getirmedim...sorunu kendimde aradım..erende aynışeyi söyleyince çakıştık..şaka bile olsa şakalar gerçekten yola çıkar.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ne biliosun bohem sen Erenin aklından gecenleri.. Kahin misin sen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sen sayfamın başında benden elektrik alamadığını söyledin..aynı şey benim içinde geçerliydi ama dile getirmedim...sorunu kendimde aradım..erende aynışeyi söyleyince çakıştık..şaka bile olsa şakalar gerçekten yola çıkar.. hayır o esprıydı sana karşı öyle bışey hıç düşünmedim..eren şaka yapmıştır.eren beni sever.. neyse bu sayede bana karşı hoş bakmadığını öğrenmış oldum.. oysa sana karşı hiçbi negatıf durumum yoktu.ama şimdi sen oluşturdun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ''Onda elektrik merkezi yok'' burdan ne anlam çıkarıldığını veya çıkarılmaya çalışıldığını anlamadım... Yazmamdaki maksadın anlaşılmamış olması üzücü. O cümlenin anlamını ben söylemeden başka yerlere çekmişsiniz bile... Onda elektrik merkezi yok... Hala böyle düşünüyorum... Çünkü sedelina elektriğin merkezinde... ben senın saygın ve inceliğinle o elktrığı almıştım zaten..demekki yanılmamışım.. teşekkurlerrr Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ne oldu yine mi elektirkler gitti Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 aman nico sesini çıkarma ... sedoş buralarda parçalıycak birilerini arıyo zaten... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 nodu yaa!!! onda elektirk çok ondandır ..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 aman nico sesini çıkarma ... sedoş buralarda parçalıycak birilerini arıyo zaten... yaw durun ya benı bılmeyenler yanlış anlıyo sonra,bak ortam gerıldı burda az önce Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 yaw durun ya benı bılmeyenler yanlış anlıyo sonra,bak ortam gerıldı burda az önce saldırmadan önce hep böle duygusal durur maksat ava yaklaşmak... kaaaaaaaççççççççç Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 aman aman kaçalım valla ..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 peki size bişeler düşüneyım fotoğraf başlığında nıa hatırlatıyonuz uslu uslu duruyordum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 kardeşim 170 milyon elektrik faturasımı olur kim aldı bu kadar elektriği benden... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 oy ablan sevsın senı,bu erbay bı tane ya Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 oy ablan sevsın senı,bu erbay bı tane ya gıss güzelyaz ikitanemi hee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 gıss güzelyaz ikitanemi hee bazen 3 oluyon ne bılım.canımsın ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.