Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 uyudu galiba.... kalkmaya ihtiyacı var.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 avatarı konusunda karar vermeye ihtiyacı var...ne değiştirip duruyorsun beeeaaaa bu güzel işte Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yaff karçiçeği sormazsam ölecem.....şu resimdeki senmisin... çatlayacam yafff ne güzel bakmış... bizi bilgilendirmeye ihtiyacı var....... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sinirlenmemeye ihtiyacı var Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Uzuuuuun bir tatil... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sıra gecesine ihtiyacı var.....bide tarlayı sulamaya...öle boş boş geziniyon ..bi hasata baksana beaa... şu yaşta tarla sahibi oldun kıymetini bil.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sen benim sabah kacta kalktigimi bilion mu bakem, kusluk vakti, (her ne zaman oluyosa bu) kalktim, tarlayi suladim... kac kova tasidim bi bilsen, ellerimde nasir cikti valla... ondan soracima birde ofise geldim yorgun argin.... verdin su tarlayi, basima musallat oldu be yaw, geri versem olmaz mi Senin bi tarlaya ihtiyacin var bence Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Tekrar bi sigara yakmaya ihtiyacın var .. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ihityacim var gercektende,ama inat ettim yakmicam... senin kopmaya ihtiyacin var bence... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 azme ıhtıyacı var sıgara ıcmeme konusunda tabii Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 bilete ihtiyacı var...otobüs biletine...urfaya gidecek...tarlayı sulayıp dönecek... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 azcık beyine ihtiyacı var...... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 zaten azıcık made......... mantığa ihtiyacı var........ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 babababaaa azcık beyinle nasıl mantıktan felanda söz ediyor......... o zaman mercimek kadar olan beyni kullanmaya ihtiyacın var...... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yaw bu o işemi yarıyodu.....tüf... üzdün beni bea....azıcık dediysek o gadder de deel.... insafa ihtiyacı var.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 paraya ( adam elektrik faturasını ödememiş orda mum ışığında yaşıyor..) Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) daha mistik be sayın adam.....kılıcı eline almakla olmuyo bu işler birazda felsefesine bak şu uzakdoğunun.... paranın çok önemli bişi olmadığını bilmesine..... Tarih: 4 Ocak , 2006 Düzenleyen: VAKANA Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 dost'a ihtiyacı olabilir.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ona kimin ihtiyacı olmazki... bi bardak çaya ihtiyacı var... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 dost'a ihtiyacı olabilir.. erbay niye öle düşündün bea ..........en azından dost sandıklarım var sanal olmasa bile.......uyandırma beni bu rüyadan yaf......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 bunu anlamak hiç zor deil biraz daha uyku... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yaw bu o işemi yarıyodu.....tüf... üzdün beni bea....azıcık dediysek o gadder de deel.... insafa ihtiyacı var.. e madem kocaman bir beynin olsun...gerçi kullanamadıktan sonra onu ne etceksen.... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 hoşgeldin kıs......guççücük beynim bilem bak sevindi senin iletini görünce...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 hoşgeldin kıs......guççücük beynim bilem bak sevindi senin iletini görünce...... geç oldu ama hoş gördüm........ baksen beyincik sewinmeyide öğrenmiş..... üstekinin hep sewinmeye ihtiyacı var....(kimin yok ki...) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Bayram temizliğine ihtiyacı var, en son geçen kurbanda banyo yapmıştı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.