Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl yok yeni moda sacimi hic taramiyorum artik kitaba ( okumayi sevmedi halde )
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl onceden tarıyor muydun kı p.sa turkıyeye ıhtıyacı var ha bıde ev arkadesıne
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl aynen evet ya kızım zeynep ne ıhtıyacın varsa gıt su bakkal amcadan alıver sonrada babanın hesabına yazdır sonrada gel paylasalım
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl onceden tarıyor muydun kı p.sa turkıyeye ıhtıyacı var ha bıde ev arkadesıne EVetttttttt 5 ay kaldi artik ev arkadasta hazir :P sercanin dayaka ihtiyaci var
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ya ben dıyom dusmanım cok ya mılet benı dovme sırasına gırdıyor yav demekkı bennım en fazla 5 aylık ömrum kaldı pekı nasıl barısabılrız ıkınızde ısteklerınız yazın bakıym uyarsa olur uymazsa ne yapalım dayak yıyecez
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ya ben dıyom dusmanım cok ya mılet benı dovme sırasına gırdıyor yav demekkı bennım en fazla 5 aylık ömrum kaldı pekı nasıl barısabılrız ıkınızde ısteklerınız yazın bakıym uyarsa olur uymazsa ne yapalım dayak yıyecez ben bi düşineyim birazdan sana liste veririm
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ya o kadarda uzun olmasın ya zeynep ocagımı mı batıracan cok ocagım varmıs gıbı :D bır tane ıstek hakkınız var fazla yazana beduamız var:mantısız kal emı
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ya o kadarda uzun olmasın ya zeynep ocagımı mı batıracan cok ocagım varmıs gıbı :D bır tane ıstek hakkınız var fazla yazana beduamız var:mantısız kal emı yemek ve dvd yollasana bana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.