Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 o senin fark edebileceğin bişi değil cnm hatta senin hiçbir zaman farkedemeyeceğin bir durum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yuk kıs kesin fark ederim ben Benden bişey kaçmas Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 kahve falıda bakabiliyosa benim fincanıma ihtiyacı var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 yuk kahve falına ben bakıyorum cicim kankim anlamas ondan üsttekinin bana ihtiyacı var kanımca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Ben kahve falına bakmam baktırmam bakandan da gıcık alırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Ben kahve falına bakmam baktırmam bakandan da gıcık alırım gıcık alırmış hanımefendü ben kahve yaptığımda içerken hiç gıcık almıyodun ama afiyetle götürüyodun kahveleri sana el falı bakalım o saman küçük hanım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İçerken niye gıcık alayım Ben faldan bahsediyom Hem sen üsülmeyesin ayıp olmasın diye içmiştim ben o kahveyi Yuksam bulaşık suyu gibimdi yani Faldan tiksinç kaparam Yeterince açıklayıcı oldumu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İçerken niye gıcık alayım ,Ben faldan bahsediyom , Hem sen üsülmeyesin ayıp olmasın diye içmiştim ben o kahveyi ,Yuksam bulaşık suyu gibimdi yani Faldan tiksinç kaparam , Yeterince açıklayıcı oldumu şunun için gıcık alman lasımdı köpük görüntüsü versin diye kahveye tükürüyodum da o yüsden bulaşık suyu gibimmiş kıss sen onu da yapamıyodun ama samanında çok el falı baktırdın hatırlarsan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 yuk kahve falına ben bakıyorum cicim kankim anlamas ondan üsttekinin bana ihtiyacı var kanımca evet minecim benim sana seninde benim kahve fincanıma ihtiyacın var buyur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 şunun için gıcık alman lasımdı köpük görüntüsü versin diye kahveye tükürüyodum da o yüsden , bulaşık suyu gibimmiş ,kıss sen onu da yapamıyodun ama samanında çok el falı baktırdın hatırlarsan İğğrrannççssıınn biliyon demi kankim Hiç de bile sefmem ben falı evet minecim benim sana seninde benim kahve fincanıma ihtiyacın var buyur Yasık oldu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yasık oldu neye ve niye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 abe seynepcim 2 tane usun, 1 tane de kısa yolun vardır senin... bi tane büyüüüükk bir deve görürüm falında dağın tepesine oturmuş, bekler... yakın samanda bir seyahate çıkacan demektir... birde bir kadın görürüm kahvende, senin için dua eder bu kadıncağıs istediğin birşey kısa süre sonra gerçek olacaktır... kalbini kararmış görürüm ama sonun da feraha erecektir bir kalabalığın içine girersin sen, bu da kısmet demektir hadi gösün aydın şugar gacı eflenirsin sen içi boş bir üçgen şekli vardır, bu da hiç beklemediğin maddi bir rahatlığa işarettir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İçi boş bir üçgen şekli O deve ve dağa süleyecek bişey bulamıyorum bile düşün artık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 abe seynepcim 2 tane usun, 1 tane de kısa yolun vardır senin... bi tane büyüüüükk bir deve görürüm falındadağın tepesine oturmuş, bekler... yakın samanda bir seyahate çıkacan demektir... birde bir kadın görürüm kahvende, senin için dua eder bu kadıncağıs istediğin birşey kısa süre sonra gerçek olacaktır... kalbini kararmış görürüm ama sonun da feraha erecektir bir kalabalığın içine girersin sen, bu da kısmet demektir hadi gösün aydın şugar gacı eflenirsin sen içi boş bir üçgen şekli vardır, bu da hiç beklemediğin maddi bir rahatlığa işarettir ağzına sağlık mineu ne güzel falmış ya demek bi kısmet var evlenmekmi önce kısmeti bulalım da bi de bu kısmette hiç adının harfleri çkmamamış mı gözükmüyomu maddi rahatlık milli piyango olmasın bu sene bana çıkcak hissediyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İçi boş üçgenin içine ii bak kankim belki kısmetin baş harfleri orda yazılıdır Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İçi boş üçgenin içine ii bak kankim belki kısmetin baş harfleri orda yazılıdır iyi bak mine bak gözüküuomuş merakla bekliyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 İçi boş bir üçgen şekli O deve ve dağa süleyecek bişey bulamıyorum bile düşün artık senin bişi sülemene gerekyuk saten ben söyleneceklerin hepsini süledim ağzına sağlık mineu ne güzel falmış ya demek bi kısmet var ,evlenmekmi ,önce kısmeti bulalım da ,bi de bu kısmette hiç adının harfleri çkmamamış mı gözükmüyomu maddi rahatlık milli piyango olmasın bu sene bana çıkcak hissediyorum bişi diil cnm kıss bi harf var ama okuyamadım tam olarak telve bırakmamışsın orda yalamışsın sankim hııı olabiler sen bir seri piyango al kesin çıkabiler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Evet kankim süleyebileceğin her türlü atmasyonu süledin başka bişeye gerek yuk İyi bak kankim belki viledayla silmiştir Yalamışsın sankim diyo ya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Evet kankim süleyebileceğin her türlü atmasyonu süledin başka bişeye gerek yuk İyi bak kankim belki viledayla silmiştir Yalamışsın sankim diyo ya atmasyon diil bunlar şikerim gayet bilimsel yorumlar kısss viledanın ne işi far fincanın içinde seynepin işi bu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Seynepin vileda tükkanımı varmış Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Allah özene bözene yaratmış gece' mi ne eksiği ola ki Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 olabilir ama kaç kişiyle onu da söle bari abla Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 kaç kişiden sopa yemek istersin he Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 dövebilecek kadar kişiden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.