Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 tam yaklaşıyom yakalıycam ..kaçıp gidiyo bidenem neyse başarıcam en azından yeni bir yol açılıcak önümde değil mi..o bile güzel.. kaşlarını almaya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 daha arife günü alındılar canem ayak masajına Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 benimde makinem var canem yapıyo ayak masajını gerçi bi kere kullandım ama yalnız kalmaya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 ohh sefan olsun canem benim makinam yok ütülesem faydası olurmu? evet biraz ihtiyacım var yalnız kalacağım bir yer biliyormusun? çikolataya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 aynen bidenem bedenen dinleniyorumda kafayı nerede dinlerim onu bilen yok eğlenmeye Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 aslında ben bir yer biliyorum ama.. ne derece dinlenir yine de emin değilim evet biraz eğlenmek iyi olurdu,açılırdım seyahate Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 of seyehat deme fena halde ihtiyacım var nereye gitsemki acaba? bildiğin yer neresi bidenem ben bi deneyim iyi gelir belki dans etmeye Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 evet ben biraz tango yapayım.. bildiğim yeri sen bu ciddiyetle sorunca da nasıl söyleyeceğim bilmem ki.. sen tahmin etsen,hatta etmiş bile olabilirsin mesela Venedik'e gitmeye Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Ağru dağına mı yuksam venedik ahh venedik venedik dedinde aklıma geldi kral 16. lui nasıl uzun zamandır görmedimde Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 sayın İbo terkettiyse neden olmasın son derece egzotik,tabi uygun techizat ve kıyafetle sıhhatleri yerindedir kendilerinin,geçen gün Paris'ten döndüler,geçen sene birlikte içtiğiniz beş çayından beri seni unutamamış,geldiğin zaman çok büyük bir tablonu ve heykelini yaptırtacakmış Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 amanın majesteleri ne kadar cömertler ve ne kadar düşünceliler bende kendisini unutamadım lütfen iletiniz sevgili sultanım 8. henry'ninde selamı var dediki tango dersleri bitmiş sizinle baloda tango yapmak isterler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 bunların biraz akıla birazda fikire ihtiyaçları var zannımca Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 cömertlik ve düşüncelerinin bu kadarla kalmadığından eminim,siz hele bir gelin de tabi benim için şereftir (acemi,ya eteğime basıp yırtacak,ya ayağıma basıp beni çiyaklatacak,ya da düşünmek bile istemiyorum ama beni tepetaklak...) üstümdekinin bize ihtiyacı var Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 ne diyosuuuuuuuuun majesteleri beni beklesinler hazırlanayım nerede benim belden korseli etekten kabarık tualetim gerçi içine girermiyim bilmem ama deniyciğim evet evet üsttekinin (frozen) acilen bize ihtiyacı var damardan 1 g enjekte ediniz hemşire Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 ben siyanürü tercih etsem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 sen tercih edebilirsin elbette ama biz tercih etmiyoruz senin ihtiyacın biziz bidenem kaçma zaten kaçamazsında Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 e madem öyle yumuyorum gözlerimi ve hayal ediyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 su böreğine (valla sabah sabah canım fena çekti) seninde ihtiyacın olacağını düşündüm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Allah özene bözene yaratmış bence Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.