Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

tam yaklaşıyom yakalıycam ..kaçıp gidiyo bidenem :wassat:

neyse başarıcam en azından yeni bir yol açılıcak önümde değil mi..o bile güzel.. :)

kaşlarını almaya :w00t:

• Cevaplar 2,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

sayın İbo terkettiyse neden olmasın :grin: son derece egzotik,tabi uygun techizat ve kıyafetle :closedeyes:

sıhhatleri yerindedir kendilerinin,geçen gün Paris'ten döndüler,geçen sene birlikte içtiğiniz beş çayından beri seni unutamamış,geldiğin zaman çok büyük bir tablonu ve heykelini yaptırtacakmış :sorcerer::innocent::grin:

Gönderi tarihi:

:w00t:

amanın majesteleri ne kadar cömertler ve ne kadar düşünceliler :sorcerer:

bende kendisini unutamadım lütfen iletiniz sevgili sultanım :whistling:

8. henry'ninde selamı var dediki tango dersleri bitmiş sizinle baloda tango yapmak isterler :w00t:

Gönderi tarihi:

cömertlik ve düşüncelerinin bu kadarla kalmadığından eminim,siz hele bir gelin de :whistling:

tabi benim için şereftir :wub: (acemi,ya eteğime basıp yırtacak,ya ayağıma basıp beni çiyaklatacak,ya da düşünmek bile istemiyorum ama beni tepetaklak...:getlost:):w00t:

üstümdekinin bize ihtiyacı var :w00t:

Gönderi tarihi:

ne diyosuuuuuuuuun :w00t:

majesteleri beni beklesinler hazırlanayım nerede benim belden korseli etekten kabarık tualetim gerçi içine girermiyim bilmem ama deniyciğim :whistling:

evet evet üsttekinin (frozen) acilen bize ihtiyacı var damardan 1 g enjekte ediniz hemşire :shifty:

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.