Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:unsure: (bu kez bıde tercumen lazım) :P

sende tercümana taktın yaw senin için özel kurs açacağım 4 kur üzerinden 600 ytl her kur.

Üstekinin ihtiyacı acilen bir tercümana ayrıcana bir bardak kana.

• Cevaplar 2,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hakkatten o kadar keskim sanıyorumki 3 dil birden okuyorum ama aslında böyle bir dilde yok hatta kelimenin içine düşecek olurken birden teknolojininde yardımıyla zıplıyorum senin virajlarına yetişicem derken uçağı kaçırıyorum :online2long: baklavası antepli :w00t:

Gönderi tarihi:
ama ben balıkesir yöresinden anlamam :huh:

kahve için teşekkür etmeyeceğim sevaptır yapmışın işte :w00t:

<_<

zaten virüslüydü kahvem :devil:

Gönderi tarihi:
hakkatten o kadar keskim sanıyorumki 3 dil birden okuyorum ama aslında böyle bir dilde yok hatta kelimenin içine düşecek olurken birden teknolojininde yardımıyla zıplıyorum senin virajlarına yetişicem derken uçağı kaçırıyorum :online2long: baklavası antepli :w00t:

iltifatlarınız hasebiyle sizlere gayr-i ihtiyati bir selam hasletmek vazifemizdir.Ammavelakin bilmenizi isterim ki böyle alengirli yollardan meşgalemi anlatmak şahsi seçimim değildir,(virgül) vakıalar kendi kendilerine hasloluyor,bizde bu vakıalar çerçevesinde üzerimize düşen rolü( by antoni kuin) oynuyoruz.Sizin böyle gel-gitler yaşamanız ki bunların sebebi bazı anektodlar zannımca sadece mikro bakıs acısı üzerine yogunlasmak istemenizdendir.Makro yaklasımlar için bknz. makro yaklaşımlar prof. dr. jenifer lopez 1856 ispanyol çikolata devrimi.

Hemen konudan uzaklasmadan üstekine bir halvet verelim.Şiki şiki baba diye bir şarkı vardı ona ihtiyacı var uykusuz geceler için.

Gönderi tarihi:

hıh saol saol hocam senin de anfi eğitim sistemine ihtiyacın var ama ben karısmıyom sana sonra anlamıyon benı :P

Gönderi tarihi:

mesele ölmek değil sonucu belirleyici olması ölümün yoksa ölümün açacağı yeni kapı sonucun kötü olmasıyla ilgili değil sadece bitiş noktasını belirledik.Yoksa tabikide Şeb-i arus gibi düşünecek kadar çok kapasitelide olmasak bizde ölümün bir kapı oldugunun farkıdnayız.Hocam isterseniz bu konuyu kahvelerimizi yudumlarken konusalım :P

Gönderi tarihi:

Manevi ölüm nedir ki.Bunu acıklamak gerekli zannımca hocam,ölüm nedir yok olmamıdır eger böyle değilse manevi ölüm o zaman neyi ifade eder.Daha iyi bir maneviyatı mı yoksa soyut anlamda ki ölüm mü o zaman onu acıklamanızı isteyecegim sayın hocam.kahvenizi kendiniz yapıp içececeksiniz benden mütevellit burdan olmayan bardakları göndererk size kahve içirme refleksi mi verecegiz.Pavlovculukun manası ne ki değil mi yapın için kardesim :D

hadi bakalım yavastan eriyorsun

Gönderi tarihi:
Manevi ölüm nedir ki.Bunu acıklamak gerekli zannımca hocam,ölüm nedir yok olmamıdır eger böyle değilse manevi ölüm o zaman neyi ifade eder.Daha iyi bir maneviyatı mı yoksa soyut anlamda ki ölüm mü o zaman onu acıklamanızı isteyecegim sayın hocam.kahvenizi kendiniz yapıp içececeksiniz benden mütevellit burdan olmayan bardakları göndererk size kahve içirme refleksi mi verecegiz.Pavlovculukun manası ne ki değil mi yapın için kardesim :D

hadi bakalım yavastan eriyorsun

manevı ölüm bazen yenıden doğmaktır,ruhda yenılenmekdır,yanıp kül olacaksın ki bazn yenıden doğacaksın.insan yenilenmek için bazen kendını öldürür,bu kendıne zarar veren şeyleri öldürme anlamındadır ve bu yeniden doğuşdur,ben burada beden ölümünü kasdetmıyorum(dıpnot:dıkkat felsefe uyku yapar dıkkatli oku :D )))kahve yudumlamakdan bahsettın,bunun için pavlovun şartlı refleksıne gerek yok ki bu konuda denek olmadık kı refleksımız şeyetsın :D karşılıklı aynı zamanlarda kahve içilebılır efendım,mekan aynı gerekmıyor kanımca :P

Gönderi tarihi:

Tabi kaybetmediğiniz için bu hissiyatınızı sizi tebri ediyorum sosyolojik olarak böyle romantik hissiyata hala sahip olmanız toplumsal bakış acısı icin cok ümit verici lakin aynı zamanda kahve icilmesi mekanın farklılıgı sizi nasıl etkileyebilir ki yanı bu nasıl bir yaklasımdır karsındaki içilen kahvenin kokusunu almıyorken nasıl oluyorda farklı bir mekanda içilen bir kahve neyse bu bahsi geçelim nihayetinde göreceli bir mevzu üzerinden konusuyoruz atışmanın anlamı yok :D....

Ölüm konusunda ise size katılmakla beraber eklenmesi gereken bir çok nüansı atladıgınızı düşünüyorum bu kadar bir kaç paragrafla anlatılması benim ve benim gibi düşünen diğer insanlar adına hayal kırıcı :D...Sizi daha detaylı tahlillerde görmek isteriz.Ölüm kelime çağrısımları sebebiyle bu kadar kötü algılanıyorken aslında sadece koridordan salona gecişteki pimapen bir kapıdır.

Gönderi tarihi:
Tabi kaybetmediğiniz için bu hissiyatınızı sizi tebri ediyorum sosyolojik olarak böyle romantik hissiyata hala sahip olmanız toplumsal bakış acısı icin cok ümit verici lakin aynı zamanda kahve icilmesi mekanın farklılıgı sizi nasıl etkileyebilir ki yanı bu nasıl bir yaklasımdır karsındaki içilen kahvenin kokusunu almıyorken nasıl oluyorda farklı bir mekanda içilen bir kahve neyse bu bahsi geçelim nihayetinde göreceli bir mevzu üzerinden konusuyoruz atışmanın anlamı yok :D ....

Ölüm konusunda ise size katılmakla beraber eklenmesi gereken bir çok nüansı atladıgınızı düşünüyorum bu kadar bir kaç paragrafla anlatılması benim ve benim gibi düşünen diğer insanlar adına hayal kırıcı :D ...Sizi daha detaylı tahlillerde görmek isteriz.Ölüm kelime çağrısımları sebebiyle bu kadar kötü algılanıyorken aslında sadece koridordan salona gecişteki pimapen bir kapıdır.

ölüm konusunda atlanmış bişe yok çünkü henuz atlamadık başka taraflara,bu sadece girişdi,henuz gelişme kısmına geçemedık,(malumunuz vechıle) anlatabıldım sanırım anlatamadımsa basın toplantısı yaparız :D kahve konusunu es geçmeyelım bunları kahvemızı yudumlarken konuşsak dıye bı cumle okumuşdum,neyse şimdi es geçebılırım :D daha detaylı tahlıller için önumuzde uzun günler gerekıyo,bıde karşıda sabırlı biri :P

Gönderi tarihi:

Şaşırdım biran sanki ölüm size dokundu sanki öyle bir hava sezdim nedense.Sabrım konusunda haklısınız sabırsızım ama bu kötü manada değil sadece sonuca ulaşmakta gösterdiğim gayretten.Umarım anlayıs gösterirsiniz göstermezseniz kafanızı yararım :D Efendim şimdi kahve hususunu açmıyım diyom ama ahada açmıyom ''şimdi açmayabilirim'' demiyecegim o okudugunuz ''kahvelerimizi yudumlarken'' bir kalıp cümledir sayın hocam bu konuya dalalım derinlemesine yani kafayı bulalım gibilerinden tabiki mezvuyu kahveyle tatlandırmakta güzel.Ölüm ile ilgili gelişmenizi şimdi okuyabilir miyiz acaba?.

lmph4.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.